Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nørvasund

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Nørvasund

Kjente og seriøse meglere i Nørvasund

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Nørvasund. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Nørvasund
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nørvasund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nørvasund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nørvasund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nørvasund

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nørvasund

En av Ålesunds sju bydeler er Nørvasund. Som ellers i Ålesund er boligmarkedet også her variert, men bærer nok mest preg at å være en forstad. I denne bydelen finner man flere eneboliger enn i de andre sentrumsdelene. 

Totalt har Ålesund kommune 9580 eneboliger og 5962 leiligheter per 2.kvkartal 2019. De aller fleste eier bolig, men kommunen har også et godt leiemarked. 

Det er omtrent 10% av Ålesunds innbyggere som bor i bydelen Nørvasund. Det er, ifølge tall fra SSB, regnet med at innbyggertallet i kommunen vil øke de næmeste 20 årene. Da Nørvasund ligger såpass sentralt til, vil det være sannsynlig at mange bosetter seg her. 

Økning i folketallet betyr som regel at det legges ut flere boliger til salgs. Da Nørvasund har en god beliggenhet, er det ikke unaturlig å tenke seg at det vil bygges flere nye boliger i området, samt at det vil være mange boliger til salgs her. 

Hyttemarkedet i Ålesund er generelt lite, kun 374 hytter er bygget i hele kommunen. Ettersom Nørvasund ligger i sentrum av byen, er det ikke her man finner hytter. Det ligger heller ikke noen landbrukseiendommer her, det er faktisk kun 0,9% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer. 

Eiendomsmegler Nørvasund

Det er flere eiendomsmeglere som er aktive i bydelen, og alle disse konkurrerer om nettopp deg som kunde. Eiendomsmegler 1, DNB eiendom, Aktiv, Krogsveen med flere har boliger til salgt i Nørvøysund. 

Er du på jakt etter bolig i bydelen, og ønsker å komme i kontakt med en eller flere av eiendomsmeglerne her, kan du bruke kontaktskjemaet på våre nettsider. 

Om Nørvøysund

Av Ålesunds 48175 innbyggere er det omtrent 10% som bor i denne bydelen. Nørvasund har et areal på litt under 4 kvadratkilometer, noe som utgjør 3,8% av kommunens totale areal. Dette viser at bebyggelsen i bydelen er tett. 

I Nørvasund finner vi blant annet Norsk maritimt kompetansesenter, Fagskolen i Ålesund og Rollongården. Bydelen har også flere parkanlegg. Fagerlia videregående skole ligger også i Nørvasund. 

Nærmeste grunnskoler finner man i bydelen Nørvøya, som ligger like ved. I Nørvasund ligger det tre barnehager. 

Bydelen har flere dagligvarebutikker, kafeer og restauranter. Du finner så og si alt du trenger innen kort avstand. 
 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nørvasund

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg