Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tinnhela

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Tinnhela

Kjente og seriøse meglere i Tinnhela

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Tinnhela. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Tinnhela
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tinnhela så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tinnhela er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tinnhela?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Tinnhela

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Tinnheia

Her er boligmarkedet aktivt, men ikke like aktivt som i de andre bydelene. Det selges flere boliger hvert år, men noen ganger kan det ta litt tid før de blir solgt. I Tinnheia finner man både eneboliger, leiligheter og rekkehus. Så her kan man virkelig finne en bolig til de fleste.

Hvorfor markedet er aktivt er vanskelig å svare på. Men med rolige omgivelser samtidig som man bor sentralt er nok en av grunnene. Flere småbarnsfamilier og folk i etableringsfasen ser på dette som det perfekte steder. I tillegg er ikke boligprisene like høye her som i de andre bydelene.

Eiendomsmegler Tinnheia

Med et aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om de samme kundene. EiendomsMegler 1 og Sørgmegleren er få av mange som holder til her. Så om man skal selge boligen sin, kan man virkelig velge mellom mange.

Vi anbefaler at du bruker en sammenligningstjeneste. Da vet meglerne at de konkurrer om deg, og sannsynligheten er stor for at de strekker seg enda lenger. Samtidig vil du vite at det er dyktige lokale meglere som har kontaktet deg.

Sett deretter opp en liste over det som er viktig for deg ved valget av en megler. Deretter kan du invitere flere av dem hjem på befaring. Da vil du fort se hvem som passer best for deg og din bolig.

Om Tinnheia

I Kristiansand finner vi Tinnheia som er en av flere bydeler. Videre er bydelen delt opp i flere områder, som er:

• Tinnheia nordvest

• Tinnheia søt

• Tinnheia øst

• Hannevikåsen

• Hannevik terrasse

Bydelen grenser til Slettheia og Hellemyr i vest og Tinnheia til Grim i øst. Tinnheia er den budelen med flest blokk-leiligheter sammen med Slettheia. I sentrum finner man flere torv og butikker. Barneskolen i bydelen består av omtrent 250 elever.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tinnhela

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg