Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Reiseforsikring kalkulator

Skal du ut og reise? Føl deg trygg gjennom hele ferieturen med en reiseforsikring.

Få billigere forsikring på 1–2–3:
Velg hvilke type forsikringer du ønsker å motta tilbud på.
Sammenlign og finn det beste tilbudet.
Velg om du ønsker å akseptere tilbudet du mottar eller ikke, helt gratis og uforpliktende.

Kjente og seriøse forsikringsselskaper

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse forsikringsselskaper. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder en enkel forsikring eller en full portefølje.

Sammenlign flere forsikringsselskaper med Tjenestetorget
Tjenestetorget har mer enn
800.000
fornøyde brukere
- over hele landet!
Fornoeyde brukere over hele landet Tjenestetorget

Lett å velge forsikring når alle gir pris ut i fra like forutsetninger. Årlig forsikringpremie var i mitt tilfelle kr 8880.-. Nå har jeg en årlig premie på kr 6240.-. Jeg sparte kr 2640.-!

Fornoeyd bruker 5 tjenestetorget
Ingrid B. Karlsen

Enkel og bra side. Sparte 5500 kr på forsikringene i året etter å ha brukt tjenestetorget på anbud til forsikringer. Meget fornøyd!

Fornoeyd bruker 3 Tjenestetorget
Tonny Hovland

Jeg synes tjenesten var veldig bra. Det var enkelt å innhente priser uten å bruke så mye tid på det. I tillegg sparte jeg 10.000 kroner i året på så sjekke forsikringene mine.

Fornoeyd bruker 8 tjenestetorget
Heidi Hovind

Jeg har aldri hatt noe rutine på å sjekke forsikringene mine. Men da jeg hørte hva naboene hadde spart, ga jeg det en sjanse. En halvtime senere hadde jeg spart 15.500 kr i året på mine forsikringer.

Fornoeyd bruker 6 tjenestetorget
Tor Hermod Christiansen

Kom deg ut av sofaen og sett deg ved pc-en. Du kan som meg spare masse penger. Jeg sparte 9000 kroner på forsikring av tre biler. Lettvint og greit.

Fornoeyd bruker 4 tjenestetorget
Knut Haugland

Reiseforsikring-kalkulator

Reiseforsikring blir stadig mer populært, og godt er det. Dette er nemlig din trygghet når du er ute på ferie og reise. Med en god reiseforsikring er du sikret legehjelp og sykehusopphold.

Dersom du blir utsatt for tyveri og uhell får du erstatning. I tillegg får du dekt en del i forbindelse med forsinkelser eller innstilte reiser. 

Om du fremdeles trenger overbevisning, så tenk på alt du bærer med deg ute på sightseeing i utlandet. Kamera for å ta gode bilder, mobil, en dyr veske eller en flott klokke? Dette kan bli dyrt å erstatte om du ikke har reiseforsikring.

Verre er det dersom du blir syk under ferieturen eller havner i en ulykke. Sykehus i utlandet kan koste deg dyrt, i hvert fall utenfor EU og EØS. Har du reiseforsikring er du trygg. Med andre ord gjør du det lurt i å skaffe reiseforsikring før du drar på tur. 

Bruk vår reiseforsikring kalkulator så finner du den beste forsikringen til den beste prisen. Tjenesten er helt uforpliktende og gratis. 

Ulike reiseforsikringer 

Reiseforsikring tilbys både av forsikringsselskaper og gjennom kredittkort. Dersom du skal bruke reiseforsikringen gjennom kredittkort er det viktig at du har betalt reisen med kredittkortet, samt følger andre krav som fremkommer av vilkårene. 

Fra forsikringsselskaper kan du velge enkeltreiser, standard, super/pluss, student, barn og ung forsikring. 

Husk å sjekke tidsrommet for reisen. Normalt ligger det avgrensede tidsrommet på 30 til 45 dager (eventuelt opp til 60 dager ved super/pluss). Dette blir nullstilt når du så reiser hjem igjen.  

Hvem gjelder forsikringen for?

Reiseforsikringen dekker normalt enkeltpersoner, men det finnes også familieforsikringer. For familieforsikringer er kravet at barnet bor på samme folkeregistrerte adresse som den foresatte, samt ikke er eldre enn 18 eller 21 år. Aldersbegrensningen variere fra de ulike forsikringsselskapene, så dette bør du sjekke opp i vilkårene.

Hva dekkes?

En god reiseforsikring skal dekke avbestilling av reisen dersom det har oppstått akutt sykdom før turen. Videre dekkes forsinkelser eller kansellerte flyr, men her er det først reisearrangøren eller flyselskapet som skal kontaktes. 

Dersom du blir syk eller havner i en ulykke på selve reisen dekker forsikring det du måtte trenge av legehjelp. Om du må fraktes hjem dekkes også dette. Ellers får du erstatning for tap eller tyveri av bagasje og reisegods. 

Forskjellen mellom ulike forsikringsselskaper er erstatningsbeløpene. Det er også noe variasjoner av dekning ut ifra om du har en standard eller super/pluss forsikring. 

Uhellsdekning

Et eksempel på der det varierer er uhellsdekningen. Det er nemlig få forsikringsselskaper som dekker dersom du knuser mobilen. Det vil si at med mindre du har egen skjermforsikring eller lignende fra din mobiloperatør kan dette være noe å sjekke. 

Før du inngår en hvilken som helst forsikringsavtale er det viktig at du leser vilkårene godt. Det er her det fremkommer hva som dekkes og under hvilke forhold. I tillegg er det her det står hvor høyt erstatningsbeløpene er. 

Det er enkelte reiser som ikke dekkes, da det utgjør en særlig stor risiko. Dette gjelder blant annet krigsområder og dersom du skal på ekspedisjonsturer eller gå svært høye fjell. 

Sjekk vilkår og betingelser

Selv om du sikkert sammenligner forsikringsavtaler på pris, bør valget tas basert på en totalvurdering. At du er godt sikret og dekket er mye viktigere enn prisen.

Når det er sagt ligger de fleste reiseforsikringer jevnt i pris. Flere tilbyr også to ulike pakker, en standard og en super eller pluss forsikring. Super og pluss forsikringer dekker noe mer og har høyere erstatningsbeløp, i tillegg til at det er lavere eller ingen egenandeler. 

Reiseforsikring pris og rabatter

Prisnivået på helårsforsikring ligger ca. fra 900 til 2 600 avhengig av om det er standard, familie, pluss og med eller uten rabatter. Enkeltreiseforsikring ligger noe lavere i pris, men det skal ikke mer enn et par måneden til før prisnivået ligger tilsvarende helårsforsikring eller til og med over. 

Bruk vår reiseforsikring kalkulator så kan du sjekke prisen for både helårs og enkeltreise. Da kan du enkelt sammenligne og finne reiseforsikringen som passer deg best. 

En ting å ha i bakhodet er at reiseforsikring har ulik gyldig lengde. Det vil si at skal du på en lengere reise, kan en enkeltreiseforsikring være lurt. Alternativt kan du kjøpe tilleggsforsikring på din helårsforsikring slik at du har forsikret hele turen din. 

Samlerabatt og andre fordeller 

Husk at dersom du samler alle dine forsikringer hos et selskap får du en samlerabatt. Denne samlerabatten er ikke alltid den mest konkurransedyktige på pris, men verdt å regne med.

Er det en hundrelapp som skiller på årsbasis kan det kanskje være greit å ha alt i et selskap, ettersom det gir deg bedre oversikt. I tillegg stiller du sterkere om du ønsker å forhandle på pris. Mange selskaper matcher nemlig tilbudet fra andre selskaper for å beholde deg som kunde.  

Andre rabatter du kan sjekke ut er gjennom yrkesorganisasjoner eller andre organisasjoner. 

Reiseforsikring kalkulator

For å sikre at du får den beste avtalen og til den beste prisen kan du bruke vår forsikringskalkulator. Det er relativt små prisforskjeller mellom de ulike forsikringsselskapene, så det er definitivt vilkårene du bør sammenligne. 

Det første du gjør er å legge inn informasjon om deg selv. Videre velger du at du er interessert i reiseforsikring og hvilken type. Er du på jakt etter en helårsforsikring eller for enkeltreiser (tidsbegrenset)? 

Sammenlign pris og tilbud

Etter at du har gjort dette vil du få tilsendt en rekke tilbud fra ulike forsikringsselskaper. Dette sparer deg for masse tid, da du slipper å kontakte ett og ett selskap. Til slutt gjenstår det bare å sammenligne de som er best på både vilkår og pris, og ta et valg. 

Selve tjenesten er helt gratis å benytte seg av. Alle tilbud er uforpliktende, og du står fritt til å takke nei til alle om du ikke ønsker noen av tilbudene. 

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.