Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Tangen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Tangen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Tangen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Tangen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Tangen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Tangen-Åskollen

Tilsvarende for Drammen som helhet er også Tangen-Åskollen et av stedene som står for stadig utbygging. I tillegg er det flere bruktboliger som legges ut for salg. Her har du mulighet til å få en idyllisk plassering med nærhet til det meste. Flere av boligene har vakker havutsikt til en svært lav pris sammenlignet med hvordan prisene er i for eksempel Oslo. Når det er sagt ser trendene ut til at boligprisene øker i Drammens-området. Så her kan du bo flott og tenke på at boligen vil nok stige i verdi. Av boligtyper er det flest eneboliger, men du finner også leilighetskomplekser.

Områdene i Tangen/Åskollen er attraktive og barnevennlige. Flere av stedene har lite trafikk, men likevel kort avstand til kollektivtrafikk som får deg dit du skal om du ikke har bil. I tillegg er det flere badestrender å benytte seg av på sommerstid, samt Sota Fjordpark med både gressplen og sandstrand. På Glassverket IF finnes det anlegg med idrettshall og flere fotballbaner m.m.. Totalt sett har du nærhet til det meste, samtidig som det er flere idylliske boligplasser.

Om Tangen-Åskollen

Tangen-Åskollen er blant de åtte bydelen i Drammen. Bydelen har sin opprinnelse fra skipsbygging og sjøfart fordi det ligger sentralt til i forhold til Drammensfjorden. Videre ble det drevet jordbruk og trelasteksport fra Kobbervik. De fleste bedrifter fra denne tiden er historie i dag, men Høegs seilmarkerloft fra 1767 lever fremdeles. Per tall fra 2016 bodde det 6 926 innbyggere i bydelen, som gjør at bydelen ligger på en 6 plass av de 8 bydelen på befolkning.

Hva bydelen har å tilby er variert, og skulle du ikke finne det du leter etter er det bare et steinkast unna Drammen sentrum. Det ligger to barnehager og en skole i Tangen-Åskollen. På Ulvekula finner man Tangens idrettsområde, og i 2017 var det Tangen og Åskollen som fikk utbygget sitt frilufts-tilbud. Dette ble gjort gjennom Friluftsløftet som er Drammen kommune sitt tiltak for å heve friluftstilbudet. Blant tiltakene som ble gjennomført var det oppgradering og forbedring av stranden på Sota med blant annet mobil flytebrygge, trimløype på Nordbykollen og 5 hverdagsturer i nærområdet. I tillegg ble det laget hinderløype på Nordbykollen og oppgraderinger av skolestranden og Glasstranden/Langstranden.

Er du blant den turglade finner du Nordbykollen i området som kan benyttes til tur uansett vær. På toppen er det et flott utsiktssted og det er flere veier som fører opp. Om du heller er den kulturelle typen, kan du ta turen til Historielaget. De har bevart minner fra noen av de eldste bedrifter ved Drammensfjorden: Drammens Glassverk, Nøsted Bruk og Drammens Jernstøperi. Samlingen deres består av over 500 gjenstander og ble stiftet i 1979.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer