cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

CTC Varmepumpe

Er en CTC varmepumpe noe du vurderer å investere i?

CTC Ferrofil er en varmepumpeleverandør som startet opp i Gøteborg i 1923. Navnet CTC er både initialene til de tre opphavnspersonene Celsius, Tellander og Clarin. Men også «Cum Tentatione Corrigendi», som er latinsk for «for videre forbedring».

I dag er CTC et foretak under NIBE Climate Solutions. I tillegg til varmepumper, lager de også blant annet varmtvannsberedere, elektrokjeler og storberedere.

Hvordan fungerer en CTCvarmepumpe?

CTC varmepumpe produserer luft-vann-varmepumpe og væske-vann-varmepumper. Forskjellen på disse er hvor de henter varme fra, mens de brukes begge i forbindelse med vannbåren varme. Den kan også gi deg varmtvann i krana.

En luft-vann-varmepumpe henter varme fra luften. Utedelen monteres gjerne inntil husveggen ute.

I varmepumpen er det et kjølemedium som har lavere kokepunkt, og som da fordamper og går gjennom en kompressor som skaper trykk. Dette avgir varme som brukes til å varme opp vann som distribueres rundt i rør som varmer opp gulv eller radiatorer.

En varmepumpe gir effektiv oppvarming, og du kan spare inntil 75 prosent av kostnadene du har til oppvarming av boligen din.

En væske-vann-varmepumpe fungerer på lignende måte, men henter varmen fra andre steder enn luften. Man har bergvarme, jordvarme og sjøvarme.

Tilbehør til CTC varmepumpe

CTC-varmepumper kommer med en app som heter CTC Connect+. Denne lar seg styre varmepumpen din, i tillegg til andre funksjoner for energi og oppvarming i huset.

Med mer tilbehør kan du få med deg ekstra funksjoner. Slik som at hvis du kjøper viftekonvektorer, kan varmepumpen fungere som aircondition når det er varmt i huset.

Dermed er det enkelt for deg å få behagelig innetemperatur hele året, og dermed få enda mer ut av investeringen din.

CTC varmepumpe har det de kaller Energyflex og berøringsskjerm. Energyflex lar deg kombinere varmepumpen med andre energikilder. Du kan kombinere med solvarme eller vannmantlet vedovn.

Har du basseng hjemme, kan du bruke Energyflex til å varme opp bassenget om sommeren.

Finn forhandler med beste tilbud på varmepumpe

Dersom du tenker å investere i varmepumpe, er det lurt å skaffe seg oversikt over markedet. Det kan du enkelt gjøre ved å fylle ut skjemaet vårt.

Da sender vi forespørselen din til flere varmepumpeleverandører, som vil kontakte deg med sine tilbud. Da får du god hjelp med å finne ut hvilke modeller som passer til din bolig og dine behov.

Du velger den beste varmepumpen til den beste prisen. Vår sammenligningstjeneste er gratis for deg å bruke, og alle tilbud du mottar er uforpliktende.

Har du en eksisterende varmepumpe i hjemmet ditt? Husk at det er ulovlig å demontere den selv, akkurat som det er ulovlig å montere den selv.

Derfor kan det være lurt å involvere fagpersoner så tidlig som mulig i prosessen, siden du før eller siden må ta kontakt for å installere pumpen. Befaring er gjerne gratis, så da slipper du mye av jobben med å finne riktig varmepumpe selv.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer