Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Mopedforsikring kalkulator

Mopedforsikring gir trygghet på veien. Velg mellom ansvarsforsikring, delkasko eller full kasko – alt etter hva du ønsker.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Mopedforsikring-kalkulator

Mange ønsker seg et kult kjøretøy og velger derfor en moped. En kostbar moped trenger også en skikkelig forsikring. Dette burde du vite om mopedforsikring og hvordan du best kan sammenligne priser og avtaler.

Derfor ser mange etter mopedforsikring-kalkulator
Mange som nettopp har skaffet seg en fantastisk moped søker også etter mopedforsikring-kalkulator. Dette er fordi de har funnet ut at de må forsikre kjøretøyet og da er ønsket at en kalkulator skal kunne gi et magisk og fint svar.

Istedenfor å lete etter en slik mopedforsikring-kalkulator kan den letteste veien til målet være å innhente uforpliktende tilbud. Da er det relativt enkelt å ta valget. Du slipper å kontakte mange ulike selskaper og bruke mye tid på disse samtalene.

Beste mopedforsikring

Det skal godt gjøres å gi ett svar på hva som er markedets beste mopedforsikring. Det handler om å finne forsikringen som er best for deg og din moped. Altså handler det om å finne den forsikringen som tilbyr det du er ute etter, til den prisen du er villig til å betale for dette.

Du må sette dine krav, og deretter finne produktet som matcher dette. Den beste mopedforsikringen er den som gjør deg fornøyd. Alle trenger en forsikring, det handler bare om å ta det rette valget.

Hva dekker en mopedforsikring

Dette kommer an på hvilken «pakke» du velger. De forskjellige forsikringsselskapene har forskjellige valg til deg. Har du en splitter ny og kostbar moped bør du velge den dyreste og største pakken, men har du en gammel moped med lite verdi, samt et stramt budsjett, kan det være en mulighet å kun velge ansvarsforsikring.

Ansvar

Når man kjører, uavhengig om det er moped, MC eller bil, har man et visst ansvar. Det vil si: Man kan få et stort ansvar dersom man plutselig havner i en ulykke. Dette kan koste mye penger, og i noen tilfeller vil man også trenge rettshjelp. Dette gjelder i saker hvor det oppstår en form for tvist.

Dette ansvaret er grunnen til at man trenger en ansvarsforsikring. Da er man sikret for slike ubehagelige situasjoner. En ansvarsforsikring dekker personskader, skader på andres kjøretøy og skader på bygninger. Den dekker også rettshjelp i saker der dette blir nødvendig.

Forsikringsselskapet skal være en instans som hjelper deg til å komme lettest mulig ut av en kjedelig situasjon.

Brann og tyveri

Brann og tyveri er neppe noe du tenker mye på, kanskje har du ikke tenkt på det i det hele tatt. Det er nå en gang slik at både brann og tyveri kan skje hvem som helst. Det kan også skje med mopeder som står oppbevart i garasje eller lignende når den ikke brukes.

Har den en høy verdi, vil gjenstanden være lukrativ for tyver. Brann kan også forekomme. Mange velger derfor en forsikring som i tillegg til ansvarsforsikringen dekker skader ved brann eller tyveri. Dette er noe forsikringsselskapene anbefaler og gjerne vil at du skal velge. Da er du mye tryggere.

Kasko

Dette er en større versjon av en forsikring som vil gjøre at du kan føle deg enda litt tryggere. Du må uansett huske å lese vilkårene på avtalen, slik at du er sikker på hva forsikringen inneholder og ikke inneholder.

En kasko-forsikring skal være svært god og dekkende. Noen velger en slags delkasko, som da er en mindre forsikring igjen. Her må du tenke på hvor godt du vil være dekket. Det kan lønne seg å gå for en større investering, når man først skal skaffe seg en forsikring og trygghet.

Raskt tilbake på veien

For MC-førere og moped-eiere er det ofte spesielt én ting som er ekstremt viktig om noe skulle skje med dem eller kjøretøyet. Det er at de er garantert å kunne kjøre igjen så fort som overhodet mulig. De vil være raske med å komme seg tilbake på veien – det er forståelig. Da er det viktig at forsikringsselskapet er gode på prosessen og får ting gjort.

Det er også viktig at et eventuelt oppgjør kommer omgående. Forsikringsselskapene strekker seg langt for å være gode på akkurat dette – nettopp fordi de vet hvor viktig det er for kundene med god oppfølging og en rask prosess/gjennomføring. Både vi og leverandørene skjønner godt at du vil tilbake på veien, vi vet at det er viktig for deg.

Egenandel ved mopedforsikring

En egenandel kan ha mye å si for den totale og egentlige prisen på forsikringen. Egenandelen er den delen du må betale selv dersom noe skulle skje. Det finnes ikke noe fasitsvar på hva egenandelen blir på en mopedforsikring.

Dette varierer fra selskap til selskap og kommer nok an på hva slags avtale/pakke man har. Dette er noe du bør være oppmerksom på når du skal ta en titt på ulike avtaler.

Forsikring til moped

Det finnes helt sikkert mange der ute som kjøper seg en moped uten å tenke på forsikring med stor dekning. Derfor er det viktig med påminnelser om dette. Når man både eier noe av stor verdi og ferdes i trafikken har man et behov for en god forsikring.

Det er viktig at man skaffer dette med en gang etter kjøpet. Det kan koste dyrt å utsette det å skaffe seg forsikring til moped.

Mange låner til moped

Det er veldig mange som drømmer om en moped eller en scooter. Da er det lett å falle for fristelsen og låne penger for å få oppfylt denne drømmen. Det samme gjelder for andre kjøretøy, som for eksempel bil.

For de som har lånt en relativt stor sum til enten moped, scooter eller bil er det faktisk enda viktigere at man har en forsikring med god dekning. Det kan fort by på økonomiske problemer hvis man har en moped, et mopedlån og ingen forsikring. Skjer det noe galt da, sitter man plutselig i en kinkig situasjon.

Vi anbefaler alle som har tatt opp lån og deretter kjøpt seg moped, til å skaffe seg en forsikring som dekker mye. Det er da lurt å gå for en «stor pakke» – for eksempel kasko.

Valg av selskap

Siden det finnes mange forsikringsselskap der ute og mange tilbud, er det vanskelig å velge. Valg er fint, men det gjør også at man må gjennom en slags prosess. Det er ikke alltid lett å vite hvor man skal begynne.

Det viktigste er å finne ut av hva man trenger og hva man eventuelt ikke trenger. Finn ut hvor god dekning du ønsker, og hva slags dekning som er viktigst for deg. Samtlige av leverandørene vil bli svært takknemlige for å få akkurat deg som kunde.

Derfor burde du kanskje bytte selskap

Hvis du er en av de som allerede har en mopedforsikring har du kanskje vært gjennom prosessen der du har sett etter mopedforsikring-kalkulator og ulike verktøy for å sammenligne.

Du skal likevel ikke føle deg 100% sikker på at du ikke kan kapre en billigere mopedforsikring. Noen ganger lønner det seg faktisk å være notorisk utro mot forsikringsselskapet sitt.

Dette er i hvert fall noe du stadig burde sjekke opp. Sitter du på en mopedforsikring og en god del andre forsikringer – sjekk om du kan få det billigere. Det kan hende du kan spare en god slant på dette.

I noen tilfeller kan det lønne seg å ha forsikringer flere steder, mens noen ganger lønner det seg å samle alt ett sted. Det viktigste er at man ikke blir «lat» og lar forsikringene gå sin gang uten at man sjekker opp. Da kan det hende du ender opp med å «tape» mye penger.

En kalkulator trenger ikke være svaret

Faktisk kan det heller lønne seg å se på konkrete avtaler og pakker, for å deretter velge det som passer best. Det er selvfølgelig lurt å sammenligne, men en mopedforsikring-kalkulator vil kun gi deg et estimat. Altså kan det være et stort hopp mellom den summen du ser, og den summen du faktisk ender opp med.

Vi hjelper deg videre

Vi hjelper deg gjerne videre og nærmere forsikringen du ønsker deg. Vi har en enkel tjeneste som vil gjøre prosessen helt smertefri for deg. Du kan enkelt fylle ut et skjema og så vil vi videreformidle denne informasjonen til ulike forsikringsselskap. Etter kort tid vil du da motta uforpliktende tilbud som du kan ta en nøye titt på.

Da ser du hva de tilbyr og til hvilken pris. Så er det tid for å sammenligne! Velg den forsikringen du føler deg mest komfortabel med, og du er i mål. Da har du endelig skaffet deg en god forsikring og du kan trygt kjøre på veiene med din moped. Du trenger ikke fortsette letingen etter en mopedforsikring-kalkulator, for du er i mål.

Mange er lei av å «prute» på forsikringer. Det trenger du ikke hvis du bruker denne tjenesten. Forsikringsselskapene har minst en ting til felles: De ønsker deg som kunde. Derfor strekker de seg langt for å gi fra seg gode tilbud med håp om at du skal slå til. Dette er altså en lur metode for å få tilbud med ålreite priser. Du trenger ikke prute, snakke og diskutere – send bare inn et skjema her hos oss.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr forsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.