cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

NIBE varmepumpe

Du gjør lurt å finne ut av hvilket merke du skal gå for, hvis du vurderer å skaffe deg en varmepumpe. Du kommer neppe til å angre på valget – spesielt ikke når kulden kommer.

Før du velger NIBE varmepumper

NIBE leverer mange gode varmeløsninger og det er mange ulike varmepumperå velge mellom. NIBE er et stort merke som finnes i 50 forskjellige land. Dette gjør at de stadig oppgraderer både seg selv og pumpene de leverer.

Hvordan virker en NIBE varmepumpe?

NIBE leverer bergvarmepumper, avtrekksvarmepumper og luft-vann-varmepumper. Du kan derfor velge selv hva slags virkemåte din varmepumpe skal ha – ulike boliger har ulike behov.

Luft til vann varmepumpe

Blant de varmepumpene som leveres av NIBE er nok luft til vann den vanligste typen, og dette er en god løsning for oss i Norden. Denne typen varmepumpe fungerer vet at den henter luft utenfra og deretter varmer opp vannet ditt.

Varmepumpe

Stadig flere ser hvor viktig det er å skaffe seg en varmepumpe. Et godt inneklima er viktig for humøret og hverdagen.

Noen kjøper varmepumpe fordi de ønsker å redusere kostnader som går til strøm, andre er mest opptatt av at de alltid skal kunne holde varmen. Det finnes mange ulike modeller, derfor handler det om å finne den som er optimal for akkurat deg!

Varmepumpe pris

Dersom du har et helt konkret budsjett å forholde deg til, som ikke gir deg mye rom til å velge, burde du opplyse leverandøren du velger om dette. Da kan de trolig gi deg råd om hvilke varmepumper du har muligheten til å velge mellom.

Husk også at det kan lønne seg å innhente tilbud fra flere ulike leverandører. Da ser du fort hvor du kan få den beste prisen.

NIBE

NIBE er et merke som leverer mange forskjellige varmeløsninger og som jobber mot et stort marked i Nord-Europa. De har fokus på å levere gode varmepumper og løsninger som passer til været vi har her i Norge!

Varmepumpe NIBE

Du kan trygt velge en varmepumpe fra NIBE og være sikker på at du får det varmt og godt hjemme. NIBE har også noe de har valgt å kalle «NIBE Uplink».

Dette systemet lar deg styre og overvåke både varmepumpen og varmen i hjemmet ditt. Du får både overblikk og status – og du kan passe på at huset er varmt til du kommer hjem.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.