cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Få tilbud på Snøscooterforsikring-kalkulator

Sammenlign tilbud på Snøscooterforsikring-kalkulator. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Snøscooterforsikring-kalkulator

Det er gøy å kjøre snøscooter, men det innebærer en viss risiko. Om man tenker på verdien av den og hendelser som kan skje, er det kanskje mer selvsagt? 

Å ha en god snøscooterforsikring er derfor viktig. I tillegg er ansvarsforsikring lovpålagt om snøscooteren er registrert. Er den avregistrert, medfører det også begrensninger i bruken.

Snøscootere blir både brukt som nyttekjøretøy og som gøy på fritiden. Likheten er at det er røffe omgivelser og sjanse for at noe kan skje. Hvilken forsikring du trenger kommer derimot an på hva du bruker snøscooteren din til.

Om du vil forsikre snøscooteren, kan du bruke skjemaet på siden her. Da sender vi det til et antall forsikringsselskap samtidig, som tar kontakt med deg med sine tilbud.

Da kan du sammenligne priser og vilkår, og se hva som er inkludert i de ulike avtalene som selskapene tilbyr. Husk at du kan få rabatt for å samle flere forsikringer hos én aktør.

Derfor kan det hende det gir rabatt og fordeler å samtidig sjekke prisen på andre forsikringer også. Eksempelvis bilforsikring, husforsikring og reiseforsikring.

Ulik dekningsgrad

Dekningsgraden varierer i ulike forsikringer. Ansvar er den med lavest dekning, deretter kommer delkasko og til slutt kasko. 

Ansvar er lovpålagt, men dekker ikke skade på egen snøscooter. Den dekker derimot skade den volder personer, bygninger og annet som kan rammes.

Delkasko har ansvar inkludert, men dekker også tilfeldig plutselig ytre påvirkning. Det er man gjerne dekket mot ting som brann, tyveri og andre ytre faktorer.

Kasko, også kalt fullkasko, har best dekning. Her er både ansvar og delkasko inkludert, men det dekker skade ved situasjoner som velt, kollisjon og utforkjøring.

Før du tar en beslutning må du finne ut hvor godt forsikret snøscooteren bør være. Vil du at den dekker skade på eget kjøretøy bør du velge delkasko eller kasko. 

Om du har en eldre snøscooter som ikke er verdt så mye, kan ansvarsforsikring være bra nok. Men husk at da dekker den kun skader på personer, bygninger og andres eiendeler.

Fører- og passasjerulykke

Det å kjøre snøscooter innebærer en del risiko. Det kan derfor være nyttig å sjekke om dekningen av fører og passasjerer er inkludert. Sjekk i vilkår og hvor høyt beløpene er satt for personskade. 

Du kan eventuelt tegne en egen tilleggsforsikring for personskader dersom du behøver det. 

Bruker du scooteren svært mye vil ofte en personskadeforsikring, som ulykkesforsikring, være gode å ha i tillegg.

Slike forsikringer gir erstatning ved uhell som skader deg. Slik som velt, kollisjon eller utforkjøring. Om du skulle bli varig ufør kan det bli store omveltninger i livet ditt.

Derfor kan det lønne seg å være forsikret med en uføreforsikring som gir erstatning for tapt inntekt månedlig.

Om dette er nødvendig kommer altså an på din bruk og hva vilkårene i forsikringen tilsier. 

Pris på forsikring snøscooter - kalkulator

Prisen på snøscooterforsikring varierer ut ifra ulike faktorer. Hvor du bor kan ha innvirkning på prisen ettersom en snøscooter i et område med mye snø i løpet av året blir brukt betydelig mer enn et sted med mindre tilgang. 

Andre faktorer er hvor mye kjøretøyet koster og hvor mye ekstra utstyr som er fastmontert. En dyrere snøscooter koster mer å erstatte enn en billig, og da følger normalt forsikringspremien etter.

Hvis du enkelt kan erstatte snøscooteren selv, trenger du ikke å være forsikret mer enn du må. Da kan det være at du kan droppe kasko og bare ha dekket ansvar. Dette blir en sak for deg privat, og det gjelder å se hva som passer for deg.

Faktorer som påvirker prisen

Hvor gammel du er vil også påvirke prisen. Dette henger sammen med statistikken der veldig unge og gamle sjåfører har høyere risiko for skade og ulykke. Derfor blir det dyrere å forsikre i visse aldersgrupper.

Selv om du tenker at du er såpass flink fører at du ikke kommer til å ha uhell og skader, så vet man aldri. Man kan havne i både kollisjon og utforkjøring ved dårlig sikt. 

Samtidig kan brann, tyveri eller annen tilfeldig plutselig ytre påvirkning oppstå der du lagrer snøscooteren.

Du kan også bestemme deg for å ha høyere egenandel. Da blir forsikringspremien lavere i måneden. Da gjelder det å ha nok penger på bank om det plutselig skulle skje noe.

Videre vil prisen variere fra selskap til selskap. Derfor bør du sjekke prisene hos ulike selskaper før du gjør et kjøp.

Forsikringskalkulator - snøscooter

For å finne ut hva en snøscooterforsikring kommer til å koste deg kan du sjekke nettsidene til de som tilbyr det. Men dette er tidkrevende, og du kan ikke være helt sikker på at resultatet er det du får tilbudt.

Det kan gi deg en pekepinn på hva det kommer til å koste å få dekket ditt kjøretøy. Men det er flere individuelle faktorer som spiller inn på prisen.

Du må også huske at det ikke bare gjelder å få billigere priser på forsikring. Du må sørge for at forsikringen faktisk dekker skader som oppstå. 

Sammenlign forsikringene til snøscooteren

Den beste snøscooterforsikringen er den som dekker skade og kjøretøyet ditt ut ifra hva du har behov for. Forsikringen du bør velge kommer an på ditt bruksmønster. 

Forsikringen hjelper deg økonomisk, så velg dekningsgrad deretter. For å finne den beste forsikringen på både vilkår og hva du må betale kan du benytte deg av vårt skjema.

Da sender vi forespørselen til forsikringsselskapene vi samarbeider med, og du får kontakt med dem. De presenterer tilbudene sine til deg, og du kan velge forsikringen hvor du får mest inkludert for pengene.

Om du har forsikring til snøscooteren fra før, da kan du se om du kan få en billigere avtale. Hvis det viser seg at du allerede har en god avtale på forsikringene dine, har du i det minste fått det bekreftet.

For tjenesten er gratis for deg, og tilbudene du får er helt uforpliktende. Dermed har du ingenting å tape når det gjelder å sjekke forsikringene dine. Enten det er til snøscooteren, bil eller hus.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer