Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Kvadraturen/Eg

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Kvadraturen/Eg

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Kvadraturen/Eg så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Kvadraturen/Eg er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Kvadraturen/Eg?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Kvadraturen/Eg

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Kvadraturen

Boligmarkedet er veldig aktivt og det er mange boliger som blir solgt hvert år. Prisene er nok blant de høyeste av alle bydelene. Og som regel pleier det ikke være noe problem å få solgt boliger i området. Her finner man i hovedsak leiligheter, men det er også eneboliger å få kjøpt.

Hvorfor boligmarkedet er så aktivt i denne bydelen er ikke lett å svare på. Men at det er midt i sentrum av Kristiansand er nok en stor og betydelig faktor. Her bor man sentralt, og har alt rett utenfor døra. Det er nok noe som trekker de fleste studenter og yngre boligkjøpere.

Eiendomsmegler Kvadraturen

Med et aktivt boligmarked er det flere som konkurrer om de samme oppdragene. Exbo og DNB Eiendom er få av flere som kan hjelpe deg med å få solgt boligen din her. Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste. Du kan gjerne bruke vår. På denne måten vet meglerne at de konkurrer om deg, og sannsynlighet for at de strekker seg enda lenger er stor.

Sett opp noen punkter over hva som er viktig for deg hos en megler. Deretter kan du invitere de på befaring. Da vil du ha bedre forutsetninger til å finne den beste megleren for jobben.

Om Kvadraturen

Denne bydelen ligger i sentrum av Kristiansand. Bydelen er skissert med 54 rektangulære kvartaler. Her er det fem langgater og åtte tverrgater. I dag består bydelen av omtrent 6000 innbyggere. Kvadraturen er godt kjent for sine gågater med shopping. I tillegg finner vi rådhusplassen og torvet som ligger midt i byen.

Skolesenteret som ligger midt bydelen, er den største videregåendeskolen på Sørlandet. Her er det 1500 elever som går hver dag. I tillegg ligger Tangen videregående skole her som består av 1000 elever.

Når det kommer til beliggenhet og transport er Kvadraturen sentralt. E18 både starter og slutter her. Så her er det en firefeltsmotorvei som kan ta det helt inn til Oslo. I tillegg er det daglige avganger med båt til Hirtshals.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.