Mitsubishi varmepumpe

Mitsubishi Electric er store innen varmepumpe, sammen med over 400 autoriserte forhandlere i Norge.

De mest populære er luft til luft-varmepumpene.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Mitsubishi varmepumpe

Er du på jakt etter en ny varmepumpe? Vurderer du ulike merker? Det skal ikke mange søk og mye leting til før man skjønner at Mitsubishi leverer på et høyt nivå når det kommer til design og utforming. Vil du ha en moderne variant i hjemmet ditt, gjør du lurt i å sjekke ut dette utvalget.

Kommer godt ut i tester

Noen av varmepumpene til Mitsubishi har også både vunnet og kommet høyt opp i ulike tester. Mange tar en titt innom slike rangeringer for å finne ut av hva markedets beste varmepumpe er. Husk på at du bør være nøye på å sjekke når testen er gjort, av hvem og hvordan – ikke stol blindt på disse testene – det er mange faktorer som bør spille inn på valget du skal ta.

Varmepumper fra Mitsubishi

På nettsidene til Mitsubishi kan du se et utvalg varmepumper, få litt mer info og finne ut hva slags forhandlere som finnes. Denne siden kan gjerne brukes til å få et innblikk, men det kan være lurt å innhente informasjon også fra andre steder.

I skrivende stund er det Kaiteki som er toppmodellen til Mitsubishi, en varmepumpe mange sikler på. Den finnes i flere utgaver og den kommer i tre ulike farger. Sannsynligheten er altså stor for at den vil passe rett inn i boligen din.

Andre modeller fra Mitsubishi

Selv om Kaiteki per nå er toppmodellen er dette selvfølgelig noe som kan forandre seg, dette er et marked med mye bevegelse. Mitsubishi har også en egen modell for de som er spesielt opptatt av design, denne er laget med tanke på disse menneskene og går under navnet «Zen». Til og med navnet er lekkert!

For de som måtte foretrekke en gulvmodell har Mitsubishi et valg der også, denne modellen heter Kirigamine – du kan velge mellom furo 3400 og furo 4300, der er det noen tusenlapper som skiller i pris. For noen av oss er det så godt som umulig å ha en varmepumpe som skal festet til veggen, da kan vi velge å gå for en som kan stå trygt og godt på gulvet.

«Lenta Silent» er en spennende modell som mange nok ønsker å vurdere. Den er liten og nett, koster mindre enn mange modeller og skal være svært stillegående. Den kan for eksempel være ganske så perfekt for hytta.

Varmepumpe

Det finnes utrolig mange ulike modeller på markedet, og du har mange forskjellige merker å velge blant. Det er praktisk å ha mange valg, men det kan også gjøre prosessen noe forvirrende. Du vet kanskje ikke helt hvor du skal begynne? Det kan være lurt å starte med å se på hva som er ditt faktiske behov.

I Norge er nok den vanligste typen varmepumpe luft til luft pumpen. Den fungerer på den måten at den henter kald luft ute før den så fører varm luft inn. Du har da en del av varmepumpen inne i huset ditt, og en «utedel».

En av de største grunnene til at mange ønsker seg varmepumpe, og går for en luft til luft-løsning, er at håpet om å spare penger er stort. Du kan faktisk halvere utgiftsposten som går med til oppvarming – dette kommer selvfølgelig an på hva slags bolig du har. I tillegg til at du kan spare en del penger, vil du trolig også bli mer fornøyd med inneklimaet ditt. En varmepumpes viktigste jobb er å holde deg varm gjennom hele vinteren, men den vil også kunne passe på at du ikke får det ubehagelig varmt om sommeren. Den kan nemlig fungere som en air condition, det er det veldig mange mennesker som lar seg friste av. Hvis man alltid har en god temperatur i hjemmet, vil dette påvirke humør og hverdag!

Varmepumpe pris

Du er selvfølgelig opptatt av hvor mye det vil koste deg å gå for en varmepumpe til boligen din. Prisene varierer og det kommer helt an på hva slags type du går for og hvilket merke du velger.

Du kan få en varmepumpe til for eksempel fem eller seks tusen kroner, men det er nok ganske vanlig å i hvert fall bruke rundt tjue tusen. Derfra finnes det også mange modeller som koster mer – du kan for eksempel fort havne på en varmepumpe som koster 50.000.

Det er selvfølgelig en del som velger å gå for noen «billige» løsninger, men dette burde man vurdere nøye. Det kan være fristende å velge den minste prislappen, men det er ikke sikkert at det lønner seg i lengden. Husk at varmepumpe er noe du skal ha i lang tid og det er viktig at den funker slik du ønsker. Installasjon og ekstrautstyr (for eksempel filter eller hus til utedelen) kan komme i tillegg og dermed øke totalsummen. Finn ut av hvor romslig budsjett du har, hvor mye du kan bruke, og let etter modeller som «passer inn» der.

Du gjør uansett lurt i å innhente flere forskjellige tilbud når du skal kjøpe varmepumpe. Henvend deg gjerne til en del ulike leverandører. Da vil du raskt kunne se hvilket tilbud som har den beste prisen. På denne måten kan du spare penger – du unngår i hvert fall å betale for mye. En ting kan du være sikker på: Samtlige leverandører ønsker deg som kunde og strekker seg langt for å finne en varmepumpe du blir fornøyd med.

Mitsubishi Electric varmepumpe

For å gå litt tilbake til Mitsubishi: Det kan hende du har hørt om dette merket mange ganger før, men det er ikke sikkert du visste om at de også leverer varmepumper. Det er «Mitsubishi Electric» som er den delen som står for varmepumpene.

Modeller fra Mitsubishi Electric:

 • KAITEKI 6300
 • KAITEKI 6300 HAIRLINE
 • KAITEKI 6600
 • KAITEKI 6600 HAIRLINE
 • KAITEKI 8700
 • KIRIGAMINE HARA 6,3
 • KIRIGAMINE HARA 6,6
 • KIRIGAMINE HARA 8,7
 • KIRIGAMINE FURO 3400
 • KIRIGAMINE FURO 4300
 • LENTA SILENT
 • ZEN DESIGNMODELL
 • KIRIGAMINE DUO 6400
 • NORDIC MULTI

Hvordan fungerer en Mitsubishi varmepumpe?

Det er fullt mulig at du lurer på hvordan en Mitsubishi varmepumpe egentlig fungerer. Dette kommer selvfølgelig litt an på hvilken modell du går for. Som nevnt er det luft til luft-varmepumpen som er den mest populære, og mange av modellene til Mitsubishi har denne virkemåten.

Du kan også gå for vannbåren varme. Da må du velge en luft til vann-varmepumpe. Denne fungerer ved at den bruker kald luft utenfra til oppvarming inne. Denne varmen fordeles ved at du har et system (vannbåren) i gulvet ditt (kan også være snakk om radiatorsystem). Du vil være sikret en jevn innetemperatur ved å velge denne løsningen. Mange som skal bygge ny bolig eller allerede har et vannbårent system, får anbefalt å gå for dette valget.

Du kan altså selv velge hvordan din varmepumpe skal fungere, finn ut hva som passer best i din bolig, dette kan en leverandør hjelpe deg med.

Mitsubishi varmepumpe FH35

Hvis du har sett en del varmepumper er sjansen stor for at du har sett en «FH35». Dette er en varmepumpe som koster rundt 13.000 og som er et godt valg for veldig mange. Montering kan selvfølgelig komme i tillegg til denne prisen – summen kan variere fra leverandør til leverandør.

Denne varmepumpen egner seg best i boliger som ikke har et større areal enn 170 kvadratmeter. Hvis du har et større hus burde du ta kontakt med en leverandør som kan hjelpe deg med å finne en varmepumpe som skal ha god effekt for større områder. Det finnes mange gode løsninger for å få et bra inneklima i hele huset.

Mitsubishi kirigamine hara 6 6

Dette er en annen modell som også er svært så populær, spesielt for de som hater å høre på bråk inne. Mange skryter av hvor lite lyd denne maskinen gir fra seg. Mitsubishi selv skriver at «ingenting er overlatt til tilfeldighetene» når det kommer til denne modellen, og det kan det kan faktisk hende at de er inne på noe der. Denne maskinen har veldig mange positive egenskaper.

Hara 6,6 koster rundt 19.000,- + montering. Dette kan sies å være en ganske «normal» pris for varmepumpe. Den er hverken av de billigste eller de dyreste, og prisen er på det nivået man ofte må opp til for å få kvalitet og et produkt som varer lenge.

Varmepumpe Mitsubishi

Etter å ha lest dette har du forhåpentligvis lært noe om varmepumper og de modellene som finnes hos Mitsubishi. Det kan hende at dette gjør valget ditt noe enklere – vi vet godt at det er en aldri så liten «jungel» der ute.

Hvis du er i tvil skal du ikke være redd for å ta kontakt med en leverandør. Du vil da kunne få svar på alle de spørsmålene du måtte ha og de kommer gjerne med forslag til hva slags varmepumpe som vil være hensiktsmessig for din bolig og ditt behov.

Du gjør i hvert fall lurt i å ta en titt på de ulike varmepumpene som er av merket Mitsubishi, du kan finne mye gull! Designet er viktig for mange, og her finnes det mange gode valg. Uansett hva du velger, så ikke utsett dette med å skaffe deg en varmepumpe. Du kommer garantert til å bli fornøyd med ditt nye inneklima – og ikke minst det faktum at du ikke lenger trenger å bekymre deg for strømregningene dine!

Les flere artikler om Varmepumpe

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Vurderer du å bytte til varmepumpe? Det finnes ulike støtteordninger avhengig av hvilken type oppvarming du bytter fra og hvilken type varmepumpe du velger. Her finner du litt hjelp på veien, i tillegg kan du innhente og sammenligne tilbud fra flere varmepumpeleverandører.

read more