Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Daikin varmepumpe

Daikin varmepumpe har fokus på å svare på kundenes behov.

Deres varmepumpe skal varme opp huset godt nok – selv om det er skikkelig kaldt ute.

1. Fyll ut skjema
nedenfor

2. Velg hvilke du vil sammenligne

3. Få beste
tilbud

Tar ca. 2 minutter, lykke til!

Få leverandørene til å konkurrere om å gi deg det beste tilbudet!

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende.

Daikin varmepumpe

Lyst på varmepumpe? Da burde du først og fremst gjøre deg kjent med de merkene som finnes. Daikin er ett av de mange valgene du har når det kommer til produsent.

Ta en titt på Daikin varmepumper

Daikin leverer både vann til vann-varmepumper og vann til væske-varmepumper. De har også en varmepumpe som er en «grunnvarmepumpe». De har mange ulike modeller å velge mellom – altså noe for enhver smak.

Daikin

Dette er kanskje ikke et merke som alle er godt kjent med, det er i hvert fall slik at vi kjenner en del andre merker bedre. Grunnen til det er stort sett at mange av de andre merkene, også produserer mye annet – produkter vi er bedre kjent med. Daikin har produsert varmepumper i veldig mange år og jobber med mange forhandlere her i Norge.

Varmepumpe

Hvis du ikke har vurdert å skaffe deg varmepumpe, så er det på tide at du lar deg bli overbevist. Du kan trolig spørre hvem som helst av de som har varmepumpe, og de vil svare at inneklimaet er noe helt annet enn hva de var vant til før. En varmepumpe kan også hjelpe deg med å spare penger – strømregningene som dukker opp blir trolig redusert kraftig.

Daikin aircondition

Daikin er kjent for at de har mye fokus på aircondition. Det er en annen stor fordel ved å ha varmepumpe, du får egentlig to ting til prisen av en. Når sommeren kommer har du plutselig muligheten til å få det svalt og godt inne, istedenfor at varmen skal plage deg på dager du faktisk må være produktiv og effektiv.

Daikin varmepumpe pris

Som nevnt har du mange modeller å velge mellom hvis du bestemmer deg for å gå for en varmepumpe fra Daikin. Derfor vil prisen avhenge av hvilken du går for. Prisen kan også variere fra leverandør til leverandør, og prisen for montering kan komme i tillegg. Som et eksempel har Daikin en varmepumpe som selges til rundt 16000,- + montering.

Varmepumpe Daikin

Daikin har gode varmepumper som er tilpasset klimaet vi har i Norden. Det vil si at varmeeffekten er god. Daikin leverer blant annet disse modellene: Moskus, Synergi, Daikin Emura, Daikin Nexura og Multi.

Hvilken varmepumpe du skal gå for kommer an på hva slags bolig du har (hvor stor den er) og hva du selv ønsker. Spør gjerne en leverandør om tips og råd!

Les flere artikler om Varmepumpe

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Vurderer du å bytte til varmepumpe? Det finnes ulike støtteordninger avhengig av hvilken type oppvarming du bytter fra og hvilken type varmepumpe du velger. Her finner du litt hjelp på veien, i tillegg kan du innhente og sammenligne tilbud fra flere varmepumpeleverandører.

read more