Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Meglerhuset Sædberg

Meglerhuset Sædberg ble grunnlagt i 1960 som en familiebedrift. Det gjør dem til Kristiansands eldste meglerfirma.

I 2019 ble Meglerhuset Sædberg slått sammen med Privatmegleren i Kristiansand Privatmegleren Sædberg & Lian. Sørlandsmeglerne, som Svein og Sindre Lian sto bak, er også en del av meglerhuset. Svein Lian er daglig leder.

Privatmegleren Sædberg & Lian har fortsatt familien på eiersiden. Nærmere bestemt de tre søsknene Inger Sædberg Birkenes, Åse Sædberg og Gustav Johan Sædberg fortsatt partnere i foretaket. De er alle også eiendomsmegler MNEF.

Kombinasjonen av grundig lokalkunnskap og lang og bred erfaring fra bransjen gjør at eiendomsmegler Sædberg kan levere mer solide tjenester innen eiendomsmegling. På den måten kan du være sikker på å få en pris for eiendommen din som du kan være fornøyd med. 

Meglerhuset Sædberg er er også eier av Næringsmegleren Sædberg og Hodne, som jobber med mekling av av næringseiendommer. Både innen salg og utleie.

Verdivurdering fra meglerhuset Sædberg

Verdivurdering er gjerne et av de første stegne man tar når man skal setter i gang salg av boligen.

Du kan naturligvis ikke vite på forhånd hva eiendommen faktisk kommer til å gå for. Men med en grundig verdivurdering skal du sitte igjen med en god pekepinn på hva du kan forvente deg. 

Kontakt Meglerhuset Sædberg for en uforpliktende boligprat og er interessert i å få boligen din verdivurdert.

Andre tjenester fra samarbeidspartnere

Før du begir deg ut på en budrunde, er det visse ting som bør være på plass. Ta derfor kontakt med banken din tidlig. Da vil du vite hvor stort lån du kan forvente deg og dermed hvor høyt du kan gå. Sørg også for å skaffe deg et finansieringsbevis.

De har samarbeidet med Spareskillingsbanken siden 2011. Spareskillingsbanken har drevet på siden 1877 og har først og fremst sitt virke i Kristiansandsregionen. Hvis du ønsker det, setter Sædberg deg gjerne i kontakt med sine kontakter i Spareskillingsbanken.

Hvorfor velge Meglerhuset Sædberg?

Foruten de grunnene vi allerede har vært inne på, kan raskt oppgjør og kundefordeler nevnes. De påstår at “ingen har bedre rutiner for oppgjør enn oss”. Det betyr at du kan regne med å ha pengene på konto innen fem dager etter at salget er tinglyst.

Etter å ha vært i bransjen i så mange år som Sædberg, opparbeider man seg en del kontakter. Disse kontaktene skal du som kunde også nyte godt av.

Samarbeidspartnerne deres er blant annet villig til å låne deg skaphenger, la deg etablere lån gratis og utføre taksjekk. Du får også diverse rabatter hos en hel del ulike forretninger.

Det å sammenligne flere meglere i Kristiansand, er noe som er lurt. Med flere tilbud ser du enklere hele bildet av hva det koster å selge bolig, og hva som er inkludert. Husk at det er flere ting du bør se på enn pris, før du velger meglere.

Du finner vårt skjema for eiendomsmegling på siden her, som er gratis og uforpliktende å benytte seg av. Dessuten har vi lignende skjema for andre tjenester, slik som flyttebyrå, boliglån og takstmann.

Kontakt

  • Meglerhuset Sædberg finner du på adresse Rådhusgata 10, 4611 Kristiansand, i samme bygg som Nordea Bank.
  • Telefonnummer: 90 23 11 11. 
  • Under kategorien «kontakt» på nettsidene deres finner du kontaktinformasjonen til hver enkelt av meglerne deres, i tillegg til et kontaktskjema.
  • Meglerhuset Sædberg har også YouTube, Facebook og Instagram-kontoer som du kan følge dem gjennom. 
Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.