Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Veteranbilforsikring kalkulator

Med en veteranbilforsikring vil du fjerne de økonomiske konsekvensene om en ulykke skulle skje.

Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer
Det er helt gratis og uforpliktende å få tilbud på forsikringer

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Veteranbilforsikring-kalkulator

Mange søker etter veteranbilforsikring-kalkulator eller veteranbil-kalkulator for å finne ut av hvor mye de må regne med å betale for å forsikret sin dyrebare gjenstand. Før du velger forsikring bør du vite litt mer om dette.

Veteranbil

Alle som har en veteranbil har det man kan kalle et relativt nært forhold til bilen. Det er en gjenstand som betyr mye og som man bruker mye tid på. En veteranbil er noe man ønsker å ha så lenge som mulig, derfor må man ta godt vare på den. Det ligger i ordet at en veteranbil er noe skjørt, derfor er det viktig at man har gjort sitt for å passe godt på denne eiendelen.

Er du en av de som har en veteranbil? Da er du helt sikkert klar over akkurat hvor mye denne eiendelen betyr for deg. Du har også helt sikkert tenkt en del på hvor viktig det er for deg å beskytte verdien som ligger i dette kjøretøyet. Har du ikke tenkt på det, er det lurt å begynne med det nå.

Dette må du vite om veteranbilforsikring

Forhåpentligvis kan du ha bilen i lang tid og forhåpentligvis skjer det ingenting med bilen. Likevel er det slik at så lenge vi kjører på veien, kan det alltid skje noe.

Ulykker skjer, dessverre. Man kan ikke få skjermet seg for alle mulige ulykker og hendelser, men man kan sikre det man eier ved å ha en god og trygg forsikring.

Dette er lurt for økonomien. Det gjør at man sikrer seg selv fra å komme i en eventuell vanskelig økonomisk situasjon på grunn av en overraskende og uventet hendelse.

Hvis du ikke har en forsikring til veteranbilen, er du sikkert i gang med å tenke på saken. Da har du trolig vært innom tanken på en slags veteranbilforsikring-kalkulator.

Vi hjelper deg gjerne videre og gir deg muligheten til å kalkulere og sammenligne. Det viktigste er at du finner et produkt du blir fornøyd med.

Når er en bil veteran?

Dette er noe mange lurer på. En bil blir en veteranbil når den er eldre enn 30 år. Det vil si at 30 år etter at en bil ble registrert i Norge for første gang, omtales den som og er etter reglene en veteranbil.

Hvis det gjelder en bil som er importert fra utlandet, er det produksjonsdato som gjelder og ikke registreringsdato. Det samme gjelder for lastebiler. Har du akkurat kjøpt deg en veteranbil? Da burde du fortsette å lese.

Veteran-motorsykkel

Det finnes også mange som har en fantastisk veteran motorsykkel i garasjen. Denne er selvfølgelig også svært dyrebar for eieren. Mange velger derfor å skaffe seg en god forsikring for å være trygg på at den fantastiske motorsykkelen er sikret dersom det skulle skje noe uforutsett.

Både for veteran motorsykkel og veteranbil gjelder samme regel når det kommer til forsikring, når kjøretøyet er mer enn 30 år gammelt kan du få tegnet veterankjøretøyforsikring. Det viktigste er å finne ut av hvilken dekning som passer best for hver enkelt og sitt kjøretøy.

Når du tar kontakt med et forsikringsselskap er det viktig at du kan gi fra deg all nødvendig informasjon, slik at du får «riktig» forsikring.

Forsikring veteranbil

Forsikringsselskaper tilbyr gode forsikringer som er tilpasset spesielt for veteranbiler. Forsikringsselskapene vet hvor mye en slik bil betyr for eieren, og er derfor opptatte av at kjøretøyet skal ha en god forsikring.

En veteranbil kan ha høy verdi, derfor er det ekstra viktig at den har en god forsikring. Det kan bli store økonomiske konsekvenser hvis veteranbilens kulle bli skadet og eieren ikke har en god forsikring.

Veteranforsikring

Ofte gir forsikringsselskapene deg muligheten til å velge din egen «pakkeløsning», slik at det er du som bestemmer hvor god forsikring du ønsker for din veteran.

Da kan det også være lurt å ha tenkt litt på veteranbilforsikring-kalkulator. Altså at man har tenkt på at det kan være lurt å sammenligne ulike pakker og priser.

Selv om veteranbiler ser fantastiske ut, har de en høy alder. Dette betyr at ting kan skje og det er derfor viktig å ha forberedt seg på dette. Noen forsikringsselskap har ulike krav/regler når det kommer til veteranforsikring.

Dette er noe du bør tenke på før du tenker for mye på pris og veteranbilforsikring-kalkulator. Det kan være krav til hva slags stand den skal være i og årlig kjørelengde.

Det kan også være stor variasjon når det kommer til egenandel, derfor er det viktig at du sammenligner tilbud og finner det som er best.

Husk at veihjelp kan være utrolig viktig når man kjører rundt i en veteranbil.

Veteranbilforsikring-kalkulator

Når det er snakk om å skaffe seg en forsikring for sitt veteran-kjøretøy er det mange som ønsker seg en slags kalkulator for veteranbil. Mange skulle altså ønske at man enkelt kunne få svar på hva man kan velge mellom og hva som er det beste valget.

Heldigvis er det slik at du har muligheten til å sammenligne ulike priser og pakker. Deretter kan du velge det som passer best.

Pris

Det er vanskelig å gi konkrete priser, selv om man hadde hatt en slik kalkulator. Det er likevel mulig å få et estimat. Grunnen til at det er vanskelig å si noe konkret om priser når det kommer til forsikring er fordi hver og en har ulike behov og må selv velge hva som passer.

Budsjett

Mange gjør kjøp ut fra et budsjett de har satt opp. Dette er selvfølgelig veldig lurt for økonomien, og sikrer deg fra å kjøpe uten å egentlig ha råd. En langsiktig plan er alltid smart. De som har budsjett er de som tenker ekstra mye på dette med veteranbilforskring-kalkulator. Fordi det er viktig at prisen på produktet som skal kjøpes «passer inn» i det budsjettet som er satt opp.

Vi skjønner godt at du leter etter den beste prisen, derfor ønsker vi å gi deg gode muligheter til å sammenligne. Husk også på at du bør skaffe deg en god forsikring som dekker alle de områdene du ønsker – noen ganger kan det være lurt å investere litt ekstra i forsikringen man skal ha.

På lang sikt kan dette være positivt for økonomien. Skulle det skje noe, vil man være glad for man valgte å sikre kjøretøyet skikkelig.

Kjøp av veteranbil

På nettet kan man finne mange ulike grupper og forum som handler om veteranbiler. Det er et stort marked for kjøp og salg, og mange har en drøm om å skaffe seg en veteranbil i nær fremtid.

Uavhengig om du kjøper en Mercedes, BMW, Audi, Volvo, VW golf eller en annen type veteranbil, vil du gjøre lurt i å vurdere en god forsikring.

Tyveri

Noe av den en eier av veteranbil er aller mest redd for er muligens tyveri. Når man eier noe som har stor verdi og som mange ønsker seg, kan tyveri være en bekymring. Dette er en av de store grunnene til at det er lurt å ha en god forsikring. Da vet man at man har noen som «passer på» hvis det faktisk skulle skje. Beskytt bilen din – skaff en god forsikring.

Glasskade

Man kan også være redd for at det skal skje noe med rutene. Da ønsker man at disse skal kunne byttes kjapt og uten en stor kostnad. Altså enda en god grunn til å vurdere en skikkelig god forsikring.

Slik gir vi deg en slags veteranbilforsikring-kalkulator
Vår tjeneste gjør at du enkelt kan sende informasjonen din til flere forsikringsselskap på en gang. Dette sparer deg for mye tid. Det er nemlig slik at resten av prosessen så og si går automatisk.

Er du en av de som ønsker deg en veteranbilforsikring-kalkulator? Da burde du teste ut denne tjenesten. Du vil komme langt ved å fylle ut et skjema på vår side.

Etter kort tid vil du motta tilbud som er tilpasset deg og ditt behov. Da er det enkelt å ta et valg du vil bli fornøyd med.

Dette gir deg selvfølgelig muligheten til å sammenligne på pris. Da unngår du å måtte betale for mye. Forsikringsselskapene vil gjerne ha deg som kunde og strekker seg derfor langt for å kapre akkurat deg. De sitter med en drøm om å passe på at ditt veterankjøretøy er sikret.

På forhånd kan det være lurt å ha gjort seg opp noen tanker om hvor stor forsikring du ønsker. Altså hvor god den skal være – hva den skal dekke.

Etter at du har gjennomført denne prosessen har du nærmest brukt en veteranbilforsikring-kalkulator. Forhåpentligvis er du i mål og har plutselig skaffet deg forsikringen som gjør veteranbilen din fornøyd. Da kan du kjøre trygt på veiene og vite om at du har gjort et godt valg. Du er trygg om det skulle skje noe.

Fyll ut skjemaet og len deg tilbake. I mellomtiden gjør vi jobben og passer på at forsikringsselskapene gir deg tilbud du kan velge fra. Da ønsker vi deg lykke til! Ikke glem å forsikre veteranbilen som helt sikkert betyr utrolig mye for deg.

Forsikringsselskaper i Norge

I Norge har vi en rekke forsikringsselskaper som tilbyr forsikring, som: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg, og Vardia.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.