Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Båtforsikring kalkulator

Med båtforsikring kan du nyte båtlivet uten bekymringer!

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Båtforsikring-kalkulator

Når sommeren kommer er det mange som får lyst til å kjøpe seg båt. De som allerede har en, kjenner fort på lysten til å seile av gårde. Husk at det kan være avgjørende for opplevelsen at du har en god forsikring.

De som ønsker å forsikre båten sin leter ofte etter en båtforsikring-kalkulator. Dette for å finne priser, informasjon og deretter for å kunne sammenligne. Vi gir deg informasjonen du trenger og en enkel måte å komme i mål på.

Båtforsikring

I Norge er det ingen lov som sier at du må ha en båtforsikring, likevel kan det være utrolig lurt å skaffe seg en. Når man først skal ut på tur og kose seg skikkelig er det ekstra behagelig om man kan føle seg trygg.

Dessverre har man ingen garanti når det kommer til uhell og ulykker, det er derfor det er så viktig med gode forsikringer. Da vet man i hvert fall at det finnes en form for støtteapparat som er der for å hjelpe deg med det økonomiske, dersom det skulle skje noe. Det er en god investering.

Hva dekkes av en båtforsikring

Dette kommer selvsagt an på hva slags avtale man velger og fra hvilken leverandør. Det finnes mange valg der ute og det kommer helt an på hvor god dekning du ønsker. Har du en svært kostbar båt, kan det være lurt å velge en større pakke, altså en med litt ekstra god dekning.

En ekstra stor forsikring kan blant annet dekke bagasje du har med det, eventuelle ekstrautgifter, kostnader til opphold/hjemreise og ulikt utstyr du måtte ha.

Er du en av dem som sitter med spørsmålet: «hva dekker en båtforsikring» burde du først og fremst finne ut av hva slags dekning du selv ønsker. Deretter kan du ta en titt på hva som tilbys, og deretter ta et valg.

Hvor gjelder båtforsikringen

Dette er også noe som kan variere fra forsikring til forsikring, derfor er det alltid lurt å lese godt på vilkårene som følger avtalen du velger.

I utgangspunktet skal forsikringen gjelde i Norge – det kan også hende den gjelder i hele Europa, men i en bestemt tidsperiode.

Mange forsikringsselskap velger ut en gitt periode som er på sommerstid, hvor dekningen gjelder i hele Europa. Ofte kreves også at båten har vinteropplag i Norge eller Norden.

Pris på båtforsikring

Det er så godt som umulig å gi en konkret pris på hva det vil koste for en båtforsikring. Dette avhenger av valget du tar. Det viktigste er at du finner en forsikring som dekker akkurat det du har behov for – ikke mer, ikke mindre.

Beste metoden for å få svaret på det du lurer på angående pris, er å motta konkrete tilbud. Da har du også muligheten til å sammenligne. Husk uansett på at du ikke automatisk velger den aller billigste forsikringen, ha fokus på å få dekningen du trenger.

Egenandel

Egenandel er den delen du selv må betale dersom du en dag skulle få bruk for båtforsikringen og dens utbetalinger. Hvor stor egenandelen er kommer an på avtalen du har valgt.

I mange tilfeller kan du selv bestemme hvor stor egenandelen skal være. Jo høyere egenandel, jo rimeligere pris på selve forsikringen. Det er selvfølgelig også motsatt, velger du en lav egenandel vil dette gjøre at forsikrings-prisen blir høyere. Det er altså viktig å vurdere totalsummen, og hva du foretrekker når det kommer til egenandel.

Billig båtforsikring

Det å skaffe seg en billig båtforsikring er selvfølgelig noe mange drømmer om. Det forstår vi godt. Det er ikke spesielt gøy å bruke mye penger på en forsikring, men det kan være veldig lurt.

Dessuten kan det en dag vise seg at dette var økonomisk taktisk. En båtulykke kan koste ekstremt mye penger dersom du ikke har en båtforsikring.

Båtforsikring-kalkulator

Fordi det finnes mange som har spørsmål om pris og som samtidig ønsker seg en billig båtforsikring, er det også mange som leter etter en båtforsikring-kalkulator.

Det er ikke rart å ønske seg svar, og det kan virke svært enkelt å bruke en slik beregningsmetode. Spørsmålet er om svaret man får faktisk er reelt. Det er nemlig bare et estimat og det er fullt mulig at du ender opp med en forsikring som har en helt annen pris.

Vi anbefaler at du istedenfor å bruke slike kalkulatorer og da også bruker mye tid på dette, velger å heller skaffe deg noen konkrete tilbud fra ulike selskap. Da har du et bedre utgangspunkt og det kan spare deg for mye tid.

Kasko

Dette er ofte navnet på en forsikring som dekker relativt mye. De som ønsker en mindre dekning velger da ofte en form for delkasko. Det finnes også andre typer og former på avtalene du kan velge mellom.

Alle forsikringsselskapene passer på å ha ulike produkter de kan tilby. Slik at alle finner det de trenger og ønsker.

Hvorfor båtforsikring?

Noe av det beste med norsk sommer (når den er varm og god) er å kunne dra til små øyer eller se det vakre landskapet vårt fra sjøsiden. Derfor får flere og flere seg båt. Mange vil kjenne sjølufta, bade i det friske vannet og oppsøke små og hyggelige øyer.

Det er etter hvert svært mange båter på vannet om sommeren, noe som gjør at det også blir en god del «trafikk». Da kan det fort oppstå uhell og ulykker, akkurat som på veien.

I tillegg er det en kjent sak at Norge har mange skjær. Mange av disse er såpass godt «gjemt» under vann at det ikke alltid er så lett å vite hvor de er – det er ikke så lett å oppdage dem.

Noen har godt utstyr for dette, mens andre prøver å holde utkikk så godt de kan. Skjær kan føre til en god del store skader. Dette kan bli dyrt.

Dette er gode grunner til å skaffe seg en båtforsikring. Det vil føles mye bedre å dra på båttur når man vet at man har en trygghet.

Trygghet gjør at vi mennesker har det bedre. Har du skaffet deg båt, bør du også skaffe deg en god båtforsikring.

Bytte av forsikringsselskap

Hvis du allerede har en båttforsikring kan det hende du har vært innom tanken om å bytte. Velger du at et nytt forsikringsselskap skal ta over båtforsikringen din, hjelper de deg gjerne med alt det praktiske – altså er det en enkel sak å få byttet.

Ofte kan man få en bedre og billigere avtale, når man bytter selskap. Andre ganger kan det faktisk lønne seg å samle alle forsikringene sine på ett sted.

Det kan hende selskapet da vil tilby en slags samlerabatt. Dette er ting det kan være lurt å sjekke opp, så kanskje du sparer penger.

Det viktigste er at du alltid følger med, undersøker og vurderer. Ikke la forsikringene gå sin gang, uten at du har noen følere ute. Det kan bli dyrt å ikke være på når det kommer til forsikringer.

Skaff deg forsikring nå – ikke vent

Som en siste påminnelse vil vi gjerne fortelle deg at det er utrolig dumt å utsette det å skaffe seg en forsikring. Man vet aldri når et uhell eller en ulykke skjer, og det vil føles utrolig kjipt om noe skulle skje før du har «rukket» å skaffe deg en båtforsikring.

Det å tegne en forsikring er ofte noe vi liker å utsette, fordi prosessen kan føles kjedelig og fordi man ser på det som en stor utgift. Tenk heller at en forsikring er en god investering.

En investering i fremtiden og en investering i trygghet. Bestem deg for at du skal skaffe deg en forsikring nå, istedenfor å vente med saken. Vi hjelper deg gjerne videre!

Vår tjeneste

Istedenfor å lete etter en perfekt båtforsikring-kalkulator kan du, som nevnt, skaffe deg konkrete tilbud du kan velge fra. Dette hjelper vi deg med. Vår tjeneste er enkel å bruke og det tar deg ikke lang tid.

I første omgang er det eneste du skal gjøre å fylle ut et skjema på vår side. Når det er gjort sender vi denne informasjonen videre til ulike forsikringsselskaper. I mellomtiden kan du lene deg tilbake og vente på at du hører noe mer fra oss.

Så mottar du innen kort tid flere ulike og uforpliktende tilbud. Da vil du kunne velge den dekningen som passer deg best, samtidig som du har muligheten til å sammenligne de ulike prisene. Du kan godt velge det billigste alternativet, hvis det er dette som frister aller mest.

Få et godt tilbud

Forsikringsselskapene har en stor ting til felles. Samtlige av dem ønsker at akkurat du skal bli kunde hos dem. Derfor vil de strekke seg langt for å gi deg et tilbud du blir fornøyd med.

Fyll ut skjemaet og gi oss den nødvendige informasjonen. Så skal vi passe på at du får noen gode tilbud i retur. Vårt mål er at du skal få en båtforsikring med en dekning du er fornøyd med. Og husk: Ikke vent, gjør det nå.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr forsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.