Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Innboforsikring

En innboforsikring forsikrer det du eier hjemme om det blir stjålet, utsatt for vannskade, brann og mye mer.

Det er store forskjeller på vilkår og priser mellom de ulike forsikringsselskapene. Sammenlign og finn beste tilbud.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Innboforsikring

Du vet aldri når en uheldig hendelse skjer. Derfor er det viktig å ha forsikringene på plass. Så og si alle har behov for en innboforsikring. Da er du sikret både ved tyveri, brann, vann og naturskade.

Hva er innbo og løsøre?

Mange syns det kan være forvirrende med begrepene innbo og løsøre, og hva de faktisk innebærer. Enkelt forklare, er innbo og løsøre ting som naturlig hører til i et hjem og som man tar meg seg når en flytter til/fra en bolig. Eksempler på typiske innbogjenstander er klær, møbler, inventar, sportsutstyr, bruks- og pyntegjenstander.

 

Hvorfor innboforsikring?

En innboforsikring dekker skade på innbo og løsøre ved tyveri, brann, vann og naturskade. Eier du en dyr eller billig sofa, TV eller sykkel? Har du mye eller lite klær og sko?

Du vet aldri når et uhell inntreffer, og har du ingen forsikring vil det få store økonomiske konsekvenser. Uansett hva du har av innbo, beskytt og sikre deg en trygg fremtid med en innboforsikring.

I tillegg inngår rettshjelp i forsikringen. Med dette menes det at den dekker utgifter til advokat og lignende om du blir del part av en tvist som privatperson, etter gjeldende rett.

 

Hvem trenger innboforsikring?

Alle hjem har behov for en innboforsikring. Enten du bor i et hus eller leilighet.

En innboforsikring dekker alle som bor på adressen – altså, folkeregistret adresse. Det betyr at den ofte også dekker borteboende studenter, så lenge de fortsatt er registrert på hjemadressen i folkeregisteret.

Egenandel i innboforsikring

Egenandel ved bruk av innboforsikring er det beløpet du selv må betale ved skade. Det er mange alternativer å velge mellom, vanligvis fra 2.000 kroner og oppover. Velger du en høyere egenandel, vil prisen på selve forsikringen reduseres. Likevel er det noen hendelser som har spesielle egenandeler.

 

Pris på innboforsikring

Hvor mye koster innboforsikring egentlig? Prisen avhenger først og fremst av hvilken dekning du velger. I tillegg vil den variere i forhold til hvor høy egenandel du velger å betale om skade skulle skje. Mange forsikringsselskap har egne forsikringskalkulatorer for å beregne pris på innboforsikring.

 

Få tilbud på innboforsikring

Trenger du innboforsikring eller ønsker å redusere prisen du betaler? Få tilbud fra flere forsikringsselskaper raskt og enkelt gjennom ett skjema. Velg hvilke selskaper du ønsker å sende skjemaet til, sammenlign tilbudene du får og velg beste. Du sparer både tid og penger! Tjenesten er gratis og uforpliktende.

 

Forsikringsselskaper i Norge

Det finnes mange forskjellige forsikringsselskaper i Norge. Noen av selskapene som tilbyr innboforsikring er: Codan, DNB, Eika, Frende, Gjensidige, IF, KLP, Nemi, Rema, Storebrand, Sparebank 1, Tide, Troll, Tryg og Vardia.

Innboforsikring
3.6 (71.43%) 7 votes

Les artikler om Forsikring

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.