Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med Meglerhuset Sædberg

Motta tilbud fra Meglerhuset Sædberg og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.

Meglerhuset Sædberg


Har vært i bransjen i over 50 år, noe som har gitt dem et stort konkurransefortrinn når det kommer til deres brede kontaktnett. Med god erfaring er det seks grunner til at du bør velge dem. Det er at du får en kontaktperson å forholde deg til, god oppfølging, raske oppgjør, god lokalkunnskap, de beste salgsverktøyene og at de holder løftene sine. 

Få tilbud på eiendomsmegler fra Meglerhuset Sædberg

Før du velger Meglerhuset Sædberg

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra Meglerhuset Sædberg som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale enten det er prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

Før du velger Meglerhuset Sædberg

Meglerhuset Sædberg

Ble til i 1960. Det gjør dem til Kristiansand eldste meglerfirma. Det var Gustav J. Sædberg som i sin tid etablerte virksomheten. I dag er det Inger Sædberg Birkenes som står bak roret. Hun er eiendomsmegler MNEF og har mer enn 40 års fartstid i bransjen. 

Å selge en bolig er en stor og viktig avgjørelse. Det vet meglerne her. Derfor ønsker de å gjøre boligsalget til en så trygg og grei affære for deg som overhodet mulig. Det betyr blant annet at du som kunde av dem kun har én kontaktperson å forholde deg til. På den måten blir prosessen både mer oversiktlig og effektiv for alle parter. 

De er også klar over at presentasjonen av boligen er helt avgjørende for sluttresultatet. Derfor er de stolt av de sterke lokalkunnskapene meglerne deres er i besittelse av. 

Kombinasjonen av grundig lokalkunnskap og lang og bred erfaring fra bransjen gjør at de kan levere solide meglertjenester. På den måten kan du være sikker på å få en så god pris for eiendommen din som markedet tillater. 

Gratis Verdivurdering av meglerhuset Sædberg

Et av de første skrittene man gjerne tar når man vurderer å selge boligen sin, er å få en verdivurdering. Du kan naturligvis ikke vite på forhånd hva eiendommen faktisk kommer til å gå for. Men med en grundig verdivurdering skal du sitte igjen med en god pekepinn på hva du kan forvente deg. 

Kontakt Meglerhuset Sædberg for en uforpliktende boligprat og er interessert i å få boligen din verdivurdert.

Finansiering

Før du begir deg ut på en budrunde, er det visse ting som bør være på plass. Ta derfor kontakt med banken din i god tid. Da vil du vite hvor stort lån du kan forvente deg og dermed hvor høyt du kan gå. Sørg også for å skaffe deg et finansieringsbevis. 

De har samarbeidet med Spareskillingsbanken siden 2011. Spareskillingsbanken har drevet på siden 1877 og har først og fremst sitt virke i Kristiansandsregionen. Hvis du ønsker det, setter Sædberg deg gjerne i kontakt med sine kontakter i Spareskillingsbanken.

Meglerhuset Sædberg sitt budskjema

Ifølge eiendomsmeglingsforskriften skal budgivningen foregå skriftlig. Det er fordi hendelsesforløpet skal være tilgjengelig for ettertiden. Bud kan i sin alminnelighet høynes ved en enkel tekstmelding eller e-post. Men det første budet skal leveres gjennom et budskjema. Når du fyller ut budskjemaet, må du også oppgi legitimasjon og signere. Det gjøres enklest ved hjelp av BankID. 

Hos Sædberg finner du alltid budskjemaet nederst på nettsidene deres, uavhengig av hvilken kategori du er innom.

Hvorfor velge Meglerhuset Sædberg?

Foruten de grunnene vi allerede har vært inne på, kan raskt oppgjør og kundefordeler nevnes. De påstår at “ingen har bedre rutiner for oppgjør enn oss”. Det betyr at du kan regne med å ha pengene på konto innen fem dager etter at salget er tinglyst.

Etter å ha vært i bransjen i så mange år som Sædberg, opparbeider man seg en del kontakter. Disse kontaktene skal du som kunde også nyte godt av. Samarbeidspartnerne deres er blant annet villig til å låne deg skaphenger, la deg etablere lån gratis og utføre taksjekk. Du får også diverse rabatter hos en hel del ulike forretninger. 

Kontakt

Meglerhuset Sædberg holder som sagt til i Kristiansad. Du finner dem i Markens gate 4B. Her har de åpent fra 09:00 til 16:00 alle hverdager. Ønsker du å kontakte dem per telefon, kan du ringe 38 17 89 00. 

Under kategorien “kontakt” på nettsidene deres finner du kontaktinformasjonen til hver enkelt av meglerne deres. Meglerhuset Sædberg har også YouTube, Facebook og Instagra-kontoer som du kan følge dem gjennom. 

Kom i kontakt med Meglerhuset Sædberg

Motta tilbud fra Meglerhuset Sædberg og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg