Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på varmepumpe i Flekkefjord

 • Få varmepumpe som passer din bolig og ditt klima
  Få råd og tips på befaring fra fagpersoner og spar mest mulig penger på oppvarming.
 • Få tilbud fra flere selskaper
  Slipp å samle tilbud selv! Siden varmepumpeleverandørene konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Uforpliktende og gratis å hente tilbud
  Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle
Få tilbud på varmepumpe i %location% fra flere selskaper

Spar penger på strøm med varmepumpe nå

Spar mellom 60-90% av oppvarmingskostnadene. Sammenlign tilbud på varmepumpe fra flere leverandører her.

 • Få varmepumpe som passer din bolig og ditt klima
  Få råd og tips på befaring fra fagpersoner og spar mest mulig penger på oppvarming.
 • Få tilbud fra flere selskaper
  Slipp å samle tilbud selv! Siden varmepumpeleverandørene konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Uforpliktende og gratis å hente tilbud
  Du velger selv om du vil takke ja til et av tilbudene, eller avslå alle

KUN KJENTE MERKER

Varmepumpe Flekkefjord

Varmepumpe i Flekkefjord

Ønsker du å vite mer om varmepumper, og om de eventuelt passer for deg som bor i Flekkefjord? På denne siden får du hjelp og informasjon som kan være til hjelp dersom du bor i Flekkefjord.

(Du kan også lese mange av våre hjelpsomme artikler om varmepumper på vår blogg dersom du vil plukke opp noen nyttige tips - om alt fra varmepumpeservice, beste innstillinger av varmepumpe og mye mer)

Hva slags klima har Flekkefjord?

Flekkefjord er en kystby, og har med sitt maritima klima milde vintre og varme somre.

Den årlige gjennomsnittstemperaturen i Flekkefjord er 7 grader. Temperaturforandringene igjennom året er ikke like store som steder med innlandsklima, noe som betyr at en mindre varmepumpe kanskje kan være god nok til oppvarming av boligen din.

Varmepumpen er ofte blitt anbefalt som et grunnleggende element når det kommer til å varme opp boligen. Dersom den ikke skulle gjøre nytten ene og alene, kan du spe på ekstra varme med panelovn eller vedfyring dersom det trengs. Men med tanke på Flekkefjords milde vintre, kan varmepumpen ene og alene være nok til å gi nok varme i boligen.

En relativt forutsigbar gjennomsnittstemperatur kombinert med varme sommere, betyr altså at en varmepumpe kan være et godt valg. Varmepumpen gir en stabil og kostnadsbesparende varme, i tillegg til at de kan fungere som aircondition om sommeren!

Så, uavhengig av om du er en ekte flekkefjæring, eller en innflytter til kystbyen - du vil ha flere fordeler ved å velge varmepumpen som grunnleggende oppvarming i boligen din.

Fordeler med varmepumpe

Her er noen av de vanligste fordelene du får med en varmepumpe:

 • Varmepumpe gir bedre inneklima
 • Du får lavere strømregninger
 • Behagelig innetemperatur på vinter
 • Du får forfriskende romtemperatur med air-condition om sommeren

Spare penger på oppvarming

Mesteparten av en strømregning går som oftest til oppvarming av boligen. Med en varmepumpe kan man få mer varme per krone du bruker, og dermed redusere strømutgiftene. Derfor blir gjerne varmepumper klassifisert som energiklasse A.

Hvor mye du kan spare på å investere i en varmepumpe eller varmepumpeanlegg, avhenger naturlig nok av hvor høyt energibehov boligen har fra før.

Du kan lese mer om varmepumper og strømbruk i denne nyttige artikkelen.

Hva slags varmepumpe vil passe best til klimaet i Flekkefjord?

Vel, det kommer an på en del ting. Milde kystvintere, slik Flekkefjord har, betyr i første omgang at du kanskje ikke trenger den kraftigste varianten.

Siden temperaturforandringene i Flekkefjord er relativt forutsigbare, og svingingene heller ikke er særlig voldsomme, kan en luft til luft varmepumpe være noe du bør ta en nærmere kikk på.

Ulike typer varmepumpe

 1. Luft til luft-varmepumpe
 2. Luft til vann-varmepumpe
 3. Væske til vann-varmepumpe (jordvarme og bergvarme)
 4. Avtrekksvarmepumpe

Montering av varmepumpe

Siden 2013 har det vært ulovlig å montere varmepumpe på egenhånd. Aktører som selger varmepumper tilbyr som regel installasjon av varmepumpen. Dette er lurt med tanke på blant annet garanti og service.

Men det er flere fordeler ved å involvere en fagperson så tidlig som mulig. Mange leverandører tilbyr gratis befaring, og her kan du også få hjelp til å vite hvilken varmepumpe som passer i ditt hjem, og hvor du bør plassere varmepumpen for optimal effekt.

Vedlikehold og service

Når du først har skaffet deg en varmepumpe, er det viktig at du utfører jevnlig vedlikehold på den. Innstillinger og vedlikehold av varmepumpe kan du lese mer om i denne artikkelen.

Du bør også få utført service på den av fagfolk hvert 2. år. Med jevnlig service og vedlikehold vil du kunne få maksimal ytelse ut av varmepumpen din. Husk også at dersom du vil ha best mulig besparelse av strøm, må varmepumpen fungere skikkelig. Stort sett vil de du har kjøpt varmepumpen av/som har montert varmepumpen din også ha service blant sine tjenester.

Du kan be forhandler ringe deg på telefon eller sende deg e post når det er tid for ny service. Da slipper du å selv måtte huske på dette.

Les mer om varmepumpeservice her

Få tilbud på varmepumpe

Å finne den rette varmepumpen til rett pris i Flekkefjord kan kreve noe tid, energi og research. Det finnes mange forhandlere på markedet - men dette kan du faktisk snu til din fordel for å få en rimelig varmepumpe.

Ved å bruke vårt skjema her på våre sider, kan du komme i kontakt med flere forhandlere av varmepumper samtidig. De er alle er klare over at de konkurrerer om å få nettopp deg som sin kunde. Da er det opp til dem å ta kontakt med deg for å gi deg sitt aller beste tilbud på hele jobben.

Da kan du snart få montert varmepumpen du ønsker deg, og spare penger på strømregninga så fort som mulig.

Tjenesten er både gratis og uforpliktende for deg.

Spar penger på strøm med varmepumpe nå

Spar mellom 60-90% av oppvarmingskostnadene. Sammenlign tilbud på varmepumpe fra flere leverandører her.