Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Snøscooterforsikring kalkulator

Forsikre din snøscooter med en snøscooterforsikring. Du kan velge mellom ansvarsforsikring, delkasko og kasko.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Hvorfor forsikre din snøscooter?

Det er gøy å kjøre snøscooter, men det innebærer en viss risiko. Om man tenker på verdien av den og hendelser som kan skje, er det kanskje mer selvsagt? Det å ha en god snøscooterforsikring er derfor viktig. I tillegg er ansvarsforsikring lovpålagt da snøscooter er et motorisert kjøretøy. 

Snøscootere blir både brukt til gøy på fritiden og som nyttekjøretøy. Likheten er at det er røffe omgivelser og sjanse for at noe kan skje. Hvilken forsikring du trenger kommer derimot på hva du bruker snøscooteren din til. 

Ulike dekningsgrad

Det finnes flere ulike forsikringer der dekningsgraden varierer.  Ansvar er den med lavest dekning, deretter kommer delkasko og til slutt kasko. For alle forsikringer er det en egenandel. Normalt settes egenandelen på 4 000 kroner, men du selv kan velge en høyere egenandel. 

Før du tar en beslutning må du finne ut av hvilken dekning du trenger på snøscooteren. Vil du at den skal dekke skade på eget kjøretøy bør du velge kasko. Om du har en eldre snøscooter som ikke er verdt så mye kan ansvarsforsikring være bra nok. Men hus at da dekker den kun personskader og skader på andres eiendeler ikke skade på eget eller snøscooteren din. 

Fører og passasjer forsikring

Det å kjøre snøscooter innebærer en del risiko. Det kan derfor være nyttig å sjekke dekningen av fører og passasjerer. Sjekk i vilkårene om dekningen her er god og hvor høyt beløpene er satt for personskader. Du kan eventuelt tegne en egen tilleggsforsikring for personskader dersom du trenger det. 

Bruker du scooteren svært mye vil ofte en personskade forsikring som ulykkesforsikring være godt å ha i tillegg. Om dette er nødvendig kommer altså an på din bruk og hva vilkårene i forsikringsavtalen tilsier. 

Beste snøscooterforsikringen 

Den beste snøscooterforsikringen er den som dekker skade og kjøretøyet ditt ut ifra hva du har behov for. Forsikringen du bør velge kommer an på ditt bruksmønster. 

Forsikringen hjelper deg økonomisk og du bør derfor velge dekningsgrad deretter. For å finne den beste forsikringen på både vilkår og pris kan du bruke vår snøscooterforsikring-kalkulator.  

Pris på snøscooterforsikring

Prisen på snøscooterforsikring varierer ut ifra flere faktorer. Hvor du bor kan ha innvirkning på prisen ettersom en snøscooter i et område med mye snø i løpet av året blir brukt betydelig mer enn et sted med mindre tilgang. 

Andre faktorer er hvor mye kjøretøyet koster og hvor mye ekstra utstyr som er montert på. En dyrere snøscooter koster mer å reparere enn en billig, og da følger normalt forsikringspremien etter. 

Faktorer som påvirker prisen

Hvor gammel du er vil også påvirke prisen. Dette henger sammen med statistikken der veldig unge og gamle sjåfører har høyere ulykkesrisiko. Derfor blir det dyrere å forsikre i visse aldersgrupper. 

Du kan påvirke prisen ved å velge en høyere egenandel, da dette gir en lavere forsikringspremie. Ha da i bakhodet at det skal være en balanse. Du skal tross alt kunne dekke utgiftene dersom noe skjer. 

Videre vil prisen variere fra selskap til selskap. Nettopp derfor bør du bruke vår snøscooterforsikring-kalkulator. Slik får du faktiske priser og tilbud å forholde deg til. 

Snøscooterforsikring-kalkulator

For å finne ut hva en snøscooter forsikring kommer til å koste deg kan du bruke vår snøscooterforsikring-kalkulator. Med denne vil du raskt og enkelt kunne sjekke prisen og få tilbud. 

Det eneste du gjør er å velge hvem du ønsker tilbud fra og legger inn litt opplysninger om ditt kjøretøy. I tillegg legger du inn hvilken dekningsgrad du ønsker og ønsket egenandel. 

Når skjemaet er sendt inn vil du få tilbud fra flere forsikringsselskaper. Da er det bare for deg å sammenligne på pris og vilkår. Slik finner du den beste avtalen for deg, til den beste prisen. Tjenesten vår er helt uforpliktende og gratis å benytte seg av. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.