cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Fuji Varmepumpe

Hvis du er redd for kulde og høye strømregninger er det på tide at du skaffer deg en varmepumpe. Da vil inneklimaet ditt bli mye bedre enn slik du har det i dag.

Bør du vurdere Fuji varmepumper?

Fuji har tre store tilbud du kan velge mellom. Det vil si tre varmepumper. De har en som heter «Nordic SuperHeat Nasjonal», en som heter «Nordic SuperHeat Design» og en som heter «Nordic SuperHeat Gulv».

De har gjort det på en smart måte med disse navnene, det gjør det nemlig lett for kundene å velge. Er du opptatt av design så har du en varmepumpe som er perfekt for deg – og har du ikke plass til varmepumpen på veggen burde du så klart gå for gulvmodellen. Den tredje er den som kan sies å være for de aller fleste, den egner seg godt over hele landet.

Fuji

Fuji Electric er et stort selskap og en produsent som leverer teknologi til hele verden. Merket/firmaet ble grunnlagt i Tokyo i 1923 – altså er dette et merke som har levd lenge.

Varmepumpe

Hver eneste gang vinteren kommer er det mange av oss som banner og klager fordi vi ikke tok noen grep før minusgradene marsjerte mot oss. I Norge kan det bli utrolig kaldt og det betyr ofte at strømregningene våre gir oss magesår. Dette kan det bli slutt på hvis man velger å gjøre en investering. Denne investeringen er en varmepumpe.

Varmepumpe tilbud

Dersom du allerede har bestemt deg for at du skal være smart og skaffe deg en varmepumpe burde ta kontakt med ulike leverandører. På denne måten kan du innhente flere forskjellige tilbud, istedenfor å motta bare ett. Når du har fått en del tilbud, ser du raskt forskjellen på pris. Du velger selvfølgelig den billigste og den beste leverandøren!

Varmepumpe Fuji

Hvis du ikke vet hvilket merke du skal gå for, kan det hende du skal vurdere Fuji. De har forenklet valget litt for deg ved å satse på disse tre store modellene sine.

Serien som heter Nordic SuperHeat er laget spesielt for den kulden vi til tider kan oppleve i Norge. Det betyr at selv på de kaldeste dagene vil du kunne få det varmt inne, hvis du velger å gå for en av pumpene i denne serien.

Prisen på disse varmepumpene ligger fra rundt 23.000 til rundt 30.000. Det kommer an på hvilken modell du velger, hvor du kjøper den og eventuelt hva monteringen vil koste i tillegg.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.