cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Spjelkavik

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Spjelkavik

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Spjelkavik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Spjelkavik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Spjelkavik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Spjelkavik

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Spjelkavik

Boligmarkedet i Spjelkavik er som ellers i Ålesund veldig variert. Her finner du både eneboliger, leiligheter, rekkehus og tomannsboliger. Generelt er det hovedvekt av eneboliger i Ålesund kommune, nærmere bestemt er det bygget 9580 eneboliger og 5962 leiligheter i hele kommunen. 

Kommunen har over det hele et godt leiemarked, men de fleste eier egen bolig. Flesteparten av kommunens innbyggere bor godt, det er kun litt over 10% av innbyggerne som bor trangt, det vil si på under 25 kvadratmeter per person. 

Da det kun er bygget 374 hytter i hele kommunen, vil du nok ikke ha så store muligheter til å få oppfylt hyttedrømmen her. Spjelkavik regnes også til sentrum av Ålesund kommune, slik at det er ikke her du finner hytter eller fritidsboliger. 

Det er få personer som bor på landbrukseiendommer i Ålesund, kun 0,9% av kommunens innbyggere gjør dette. Akkurat som med hyttene, finner du nok ikke noen gårder eller småbruk i denne delen av kommunen. 

Det er forventet at folketallet i Ålesund kommune kommer til å øke de nærmeste 20 årene, ifølge tall fra SSB. Dette slår som regel positivt ut på boligmarkedet. 

Med økt tilflytting kommer det som regel flere boliger til salgs, dette kan nok særlig gjelde i denne bydelen, da den er såpass sentrumsnær. Man ser også at det bygges en god del nye boliger i området.

Eiendomsmegler Spjelkavik

Er du på jakt etter bolig i bydelen Spjelkavik? Det finnes flere eiendomsmeglere som ønsker nettopp deg som kunde. Blant annet har Eiendomsmegler 1, Møre Eiendomsmegling, Krogsveen, Aktiv eiendom med flere boliger til salgs i bydelen. 

Ønsker du kontakt med en eller flere av eiendomsmeglerne som har boliger til salgs her, kan du bruke kontaktskjemaet her på våre nettsider. 

Om Spjelkavik

Spjelkavik regnes som en av sentrumsbydelene i Ålesund kommune. Per 2.kvartal 2019 hadde Ålesund kommune til sammen 48175 innbyggere, og i overkant av 7000 av disse bor i denne bydelen. 

Ålesund sentrum deles vanligvis inn i tre deler; midtre, indre og ytre bydel. Spjelkavik hører til indre bydel. 

Spjelkavik ligger på Uksenøya. I tillegg til Spjelkavik ligger også bydelene Åse-Lerstad, Nørvasund og Blindheim på Uksenøya. Fra bydelen er det omtrent 10 kilometer inn til Ålesund sentrum. 

I bydelen finner man en god del industri, for eksempel møbel- og trevareindustri og tekstilindustri. Du finner også flere lager og engrosvirksomheter. På Moa finner man flere butikker og handelssenter. 

I Spjelkavik ligger det en barneskole og en ungdomsskole. Du finner også to videregående skoler og  hele ni barnehager. 

I bydelen ligger det noen idrettslag og blant annet en trimløype. Lillevatnet ligger i Spjelkavik, og man finner også et lekeland. Det finnes flere aktive lag og foreninger i bydelen, og her ligger også flere idrettshaller, alpinanlegg, kunstgressbane med mer. 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.