cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Ullern

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Ullern

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Ullern så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Ullern er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Ullern?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Ullern

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet på Ullern

Ullern er en av de mer populære bydelene i Oslo. Som følge av dette er man opplevd en kjempe vekst, både når det kommer boligmarkedet. Her selges det mange boliger året rundt, og prisene kan være litt stive.

Hvorfor er det så populært? Det kan være vanskelig å svare på. Men områdene er etablerte og fine, mange ser på dette området som et fint strøk. Dette kan nok være noe som trekker til seg flere boligkjøpere.

Flere ser også på dette området som et fint sted for barn å vokse opp, da det ligger litt rolig til, samtidig nært for foreldre som jobber inne i sentrum.

Eiendomsmegler Ullern

Med et positivt og aktivt boligmarked er det mange meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Noe som selvsagt er positivt for boligselgere, da de har mer å velge mellom. Eie Eiendomsmegling, DNB Eiendom og SEM & Johansen er få av mange man møter på.

Har du er bolig på Ullern som du skal selge er det veldig viktig at du finner den beste megleren. Ullern er en stor bydel derfor er det viktig at du finner en megler som kjenner ditt nabolag godt. Dette kan ha mye å si for et salg.

Kjemien mellom deg og megleren vil også ha en del å si for selve prosessen. Jo bedre kjemi dere har, jo bedre vil prosessen gå. For å finne den beste megleren anbefaler vi at du får flere hjem på befaring. Deretter kan du sammenligne og velge den beste megleren.

Om Ullern

Ullern er en bydel i Oslo som ble uendret ved bydelsreformen i 2004. Bydelen er 9,4 km2 stort med totalt 32.682 innbyggere. Du finner Ullern ytre by vest, mellom bygrensen mot Bærum i vest og Frognerparken i øst. Videre strekker den seg helt fra Lysakerfjorden i sør og ned til Ullernåsen.

Bebyggelsen på Ullern er dominert av småhus. I skøyen området er det veldig tett bebyggelse. På skøyen og Lilleaker er det mye næringsvirksomhet. Ullern har tredje største butikkhandel av alle Oslo sine bydeler. Når det kommer til kollektivforbindelsene på Ullern kan man både benytte seg av lokaltog på Drammensbanen i sør og T-bane og Sporvogn fra jar og Kolsås som går gjennom bydelen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.