Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kristiansand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Kristiansand

Kjente og seriøse meglere i Kristiansand

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Kristiansand. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Kristiansand
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Det kan lønne seg å ikke velge billigste pristilbud. Hvor mye du kan tjene på å selge en bolig i Kristiansand, er også sterkt avhengig av hvem som selger den. Det å velge en god, men kanskje litt dyrere megler, kan likevel bety en tykkere lommebok til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Start alltid med å se etter personlighet – og ikke et meglerkontor, når du skal finne megler i Kristiansand. Du skal ikke undervurdere magefølelsen din i prosessen. Gå etter personen som rett og slett gir deg godfølelsen.

Guide til riktig megler i Kristiansand

Lokalkjennskap og erfaring

Du bør begynne med å se etter lokalkjente meglere, med erfaring innen å selge din boligtype.

Test og sjekk referanser

Gå på andre visninger for å teste megleren du vurderer, og sjekk tidligere referanser.

Personlighet og kjemi

Det er viktig å velge en megler som du føler deg trygg og ivaretatt hos, og som du kommuniserer godt med.

Finn rett eiendomsmegler i Kristiansand

Å selge uten megler

For mange er det lett å tenke at man heller kan spare pengene som man vanligvis ville brukt på en megler. Det kan jo fort koste mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men ikke glem all tid og energi det vil ta. Alt ifra annonsering, produsering av prospekt, til visning. Dessuten er det lurt å få et meglerfirma til å seg av selve innhentingen av dokumenter og oppgjørsbehandlingen.

Det som er fort gjort å glemme, er at en eiendomsmegler ofte får bedre salgssum enn man gjør selv. Og dermed er vinningen opp i spinningen

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Kristiansand

I Kristiansand finner man flere attraktive boliger langs kysten. Hvis man finner den rette kjøperen, vil man mest sannsynlig få en god pris for boligen. 

Byen består av forskjellige typer boliger og etterspørselen varierer mye. Derfor er det gode odds for å få solgt boligen til en god pris, med rett eiendomsmegler

Boligmarkedet i Kristiansand er aktivt. Det er mange boliger som blir solgt og kjøpt, med jevne mellomrom. Med dette følger det også med mange meglere som konkurrer om de samme oppdragene. 

Privatmegleren, DNB Eiendom og Sørmegleren Eiendomsmegler i Kristiansand er få av mange meglere som ønsker de samme oppdragene. 

Eiendomsmegler Kristiansand

Vurderer du å selge boligen din i Kristiansand er det viktig at du finner den beste megleren for jobben. Dette kan nemlig ha mye å si for hva du får for boligen. 

For å finne den beste megleren anbefaler vi at du bruker en anbudstjeneste. Da vet meglerne at de er i konkurransen, og sannsynligheten er stor for at de strekker seg enda lenger. 

Du er velkommen til å bruke tjenesten vår. Da vil du innen kort tid bli kontaktet av flere lokale meglere i Kristiansand, som kjenner nabolaget ditt godt. 

Inviter de deretter på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hvordan de er som selgere. 

Etter du har fått tilbudene fra alle meglerne og hatt de på befaring kan du sette deg ned å sammenligne alle faktorene som er viktig for deg. 

Om Kristiansand

Kristiansand er en by og kommune av samme navn som ligger i Vest-Agder fylke. Byen består av 63.441 innbyggere. I Hele kommunen bor det 92.502 innbyggere, det vil si at de fleste er bosatt i byen, mens det er færre som bor i utkanten. 

Av alle innbyggere i Kristiansand er det 49,9% menn og 50,1% kvinner. Den gjennomsnittlige bruttoinntekten ligger på 408.300 kroner. I selve byen er det åtte forskjellige bydeler, som videre er delt opp i 18 delbydeler. 

De åtte forskjellige bydelene er Gimlekollen, Grim, Hellemyr, Kvadraturen, Lund, Randesund, Tinnheia og Vågsbygd. 

Disse bydelene er igjen delt opp i disse delbydelene: Randesund, Søm Hånes, Tveit, Ålefjær, Justvik, Mosby, Strai, Gimlekollen, Lund, Kvadraturen, Grim, Tinnheia, Hellemyr, Slettheia, Vågsbygd, Voiebyen og Flekkerøy. 

I byen finner man også Universitetet i Agder som ble startet i 2007. Skolen ble slått sammen av seks tidligere høgskoler. Det var Agder musikkonservatorium, Agder interiør- og distrikthøgskole, Arendal sykepleierhøgskole, Agder distriktshøgskole og Kristiansand lærerhøgskole. 

I tillegg til Universitetet finner man også flere private videregående skoler i byen. 

Når det kommer til transport og kommunikasjon er Kristiansand et veldig viktig knutepunkt. Byen er både start- og endepunkt for E 39, E18 og riksvei 9 som går gjennom Setesdalen. 

I tillegg til dette er havnen i Kristiansand inkludert i Nasjonal transportplan, og er med det Norge sin viktigste, sydligste transportknutepunkt med da ferjeforbindelse til Danmark og hurtigbåt. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kristiansand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg