cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Få tilbud på hjemalarm fra flere selskaper

3 fordeler med å hente tilbud via oss:

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.
Boligalarm

Sammenlign priser på hjemalarm

Sjekk om du også kan spare penger på ny hjemalarm. Fyll ut skjema og motta tilbud, helt gratis og uforpliktende.

 • Tilbud fra flere selskaper
  Via ett enkelt skjema samler du tilbud fra flere leverandører.
 • Spar tid, energi og penger
  Leverandører konkurrerer med hverandre om deg som kunde, og du slipper å lete på egenhånd.
 • Velg det beste tilbudet
  Får du et tilbud du liker, kan takke ja til det - eller avslå alle. Helt uforpliktende.

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Finn riktig hjemalarm for din bolig

Skap trygghet med en hjemmealarm

En hjemmealarm varsler hvis boligen din har blitt utsatt for innbrudd eller brann. Den kan være en stor trygghet for både deg og resten av familien.

En hjemmealarm kan være så mye mer enn en innbruddsalarm. På markedet i dag finnes det en drøss av ekstrautstyr som kan gi mer sikkerhet, men også smarthus-løsninger.

Det skal bare et par tilleggsfunksjoner til for at livet ditt kan bli litt enklere.

Rask respons i farlige situasjoner

Røykvarslere kan direkte kobles opp mot et alarmsystem.

Når en røykvarsler blir trigget og begynner å pipe, vil alle alarmene i huset begynne å pipe. Denne informasjonen sendes raskt videre til operatører ved alarmsentralen, så de kan sende utrykning til hjemmet ditt.

En alarm med seriekoblede røykdetektor vil kunne forhindre brann, eller stanse at en brann får utfolde seg.

Alle funksjonene i din hjemmealarm vil bli tilkoblet en alarmstasjon. Alarmsystemet er tilkoblet med både bredbåndstilkobling og via GSM-nett for å sikre en stabil og trygg oppkobling.

Når alarmen går og operatørene blir varslet, bruker de kameraet på bevegelsesdetektorene til å undersøke hva som har forårsaket alarmen. Ut ifra den informasjonen som blir hentet inn, kan de sende ut riktig og tilstrekkelig utrykning og hjelp.

Slik kan en hjemmealarm i noen tilfeller redde både boliger, verdisaker og liv.

Alarmen gir deg bedre kontroll

Tallene fra forsikringsselskapene er tydelige: Å ha alarm hjemme er en viktig faktor for å forhindre potensielle innbrudd.

Det har vært en langvarig nedadgående trend i antall innbrudd, de siste 30 årene. Dette skyldes flere årsaker, men at boligalarmen kom på markedet, er helt klart en av dem. Siden har det stadig blitt vanligere å ha hjemmealarm i hjemmet sitt.

De fleste forsikringsselskaper ser en klar sammenheng mellom hjemmealarm og lavere risiko for innbrudd. Mange anbefaler derfor å skaffe seg en slik alarm.

Velg mellom ulike tilleggsprodukter

I tillegg til å varsle om brann og innbrudd, kan en hjemmealarm komme med andre produkter, som blant annet dørlåser, temperaturmålere, sensorer og en rekke andre funksjoner.

Du kan selv enkelt styre smartfunksjonene fra en app på mobilen din. De kan også fungere automatisk, dersom du har stilt inn ulike tider for ulike oppgaver.

Hovedgrunnen til å skaffe seg en hjemmealarm er for å sikre huset sitt og skape trygghet. Via hjemmealarmen kan man også selv kontakte alarmselskapet, og motta umiddelbar hjelp i en nødsituasjon.

Ha kontroll på fukt og varme

En av tilleggsfunksjonene til hjemmealarmen er å ha kontroll på fukt- og temperaturen i huset ditt.

Hvordan klarer den det?

Det gjøres enkelt ved å koble en vanndetektor opp mot hjemalarmen. Du vil da bli varslet om en mulig vannlekkasje.

Den kan forhindre store ødeleggelser dersom man er borte en periode, og ikke oppdager det selv.

Vanndetektoren plasseres gjerne under oppvaskmaskinen, vaskemaskinen, kjøleskapet, fryseren, eller lignende.

Unngå å komme hjem til uhyggelige overraskelser

Dersom vanndetektoren slår ut, kan du kontakte noen for å dra og sjekke, eller kontakte en rørlegger. Det er betryggende å vite at alarmen gir beskjed, enten du er hjemme eller på ferie i et annet land. Da slipper du å komme hjem fra ferie til et oversvømt hjem.

Har du en varmepumpe kan hjemalarmen også kobles opp mot denne. Dette gir deg full kontroll over temperaturen i boligen din.

Dersom du skal bort på helgeturer eller ferier, kan du styre varmen hjemme slik at du sparer penger på redusert strømforbruk. Det er også deilig å komme hjem til et godt og varmt hus – takket være alarmen din.

Smarte alarmløsninger

Hjemmealarmen kan også kombineres med forskjellige, smarte produkter som gjør hverdagen enda smartere og tryggere.

Dette gjøres enkelt ved at alarmen kobles opp mot en applikasjon, som du har full kontroll over. Dette resulterer i at du har full kontroll på boligen, selv når du er utenfor hjemmet, som på jobb, i butikken eller ute og reiser.

Slike enkle tilleggsfunksjoner kan være smartkontakter i boligen som styrer elektriske apparater.

Da kan du enkelt skru av kaffetrakteren med applikasjonen, selv om du glemte å gjøre det på vei ut døren før du dro på jobb. Ved bruk av applikasjoner, kan du også sette på varmen før du kommer hjem en kald vinterdag.

En annen tilleggsfunksjon er smartlås. Det vil si at du kan åpne døren med applikasjonen fordi smartlåsen er integrert i alarmen din. Dette gjør også at du kan se hvem som låser opp døren hjemme, og hvem som kommer og går.

Alarm med kamera

Videre er det mulighet for videoovervåkning ved å installere smartkamera som kobles opp til hjemmealarmen.

Dette gir deg full kontroll over hjemmet ditt fordi det er mulighet til å ta bilder når du er inne i applikasjonen. Eventuelt kan du stille inn at kameraet tar bilder, og sender varsler direkte til deg. Disse bildene vil lagres kryptert i din app på mobilen.

Skallsikring

Det finnes også magnetkontakter for dører og vinduer som gjør at du vil ha full oversikt over alle dører og vinduer i boligen. Dette kalles skallsikring. 

Fordelen med dette er at du raskt kan sjekke om du har glemt å lukke et vindu. Dette kan være veldig greit for eksempel om du har dratt på ferie eller jobb, men er usikker på om du husket å lukke alt.

Få automatiske varslinger

Er du den distré typen? Fortvil ikke.

Den installerte applikasjonen kan gi deg påminnelser i hverdagen. Den minne deg om at du må låse opp døren for rørleggere, skru på varmen før du skal hjem fra ferie, eller lignende.

Påminnelsene gjør det enda lettere å benytte seg av alle funksjonene en hjemmealarm, med ekstra produkter, kan tilby.

En klar fordel med slik smartlås er du selv kan stille inn koder som fungerer på gitte tidspunkt eller legge til engangskoder hushjelp, barnevakt, eller andre kan benytte seg av.

Når alarmen din er koblet til applikasjoner, kan du når som helst gå inn å sjekke at alt er slik det skal være; er kaffetrakteren skrudd av? Er vinduene lukket? Har du glemt å låse døren?

Du får for eksempel en automatisk varsling dersom du glemmer å låse døren etter x-antall minutter. Hvor mange minutter det er snakk om, velger du selv.

Hva er dine behov?

Det kommer støtt og stadig nye funksjoner som kan integreres i din hjemalarm for å gjøre hverdagen din enklere og sikrere.

Musedetektor er et eksempel.

Dersom du er plaget med at mus dukker opp i kjelleren eller oppe på kottet, kan en musedetektor være løsningen.

En musedetektor vil varsle om den oppdager mus og da er det enklere å gjøre noe med problemet.

Selv hvis du ikke plages med mus, kan en slik detektor være en lur løsning. Den vil da fungere som et preventivt middel for å forhindre skade fra mus.

Det finnes mange produkter, så det viktigste er å finne ut av hva du faktisk trenger, og hva slags løsninger som passer deg.

Hvordan er markedet?

Derfor er det lurt å undersøke hva som er på markedet, hva du faktisk trenger og hva du har lyst på.

Det finnes en rekke aktører som tilbyr alarmer, og de ønsker alle å få deg som kunde. Derfor de konkurrerer gjerne om deg, ved å tilby de beste løsningene, enkel montering, bra service, god pris osv. Det betyr at du har mye å velge mellom.

En hjemalarm gjør hjemmet ditt tryggere. Det kan også føles mer behagelig og praktisk.

Det er derfor viktig at du har kontroll over hva som blir tilbudt på markedet, slik at du får en alarm som er tilpasset deg - med de beste løsningene for din bolig. Dette gjelder enten om du skal ha en standard pakke eller et skreddersydd system.

Sammenlign pris

Ha gjerne kontakt med flere leverandører for å få det beste tilbudet og best løsning for deg.

Du kan også være åpen om at du ser på flere tilbud fra andre leverandører, slik at du får et ekstra godt tilbud og løsning for deg.

Det viktigste er at du finner den løsningen du er fornøyd med!

Her kan du få et uforpliktende og gratis tilbud fra flere leverandører samtidig.

Fyll inn skjemaet på siden vår og få gode tilbud!

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.