Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE

Beste varmepumpe i 2018

Beste varmepumpe i 2018
4.2 (84.62%) 13 votes

 

Linda Therese Stadeløkken

Når du skal kjøpe varmepumpe, er du selvfølgelig opptatt av å finne beste varmepumpe. Man ønsker kvalitet slik at den varer i mange år fremover. Det er jo tross alt en betydelig sum man skal investere. Hele 850 000 boliger i Norge har varmepumpe i dag og den mest populære typen er luft til luft varmepumpe.

Beste varmepumpe

Det er vanskelig å komme med et fasitsvar på akkurat den beste for deg. Det spørs helt på behovene dine. Noen varmepumper har styrker innen visse områder, men er svakere på andre. Her gjelder det å gjøre et kompromiss slik at du finner den beste til akkurat ditt behov.

Finn beste varmepumpe vet å vite behovet ditt:

  1. Klima – Hvordan er klimaet der du bor?
  2. Plassering – Ønsker du veggmontert eller gulvmontert?
  3. Pris – Hvor mye ønsker du å bruke?
  4. Ytelse – Hvor kraftig pumpe trenger du i boligen?
  5. Vedlikehold – Hvor lett skal den være å rengjøre og holde ved like?

Test varmepumper

En rekke tester er gjort for å finne hvilken som er best i test. Uansett er det viktig å tenke på at den som er best i et tilfelle, muligens ikke er best i ditt. Det spørs helt på behov, type og størrelse på bolig, beliggenhet i landet og så videre. Det er mange faktorer å ta hensyn til.

Det har blitt gjort mange tester, og dette er per nå de beste varmepumpene: Panasonic HE9PKE (Flagskip), Mitsubishi Electric Kirgamine Hara 6,6 (FH35), General Vinterkongen 14/ASHG14LMCB, Daikin Synergi 35, General Design 14/ASHG14LTCB, General Design 12/ASHG12LTCB, Panasonic VE12/Heatcharge, Panasonic VE9/Heatcharge.

Billig varmepumpe

Å finne beste varmepumpe til billigst pris kan være en utfordring. Det krever ofte mye tid og energi brukt på å undersøke og hente inn informasjon – både på nettet og ved å kontakte ulike leverandører. Bruker du en anbudstjeneste forenkler du hele denne prosessen! Her gjør Tjenestetorget dette utrolig enkelt for deg – og det er gratis og uforpliktende å bruke tjenesten:

  1. Fyll inn ett skjema
  2. Velge leverandørene du ønsker å få tilbud fra
  3. Bli kontaktet med gode & konkurransedyktige tilbud
  4. Sammenlign og velg enkelt det beste tilbudet

Husk at du enkelt kan takke nei om du ombestemmer deg eller ikke er fornøyd. Det er helt opp til deg!

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Få dekket kostnader til ny varmepumpe

Vurderer du å bytte til varmepumpe? Det finnes ulike støtteordninger avhengig av hvilken type oppvarming du bytter fra og hvilken type varmepumpe du velger. Her finner du litt hjelp på veien, i tillegg kan du innhente og sammenligne tilbud fra flere varmepumpeleverandører.

read more