Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på hjemalarm fra flere alarmselskaper

Sjekk om du også kan spare penger på ny hjemalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende

Finn riktig hjemalarm for din bolig

Hjemalarm

Hjemalarm gir trygghet for deg og hele din familie ved å varsle om det skulle forekomme brann eller innbrudd. I tillegg blir livet lettere med en rekke tilleggsfunksjoner som kan installeres. I dag kommer hjemalarm med ekstrautstyr som gir sikkerhets- og smarthusløsninger. Hjemalarm kan i tillegg til varsling for brann og tyveri, komme med dørlåser, temperatur-, TV- og stereo styrer integrert i hjemalarmen. Dette styres enkelt fra en applikasjon som du har kontroll over, eller det kan stilles inn automatisk til ulike tider for ulike oppgaver.

Hovedgrunnen til å skaffe seg en boligalarm er sikkerhet og for å gi deg trygghet. Hjemalarm varsler med en gang det er innbrudd eller brann, og med et nattsikringspanel kan man slå alarmens delskring av og på slik at man får umiddelbar hjelp i en nødsituasjon. Hjemalarmen fungerer slik at røykvarslere kobles direkte opp mot et alarmsystem, noe som gjør at når en røykvarsler blir trigget og begynner å pipe, vil alle alarmene i huset begynne å pipe.  Denne informasjonen sendes raskt videre til operatører ved alarmsentralen slik at de kan sende utrykning til hjemmet ditt.

Alle funksjonene i din alarm vil bli tilkoblet en alarmstasjon ved hjemalarm. Dette er tilkoblet med både bredbåndstilkobling og via GSM-nett for å sikre en stabil og trygg oppkobling til alarmstasjonen. Når alarmen går og operatørene blir varslet, bruker de kamera på bevegelsesdetektorene til å kunne undersøke hva som forårsaket alarmen. Ut ifra den informasjonen de henter kan de sende ut riktig og tilstrekkelig utrykning og hjelp. Dette vil kunne redd både bolig og liv ved blant annet brann.

Tallene fra forsikringsselskapene er tydelige: Å ha alarm hjemme er en viktig faktor for å forhindre potensielle innbrudd. Det viser seg at etter at flere norske boliger har fått tyverialarm så har innbruddsraten gått drastisk ned. Faktisk så er man opp til 30 ganger tryggere med alarm. Forsikringsselskapene har slått fast at den positive trenden til å skaffe hjemalarm er hovedårsaken, og anbefaler derfor enhver som ønsker innbruddsfritt hjem å skaffe seg en hjemalarm.

I tillegg vil en hjemalarm med seriekoblede røykdetektor være den viktigste måten å forhindre brann, eller at en brann får utfolde seg. En rekke branner starter på bakgrunn av distré adferd eller elektriske feil som enkelt kan unngås. Hjemalarm med brannalarm er den ene løsningen som kan sikre å forhindre brannen i rett tid.

Smarte alarmløsninger

Hjemalarmen kan også lages med smarte alarmløsninger som gjør hverdagen sikker, trygg og smart. Dette gjøres enkelt ved at hjemalarmen kobles opp mot en applikasjon som du har full kontroll over. Dette resulterer i at du har full kontroll på boligen selv når du er utenfor hjemmet som på jobb, butikken, på middag eller på reise. Slike tilleggsfunksjoner kan være smartkontakter i boligen som styrer alle elektriske apparater. Altså kan man enkelt skru av kaffetrakteren med applikasjonen om man glemte dette på vei ut døren til jobb, eller sette på varmen før du kommer hjem en kald vinterdag.

En annen tilleggsfunksjon er smartlås. Det vil si at du kan åpne døren med applikasjonen fordi smartlåsen er integrert i din hjemalarm. Dette gjør også at man kan se hvem som låser opp døren hjemme, og hvem som kommer og går.

Alarm med kamera

Videre er det mulighet for videoovervåkning ved å installere smartkamera som kobles opp til din hjemalarm. Dette gir deg full kontroll over hjemmet ditt fordi det er mulighet til å ta bilder når man er inne i applikasjonen, eventuelt stille inn slik at kameraet tar bilder og sender direkte når noe varsles. Disse bildene vil lagres kryptert i din app på mobilen.

Skallsikring

Det finnes også magnetkontakter for dører og vinduer som gjør at du vil ha full oversikt over alle dører og vinduer som er å finne i boligen – gitt at en magnetkontakt er installert. Fordelen med dette er at du raskt kan sjekke om du har glemt å lukke et vindu. Veldig greit for eksempel om du er på vei til å reise på ferie og kommer til å være borte en god stund, og usikker på om du husket å lukke alt.

Planlegging og full kontroll

Er du den distré typen? Fortvil ikke, for den installerte applikasjonen kan gi deg påminnelser i hverdagen. Den gir den en påminnelse om å låse opp døren for rørleggere, skru på varmen før du skal hjem på ferie og lignende. Påminnelsene gjør det enda lettere å benytte seg av alle funksjonene en hjemalarm tilbyr.

En klar fordel med slik smartlås er du selv kan stille inn koder som fungerer på gitte tidspunkt eller legge til engangskoder som rørlegger, hushjelp eller andre kan benytte seg av. Når du har en hjemalarm som er koblet til applikasjonen kan man når som helst gå inn å sjekke at alt er slik det skal være; er kaffetrakteren skrudd av? Er vinduene lukket? Har du glemt å låse døren? I så fall vil man få automatisk varsling om at du har glemt å låse døren etter x-antall minutter du har satt, for eksempel etter 10 minutter.

Kontroll på fukt og varme

En av tilleggsfunksjonene til en hjemalarm er også å ha kontroll på fukt- og temperaturen i huset ditt. Dette gjøres enkelt ved å koble en vanndetektor opp mot hjemalarmen. Da vil man bli varslet om en mulig vannlekkasje, noe som kan forhindre store ødeleggelser om man er borte en periode og ikke oppdager det selv. Vanndetektoren plasseres gjerne under oppvaskmaskinen, vaskemaskinen, kjøleskap, fryser og lignende. Dersom vanndetektoren slår ut kan man få noen til å gå å se på det eller kontakte rørlegger, selv når man er på ferie i et annet land. En god måte å forhindre å komme hjem fra ferie til et oversvømt hjem.

Har du en varmepumpe kan hjemalarmen også kobles opp mot denne. Dette gir deg full kontroll over temperaturen i boligen din. Dersom man skal bort på helgeturer eller ferier kan du styre varmen hjemme slik at du ikke ”fyrer for kråkene” og sparer penger på redusert strømforbruk. Samtidig som man har mulighet til å komme hjem til et godt og varmt hus – takket være hjemalarmen.

Andre tilleggsfunksjoner

Det kommer støtt og stadig nye funksjoner som kan integreres i din hjemalarm for å gjøre hverdagen din enklere og sikrere. Musedetektor er et eksempel, slik at dersom du er plaget med at mus dukker opp i kjelleren eller oppe på kottet kan en musedetektor være løsningen. Selv når man ikke plages med mus, kan en slik detektor være en god løsning som et preventivt middel for å forhindre skade fra mus. En musedetektor vil varsle om den oppdager mus og man kan enkelt kvitte seg med problemet.

Undersøk markedet

Det er viktig å undersøke markedet, følge med og oppdatere seg på hvilke nye løsninger som kommer på banen innen hjemalarm, ettersom det til stadigheter dukker opp nye funksjoner som kan kobles opp mot hjemalarmen og gjøre livet ditt lettere. Det finnes også en rekke aktører som tilbyr alarmer og som konkurrerer om deg som kunde. I tillegg konkurrerer de om å tilby de beste løsningene innen hjemalarm, innen best service og best pris.

En hjemalarm gjør hverdagen i ditt hjem tryggere, mer behagelig og mer praktisk. Det er derfor viktig at du har kontroll over hva som blir tilbudt på markedet slik at du får en hjemalarm som er tilpasset deg - med de beste løsningene for din bolig. Ha gjerne kontakt med flere leverandører for å få det beste tilbudet og best løsning for deg. Vær gjerne også åpen om at du ser på flere tilbud fra andre leverandører, slik at du får et ekstra godt tilbud og god løsning for deg. Det viktigste er at du finner den løsningen du er fornøyd med!

Få tilbud på hjemalarm fra flere alarmselskaper

Sjekk om du også kan spare penger på ny hjemalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende
Vurder
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg