cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Drammen

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Drammen

Pris er ikke viktigst

Tenk alltid på hva du potensielt kan sitte igjen med til slutt for boligen i Drammen. Ikke gå blindt etter rimeligste pristilbud. Det kan fort koste deg hundretusener om denne megleren gjør en dårligere jobb, enn en megler som kanskje koster litt mer.

Velg person, ikke meglerkontor

Gå etter personlighet – og ikke meglerkontor. Det kan være store, individuelle forskjeller på meglerne i Drammen, selv under samme tak. Derfor er det viktig at du får besøk av flere meglere, slik at du kan sammenligne og velge den som gir deg best magefølelse.

3 steg til riktig megler i Drammen

Kompetanse og lokalkunnskap

Lokalkunnskap og erfaring er to av tingene du må starte med å se etter hos en megler i nærområdet.

Omtaler og Vurdering

Se hvilke omtaler megleren har fått av andre, og vurder han på visninger.

Karakter og kjemi

Finn en megler som har god karakter og som du kommer godt overens med.

Finn rett eiendomsmegler i Drammen

Vurderer du å droppe megler?

Flere ser nok på kostnadene på en eiendomsmegler i Drammen som unødvendig. Investerer man litt tid, og gjør det samme som megleren kan man jo spare opptil 70.000 kroner. Da er det lurt å tenke på at det er mye man skal gjøre, det blir faktisk en fulltidsjobb. Med annonsering, visning og prospekt. Om du skal selge selv, bør du allikevel få hjelp fra fagfolk til dokumentinnhenting og oppgjørsbehandlingen.

Alt tatt i betraktning, kan det være lurt å vite at en megler med god erfaring, som oftest får bedre pris ved salg av en bolig. Da går man rett og slett i pluss og sparer penger på meglerhonoraret ved at man får mer for boligen enn om man hadde solgte boligen selv.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Drammen

Drammen er en by som stadig er i utvikling. Selv på de tider når boligmarkedet går ned, har byen sin utvikling vært positiv. I denne byen finner man alt fra små leiligheter og rekkehus til stor villaer med flott utsikt over fjorden.

Drammen er et populært sted å bo for de som ønsker en blanding av å bo sentralt, men samtidig ha god tilgang på natur. Et stort pluss med å bo i byen, er nærheten til hovedstaden Oslo. Her er det bare en kort togtur unna. 

Eiendomsmeglere Drammen

Det er mye aktivitet i boligmarkedet i Drammen. Mange selger og kjøper boliger året rundt. Har du planer om å selge boligen din? Da er det viktig at du finner den beste eiendomsmegleren.  

Vi anbefaler at du tar kontakt med flere eiendomsmeglere, slik at du finner den beste til å selge boligen din. Det er mange meglere som holder til i Drammen. Eiendomsmegler 1  og Eiendomsmegler Dahl Drammen er kun få av mange. 

Det kan derfor være lurt å få enda flere på befaring, slik at du finner den beste megleren til deg og din bolig. 

Du er velkommen til å bruke vårt skjema for å motta tilbud og komme i kontakt med flere meglere. Etter du fylle ut skjemaet vil du bli kontaktet av de meglerne du valgte. 

Da er det bare å invitere de hjem på befaring, deretter kan du sammenligne tilbud og inntrykk du fikk fra de ulike meglerne. Da er du steget nærmere til å finne den beste megleren for jobben.  

Om Drammen

Drammen er en by og kommune som ligger i Buskerud fylke. I dag består byen av 66.216 innbyggere. De er fordelt på 137.01 kvadratkilometer. Det er en jevn fordeling av kvinner og menn i byen. Hvor 49,6% er menn og 50,4% er kvinner. 

I selve kommunen er det sysselsatt 32.235 personer, hvor den gjennomsnittlige bruttoinntekten er på 410.200 kroner. Videre er den gjennomsnittlige gjelden på 674.200 kroner. 

Byen består av et hyggelig sentrum, samt at det er kort vei til mark og sjø. Kollektivtrafikken er et knutepunkt og man kommer seg derfor lett frem til Oslo, Sandvika, Asker, Tønsberg og Sandefjord. Noe som gjør det lett for de som bor i byen og pendle til andre steder. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.