Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Søndre Nordstrand

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Søndre Nordstrand

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Søndre Nordstrand så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Søndre Nordstrand er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Søndre Nordstrand?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Søndre Nordstrand

Søndre Nordstrand har opplevd et godt og aktivt boligmarked den siste tiden. Her selges det mange boliger året rundt, og prisene har derfor også steget.

En god kombinasjon av at det ligger litt utenfor selve sentrum og kjernen av byen og at man har tilgang på naturlige omgivelser, er nok noe som virker positivt inn.

Sammenlignet med resten av bydelene i Oslo er prisene noe lavere. Så det er gjerne flere som flytter ut hit, som ønsker å bo sentralt men kanskje ikke ønsker eller har råd til å bruke så mye penger på en bolig.

Eiendomsmegler Søndre Nordstrand

Med et aktivt boligmarked følger det selvsagt med flere meglere som konkurrer om de samme kundene. EiendomsMegler 1 og DNB eiendom er få av mange du kan velge mellom her.

Har du en bolig på Søndre Nordstrand er sannsynligheten stor for at denne er av nyere standard. Vurderer du å selge den er det viktig at du finner en flink megler som kjenner nabolaget ditt godt.

Vi kan hjelpe deg med å komme i kontakt med flere meglere og innhente tilbud. På denne måten sparer du en god del tid og penger. Deretter er det bare å sammenligne og velge den beste megleren for salg av din bolig.

Eiendomsmegler Søndre Nordstrand

Søndre Nordstrand er en bydel i Oslo som ble til i forbindelsen med bydelsreformen i 2004. Med et område på 18,4 km2 fordelt på omtrent 38.445 innbyggere. Målt i areal er dette den største bydelen i Oslo.

Bydelen er sterkt preget av ny bebyggelse, det meste som er bygd i Søndre Nordstrand er bygd etter 1980. Av alle bydelene har Søndre-Nordstrand og Nordstrand mest regulert friområde. Dette har ført til at bydelen har den laveste befolkningstettheten av alle bydelene i Oslo.

Når det kommer til vestre delen av Søndre-Nordstrand er det gode muligheter med lokaltoget via Østfoldbanen, mens de nordre og sentrale deler dekkes av T-bane. Resterende bydel kan benytte seg av buss.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer