cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ålesund

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Ålesund

Pris er ikke viktigst

Ikke se deg altfor blind på tusenlappene som skiller billigste og dyreste eiendomsmegler. Det du kan tjene på å selge boligen din i Ålesund, er uten tvil avhengig av megleren som selger den. Velg derfor personlighet, og ikke bare pris.

Velg person, ikke meglerkontor

Start alltid med å se etter personlighet – og ikke et meglerkontor, når du skal finne megler i Ålesund. Du skal ikke undervurdere magefølelsen din i prosessen. Gå etter personen som rett og slett gir deg godfølelsen.

Guide til riktig megler i Ålesund

Lokalkjennskap og erfaring

Du bør begynne med å se etter lokalkjente meglere, med erfaring innen å selge din boligtype.

Test og sjekk referanser

Gå på andre visninger for å teste megleren du vurderer, og sjekk tidligere referanser.

Personlighet og kjemi

Det er viktig å velge en megler som du føler deg trygg og ivaretatt hos, og som du kommuniserer godt med.

Finn rett eiendomsmegler i Ålesund

Vurderer du å kutte megleren?

Om du er en av dem som vurderer å selge boligen uten megler, bør du tenke nøye igjennom valget. Kostnaden kan tross alt bli 50.000 til 70.000 kroner. Men er det verdt tiden og energien det vil ta? Det er mye å huske på. Alt ifra markedsføring, til prospekt og visning. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling derimot, anbefaler vi at du likevel lar et firma ta seg av.

Det er også verdt å tenke på er at en megler har ofte bedre forutsetninger for å få en bedre salgssum for boligen. I veldig mange tilfeller vil derfor vinningen på meglerhonoraret spart, gå opp i spinningen.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Ålesund kommune

Boligmarkedet til Ålesund består av hus som er inspirert av jugendstil, som kom etter den siste bybrannen i 1904. 

Byen har opplevd et tregt marked de siste årene. Men nå ser man at statistikken har snudd. Det er flere boliger som blir kjøpt og solgt. Og sammenlignet med noen år tilbake da meglerne kunne stå på visning uten interesserte, er det i dag flere som kommer på visninger.

I Kommunen finner man en blanding av både eneboliger og leiligheter, men med hovedvekt på eneboliger. De aller fleste av kommunens innbyggere er selveiere, men det finnes et leiemarked for de som ønsker dette. Kun 0,9% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. 

Byen har mange eiendomsmeglere som konkurrer om å selge boliger. Det er derfor viktig at man gjør godt forarbeid før man tar en endelig beslutning for hvilken megler man skal bruke. 

Eiendomsmegler Ålesund

Eiendomsmeglere i Ålesund er det ikke mangel på, derfor kan det være tidskrevende å komme i kontakt med flere. 

Vi har derfor gjort det enkelt! Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut vårt skjema og velge hvilke meglere du vil ha tilbud fra. Kort tid etter skjemaet er sendt vil du bli kontaktet av de valgte meglerne. 

Inviter meglerne hjem på befaring slik at du kan sammenligne alle meglerne, og tilbud fra hver og en av dem. Da vil det bli mye lettere å finne den rette megleren. 

Om Ålesund

I Møre og Romsdal fylke finner vi Ålesund, som både er en by og kommune. Byen består av hele 46.747 antall innbyggere. Disse er fordelt på 98.62 km², som betyr 474.0 innbyggere per km². Av disse er 51.0 % menn og 49.0 % kvinner. 

Det er 24.065 sysselsatte personer i Ålesund kommune, hvorav gjennomsnittlig bruttoinntekt er på 426600 kroner. Videre er gjennomsnittlig gjeld på 784100 norske kroner. 

Byen er delt opp i ytre, midtre og indre bydel. Ytre bydel betegnes for det som ligger rundt Ålesund sentrum, altså Hessøya, Aspøy og Nørvøy. Midtre bydel er rundt Narvasund. Indre bydel består av området rundt Spjelkavik og videre mot grensen til Skodje og Sula.    

Fiske og fangst er, og har alltid vært, viktig for kommunen. Havnen i sentrum er landet største fiskerihavn, den tredje største containerhavnen, den fjerde største eksporthavnen og tredje største målt etter flåte. 

Byen holder hvert år flere festivaler, blant annet; Ålesund båtfestival, Midsommerjazz, Jugendfest og Den norske matfestival. 

Viktige veier for kommunen er E39 og E136. Det går mange mindre veier til andre deler av Sunnmøre, samt ferger til øyene utenfor. Hurtigruten legger til i havnen og Ålesund lufthavn ligger i nabokommunen Giske. Ellers er det gode muligheter for kollektivtransport i form av bussforbindelser innad og ut av kommunen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.