Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Strømsø

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Strømsø

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Strømsø så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Strømsø er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Strømsø?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Strømsø

Det er stabil prisvekst i Strømsø og Danvik, så boligmarkedet går godt over tid. I tillegg er det flere store byggeplaner og Strømsø, i likhet med Drammen kommune forøvrig, blir et stadig mer populært bosted. Hvordan boligmarkedet går fremover vil være avhengig av faktorer som videre boligutbygging, boliglånsrenten og inntektsvekst. Styringsrenten har vært svært lav, men etter at den har blitt satt opp noe følger boliglånsrenten etter. Da kan en naturlig reaksjon være en svakere boligprisvekst. Når det er sagt kan sammenslåingen av kommunene Drammen, Nedre Eiker og Selvik føre til en prisvekst. Disse tre vil utgjøre en storkommune fra og med 1 januar 2020.

Sammenligner vi boliger i Drammen og Oslo, vil du finne boliger til en lavere pris, og dermed ha mer plass å boltre deg på. Likevel er det en økende pristrend, særlig i Strømsø som ligger såpass sentralt i Drammen kommune. Med nærhet til Strømsø Torg, togstasjonen og natur utgjør Strømsø bydel et flott, og populært bosted.

Om Strømsø

Strømsø-Danvik er en bydel i hjerte av Drammen kommune. Du finner Strømsø sør for elven som deler Drammen. Per tall fra 2016 bor det 7086 innbyggere i sognet. Sentralt ligger jernbanestasjonen, idrettsanlegg, skoler og ellers nærhet til det meste. Fra rundt 2006 har Strømsø hatt en stor utvikling og stedet blir stadig mer populært til bosetting.

Utvikling har skjedd blant annet gjennom utbygging av Papirbredden, som var det gamle fabrikkområdet for papirfabrikken Union. Det er også her man finner Kunnskapsparken som offisielt åpnet 2.mars 2007. Kunnskapsparken er et område med et mangfold av virksomheter, organisasjoner og prosjekter, der alle har et fokus på nyskapning og kunnskapsutvikling. Videre har det vært stor utvikling av leiligheter og boliger.

I tillegg har utbygging av Strømsø Torg bidratt til at Drammen kommune har et morderne og åpent byrom. Dette er bydelens sosiale møteplass og utgjør en del av Drammens viktigste byakse. Satsningen på dette torget har vært viktig for satsningen på Drammen sentrum og startet i 2009. Med andre ord er Strømsø et knutepunkt for flere steder, deriblant Bragernes gjennom gangbroen Ypsilon.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer