Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vågsbygd

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Vågsbygd

Kjente og seriøse meglere i Vågsbygd

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Vågsbygd. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Vågsbygd
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Vågsbygd så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Vågsbygd er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Vågsbygd?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Vågsbygd

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Vågsbygd

I denne bydelen er boligmarkedet veldig aktivt. Det selges boliger flere ganger i året, hvor det er mange kjøpere som er på utkikk. Her selges det både eneboliger, leiligheter og rekkehus.

Nærheten til både natur, sjø og byen er nok noe som trekker mange hit, og gjør Vågsbygd til den mest befolkede bydelen. Her har man mulighet til å bo sentralt, samtidig som man har rolige omgivelser. Motorveien som kan ta det videre til Drammen, Stavanger og Oslo har nok også en positiv innvirkning.

Eiendomsmegler Vågsbygd

Med et aktivt boligmarked er det naturligvis flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Her finner man mange meglere å velge mellom. DNB, Krogsveen og Aktiv er få av flere. Så her er det bare å velge og vrake.

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste for å komme i kontakt med meglerne. Du kan gjerne bruke oss. Da vil meglerne vite at de konkurrer om deg som kunde, og sannsynligheten for at de strekker seg enda lenger er stor.

Inviter de deretter på befaring. Sett opp en liste over kriterier først. Da vil du enklere kunne se hvilken megler som passer best for å selge boligen din. Spør de gjerne etter deres erfaringer og se hvilke boliger de har solgt og se hva resultatet ble. Da vil enkelt finne den beste megleren.

Om Vågsbygd

Er Kristiansand sin største bydel. Her er det omtrent 37.000 innbyggere som har bosatt seg. Vågsbygd ligger sørvest i Kristiansand og grenser til Sogndalen, Søgne og Grim. Videre er bydelen delt opp i 4 delområder. Det er:

• Voiebyen

• Vågsbygd

• Flekkerøy

• Slettheia

I bydelen finner man både et kjøpesenter og en videregående skole. I tillegg ligger området sentralt og i nærheten av E39 som er en firefelts motorvei.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Vågsbygd

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg