cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Motta tilbud fra flere selskaper på én gang

Få tilbud på Reiseforsikring-kalkulator

Sammenlign tilbud på Reiseforsikring-kalkulator. Du bestemmer selv hvilken dekning du ønsker.

KUN KJENTE MERKER

 • Forsikringene du bør ha

  Dersom et uhell skjer er det noen forsikringer man ikke har råd til å droppe, da uhellet vil få store økonomiske konsekvenser. Husforsikring, innboforsikring og bilforsikring er forsikringer du bør prioritere. Ansvarsforsikring på bil er også lovpålagt. I tillegg er uføreforsikring og reiseforsikring forsikringer du ikke har råd til å droppe.

 • Slik får du billigere forsikring

  Forsikringer kan fort bli dyrt, men det er en trygghet man bør ta seg råd til. Men når det er sagt, så er det noen knep du bør tenke på for å få en enda billigere forsikring. Det er egenandel, samlerabatter og sjekke priser hos flere. Dersom du har råd kan det vøre lurt å ha en høyere egenandel. Da vil også forsikringspremien gå ned. Sjekk om du kan få samlerabatt ved å samle alle forsikringene dine ett sted. Sist men ikke minst, bruk en sammenligningstjeneste til å la forsikringsselskapene konkurrere om deg.

Tilbakemelding fra brukere
 • Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

  Ingrid B. Karlsen
 • Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

  Tonny Hovland
 • Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

  Heidi Hovind

Reiseforsikring-kalkulator

Reiseforsikring blir stadig mer populært hos forsikringsselskapene. Dette er nemlig din trygghet når du er ute på ferie og reise. Med en god reiseforsikring er du sikret legehjelp, behandling og sykehusopphold.

Dersom du blir utsatt for tyveri og uhell får du erstatning. I tillegg dekker reiseforsikringen en del i forbindelse med forsinkelser eller innstilte reiser. 

Dessuten har man gjerne med seg verdier som er verdt mange penger. En ting er det du bærer med deg ute på sightseeing i utlandet. Kamera for å ta gode bilder, mobil, en dyr veske eller en flott klokke?

Dette kan bli dyrt å erstatte om du ikke har reiseforsikring. Men det er ikke bare utenlands at du kan bli ranet. En helårs reiseforsikring kan starte allerede når du trår utenfor din egen bolig, altså ikke bare for ferie.

Unntaket er arbeidsplassen og/eller studiestedet ditt.

Verre er det dersom du blir syk under ferieturen eller havner i en ulykke. Sykehus i utlandet kan koste deg dyrt, i hvert fall utenfor EU og EØS. Har du reiseforsikring er du trygg. Med andre ord gjør du det lurt i å skaffe reiseforsikring før du drar på tur. 

Bruk en reiseforsikring-kalkulator så finner du den beste forsikringen til den beste prisen. Hvis du ønsker tilbud på forsikringene dine fra flere forsikringsselskaper samtidig, gjør vår tjeneste det enkelt for deg.

Benytt skjemaet på siden her og motta helt gratis og uforpliktende tilbud på dine forsikringer. Tjenesten kan du benytte enten det kun er reiseforsikring, eller flere forsikringer du ønsker å sjekke prisen på.

Husk at du kan få samlerabatt for å samle forsikringene dine i et forsikringsselskap.

Ulike reiseforsikringer 

Reiseforsikring tilbys både av forsikringsselskaper og gjennom kredittkort. Dersom du skal bruke reiseforsikringen gjennom kredittkort er det viktig at du har betalt en viss prosent av reisen med kredittkortet.

Samt følger andre krav som fremkommer av vilkårene. Les dette nøye før du drar, og sjekk om du har det du trenger om det skulle oppstå skade, ulykke eller andre uforutsette hendelser. 

Fra forsikringsselskaper kan du velge forsikringene enkeltreiser, standard, super/pluss, student, barn og ung forsikring. Noen har forsikringskalkulator, men det beste er å sammenligne tilbudene du får hos hver enkelt forsikringsselskap.

Husk å sjekke tidsrommet for reisen. Normalt ligger det avgrensede tidsrommet på 45 til 90 dager. Men det finnes også utvidet reiseforsikring. Dette blir nullstilt når du så reiser hjem igjen. 

Hvem gjelder forsikringen for?

Reiseforsikringen dekker normalt enkeltpersoner, men det finnes også forsikringer som dekker familien. 

Med forsikringer som dekker familien er kravet at barnet bor på samme folkeregistrerte adresse som den foresatte, samt ikke er eldre enn 18 eller 21 år. 

Aldersbegrensningen variere fra de ulike forsikringsselskapene, så dette bør du sjekke opp i vilkårene.

Hva dekkes av reiseforsikring?

En god reiseforsikring skal dekke avbestilling av reisen dersom det har oppstått akutt sykdom før turen. Videre dekkes forsinkelser eller kansellerte flyr, men her er det først reisearrangøren eller flyselskapet som skal kontaktes. 

Dersom du blir syk eller havner i en ulykke på selve reisen dekker forsikring det du måtte trenge av legehjelp. Om du må fraktes hjem dekkes også dette. Ellers får du erstatning for tap eller tyveri av bagasje og reisegods. 

Forskjellen mellom ulike forsikringsselskaper er også erstatningsbeløpene. Det er også noe variasjoner av dekning ut ifra om du har en standard eller super/pluss forsikring. 

Du kan bruke en forsikringskalkulator for å få en pekepinn på hva forsikringer kommer til å koste. Men det er ikke sikkert at det er det selskapene tilbyr deg når du ber om tilbud på forsikringene dine.

Uhellsdekning - reiseforsikring

Et eksempel på der det varierer er uhellsdekningen. Det er nemlig få forsikringsselskaper som dekker dersom du knuser mobilen. 

Det vil si at med mindre du har egen forsikring til skjerm eller lignende fra din mobiloperatør kan dette være noe å sjekke. 

Før du kjøper forsikring er det viktig at du leser vilkårene godt. Det er her det fremkommer hva som dekkes og under hvilke forhold. I tillegg er det her det står hvor høyt erstatningsbeløpene er. 

Det er enkelte reiser som ikke dekkes, da det utgjør en særlig stor risiko. Dette gjelder blant annet krigsområder og dersom du skal på ekspedisjonsturer eller gå svært høye fjell. 

Sjekk vilkår og betingelser

Selv om du sikkert sammenligner forsikringer på pris fra flere forsikringsselskaper, bør valget tas basert på en totalvurdering. At du er godt sikret og dekket med din forsikring er mye viktigere enn forsikringspremien.

Når det er sagt ligger de fleste reiseforsikringer jevnt i pris. Flere tilbyr også to ulike pakker, en standard og en super- eller pluss-forsikring. 

Super- og pluss-forsikringer dekker noe mer og har høyere erstatningsbeløp.

Reiseforsikring pris og rabatter

Prisnivået på helårsforsikring ligger ca. fra 900 kroner til 2.600 kroner avhengig av om det er standard, familie, pluss og med eller uten rabatter. 

Du kan eksempelvis få billigere forsikringer om du har flere forsikringer hos et selskap, eller om du er med i fagforening.

Enkeltreiseforsikring ligger noe lavere i pris, men det skal ikke mer enn et par måneder til før prisnivået ligger tilsvarende helårsforsikring eller til og med over. 

Bruk en reiseforsikring-kalkulator så kan du sjekke prisen for både helårs og enkeltreise. Om du ønsker tilbud fra flere selskap, kan du enkelt sammenligne og finne reiseforsikringen som passer deg best. 

En ting å ha i bakhodet er at reiseforsikring har ulik gyldig lengde. Det vil si at skal du på en lengre reise, kan en enkeltreiseforsikring være lurt. 

Alternativt kan du kjøpe tilleggsforsikring på din helårsforsikring slik at du har forsikret hele turen din. 

Samlerabatt og andre fordeler 

Husk at dersom du flere av dine forsikringer hos et selskap kan du få samlerabatt. Når du skal sammenligne priser og se hva det koster hos flere selskaper, kan du se hvor mye du kan spare hos de forskjellige.

Å ha flere forsikringer på et sted gir også bedre oversikt. I tillegg stiller du sterkere om du ønsker å forhandle på pris. Mange selskaper matcher nemlig tilbud fra andre selskaper for å beholde deg som kunde. 

Du kan også spare penger på forsikring gjennom medlemskap i fagforeninger eller andre organisasjoner. 

Reiseforsikring-kalkulator

For å sikre at du får den beste avtalen og til den beste prisen kan du bruke en forsikringskalkulator. Men det er viktig at du ikke bare bedømmer tilbudene etter pris, men sammenlign også på hva du faktisk får.

I skjemaet på siden her kan du legge inn informasjon om deg selv og dine forsikringer. Videre velger du at du er interessert i reiseforsikring og hvilken type. Er du på jakt etter en helårsforsikring eller for enkeltreise?

Du kan også sjekke andre forsikringer enn reise. Slik som forsikring på bil, innbo, båt eller en annen skadeforsikring.

Sammenlign pris og tilbud på forsikringene

Etter at du har gjort dette vil du motta en rekke tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Dette kan spare deg for masse tid, da du slipper å kontakte ett og ett selskap. 

Til slutt gjenstår det bare å sammenligne de som er best på både vilkår og pris, og velge det beste. Dessuten vet de du mottar tilbud fra at du er i kontakt med flere selskaper samtidig. Dermed må de sørge for at de kommer til å gi det mest attraktive tilbudet.

Selve tjenesten er helt gratis å benytte seg av. Alle tilbud er uforpliktende, og du står fritt til å takke nei til alle om du ikke ønsker noen av tilbudene.

Dermed har du ingenting å tape på å se om du kan spare penger på å flytte forsikringene til et annet selskap. Hvis du allerede har et godt tilbud der du er, får du i det minste bekreftet det.

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer