cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Thermia Varmepumpe

Lurer du på å kjøpe varmepumpe fra Thermia?

Thermia varmepumper er en produsent som holder til i Arvika i Sverige, hvor produktene deres også produseres. Deriblant varmepumpen du kanskje er i ferd med å kjøpe.

Thermia har jobbet med varmeløsninger i over 100 år, og har fokus på innovasjon og det å finne smarte løsninger for oppvarming av husholdninger.

Varmepumper fra Thermia kan passe både i eneboliger, fritidsboliger eller større eiendommer. Få god hjelp av en fagperson, så er du sikker på at du får produkter som gir deg mest igjen for pengene.

Produkter fra Thermia

Thermia leverer flere typer varmepumper. Nærmere bestemt luft-til-luft-varmepumper, luft-til-vann-varmepumper, jordvarmepumpe, og bergvarmepumpe. I tillegg til varmepumper, produserer de også varmtvannsberedere.

Hvilken av Thermias varmepumper du bør velge handler om hvilken bolig du har, og hva budsjettet ditt er på.

For eksempel vil luft-til-vann-varmepumpen være avhengig av at du har vannbåren varme, eller tenker å investere i dette. Samme gjelder varmepumper med bergvarme og jordvarme.

Med bergvarme og jordvarme kommer også kostnader til boring og graving i hagen. Men dette er produkter som er mer energieffektive, og er mer stabile enn de varmepumpene som henter varmen fra luften.

Den vanligste varmepumpen er likevel luft-til-luft-varmepumper. Det skyldes nok at prisen er langt lavere, og man trenger ikke omfattende inngrep for å installere denne. Den gir fremdeles mye varme for pengene, og sørger for at strømkostnadene dine går ned.

Sammenlign tilbud på varmepumper

Skal du kjøpe varmepumpe, enten det er fra Thermia eller en annen leverandør, er det lurt å sammenligne tilbud.

Siden du uansett må ha montør, fordi det er ulovlig å montere varmepumper selv, kan du være godt tjent med å skaffe tilbud på både varmepumpe og monteringen.

Da får du i tillegg dratt nytte av ekspertisen til fagfolk, som kan hjelpe deg med å identifisere hvilke varmepumper som kan være aktuelle for deg.

Med vårt enkle skjema kan du motta tilbud fra flere varmepumpe-leverandører samtidig. Du finner skjemaet for varmepumper her.

Vår sammenligningstjeneste er både gratis og uforpliktende. Dermed kan du spare både tid og penger med å innhente tilbud via oss.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid
Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.

Dette tar ikke mer enn 2 minutter av din tid

Motta tilbud om varmepumpe fra opptil 4 leverandører, og finn beste modell til riktig pris.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer