Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hellemyr

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Hellemyr

Kjente og seriøse meglere i Hellemyr

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Hellemyr. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Hellemyr
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hellemyr så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hellemyr er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hellemyr?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hellemyr

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hellemyr

#Boligmarkedet i denne bydelen er ikke like aktivt som i de andre i Kristiansand. Men det blir også solgt flere boliger her året rundt. Her finner man både eneboliger, rekkehus og leiligheter. Så her er det virkelig mulig å finne en bolig som passer de fleste sitt behov.

Årsaken til at boligmarkedet er mindre aktivt her enn andre områder i byen er vanskelig å svare på. Men at det ligger litt mindre sentralt, med dårligere forbindelser enn i de andre bydelene har nok en stor innvirkning.

Eiendomsmegler Hellemyr

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som leter etter oppdrag. DNB Eiendom er en av flere som kan hjelpe deg. At det er flere meglere kan du bruke til din fordel. Bruk en anbudstjeneste for å komme i kontakt med dem. Da vet de at de konkurrer med andre meglere, og sannsynligheten for at de strekker seg lenger for å vinne deg som kunde er stor.

Videre anbefaler vi at du setter opp en liste over hva som er viktig for deg når du skal velge en eiendomsmegler. På denne måten vil det bli mye enklere å finne den beste megleren for jobben når flere kommer hjem til deg på befaring.

Om Hellemyr

Av de åtte bydelene i Kristiansand finner vi også Hellemyr. Bydelen består av omtrent 4.000 innbyggere. Her finner vi en barneskole, som faktisk er en av Kristiansand største. Videre er bydelen delt opp i 9 grunnkretser som er:

• Fjellro

• Hellemyrbakken

• Tjuvhelleren

• Hellemyr

• Solkollen

• Vestheiene

• Borgheia

• Fidjane

• Breimyr

I Hellemyr finner vi skomageren Take-Away og en Coop Extra butikk som har post i butikken. I tillegg er det bedrifter som Cico, Auto Scoop AS, Tine Meierier Sør, Hellemyr Hårspa AS og Reinertsen Dataservice AS.

Når det kommer til veidekningen i området er det det veldig lett å ta seg til andre steder med bil. Det samme gjelder til fots og ved hjelp av sukkel. I tillegg for de som ønsker å benytte seg av buss er det flere ruter inn til byen og andre områder.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hellemyr

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg