cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i St. Hanshaugen

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler St. Hanshaugen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i St. Hanshaugen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i St. Hanshaugen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i St. Hanshaugen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i St. Hanshaugen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet på St. Hanshaugen

Boligmarkedet i denne bydelen har hatt en veldig god aktivitet de siste årene. Her blir boliger kjøpt og solgt året rundt. Noe som igjen påvirker prisene stort. Målt med andre byer i landet ligger prisene vesentlig høyere på St. Hanshaugen.

Noe som trekker flere til å bosette seg her er nok nærheten til sentrum, parker, cafeer og den gode kollektivtrafikken. Man har med andre ord gode muligheter, til å gjøre hva man vil. Samtidig er marka en kort tur utenfor sentrum av byen.

Eiendomsmegler St. Hanshaugen

Med et aktivt boligmarked er det mange meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Nordvik, DNB Eiendom og Privatmegleren er få av mange. Så her har du med andre ord gode forutsetninger for å finne riktig megler.

Vurderer du å selge boligen din på St. Hanshaugen eller av en annen grunn trenger en megler? Da er det viktig at du finner den beste megleren for oppdraget. To faktorer som er viktig når du skal finne deg en god megler er kjemien mellom dere.

Er det god kjemi vil selve prosessen bli mye lettere. Deretter er det veldig viktig at du finner en flink megler som kjenner nabolaget ditt godt. For å finne rette megler kan det være lurt å få flere hjem på befaring, slik at du kan sammenligne de ulike meglerne og velge den beste.

Om St. Hanshaugen

St.Hanshaugen bydel i Oslo ble dannet i forbindelse med bydelsreformen i 2004. Bydelen er 3,6 km2 stort med 38.307 innbyggere. Du finner St.Hanshaugen i indre by vest, mellom Maridalsveien/Uelands gate i øst og Pilestredet i Vest, også strekker den seg helt inn til stortinget i sentrum.

St. Hanshaugen er bydelen med størst antall arbeidsplasser og preges veldig av større offentlige institusjoner som Oslo Tinghus, Høyesterett og Regjeringskvartalet som ligger nær sentrum. Lengre ut finner man sykehus som Ullevål og Lovisenberg Diakonale sykehus. Man finner også skoler som Norges veterinærhøgskole og Universitetets odontologiske fakultet i bydelen.

Siden 1990 årene har det vært en del fornyelse av bydelen, spesielt i Bislett-område, der det ble bygget nytt stadion og i det gamle Rikshospitalet ble det bygget nye boliger. I bydelen sitt vestre område finner man gode sporvognsforbindelser, mens på øst siden er det gode bussforbindelser.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.