cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Skoger

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Skoger

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Skoger så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Skoger er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Skoger?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Skoger

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Skoger

#Boligmarkedet i Drammens-området har hatt en stor utvikling de siste årene. Kommunen som helhet blir mer og mer populær å bosette seg i. Dette har resultert i enorm utbygging og utvikling, for både forretninger og boliger. Boligprisene har generelt en god prisstigning.

Ettersom bydelen har mye press på flere kanter, får man se over tid hvordan utbygging og utvikling blir. Det er to skoler i Skoger - Vestbygda skole som ligger mellom Skoger og Konnerud, og Skoger skole. Med tanken på at Skoger skole står i fare for nedleggelse på grunn av lite boligutbygging, kan det hende det blir mer boligutbygging på sikt. Slik det er nå, tillater ikke byplansjefen særlig med boligutbygging, dette for å beholde landbruksarealet.

Skoger er flott for særlig småbarnsfamilier, og ellers de som ikke ønsker å bo midt i et by-sentrum. Her finner man flere eneboliger, med både landlig og barnevennlig beliggenhet. De fleste boliger har flotte hager og gode solforhold. For noen boliger er det egen taxiordning for barn som skal til og fra barne- eller ungdomsskole. Andre boliger ligger i god nærhet til skolene.

Videre er det også flere leilighetskomplekser, der flere kommer med garasjeplass og fin terrasse. De fleste boliger er godt vedlikehold, men noen boliger må man påregne noe kostnader for oppgraderinger. Prismessig ligger boligene rundt samme prisklasse eller litt under som Drammen for øvrig.

Om Skoger

Skoger er en bydel lokalisert i Drammen kommune. Før 2013 ble Skoger regnet som et eget tettsted som inkluderte de tettbebygde områdene på begge sider av kommune og fylkesgrensen mellom Drammen (i Buskerud) og Sande (i Vestfold). I dag regnes det som en bydel og ligger ca. 15 minutter med bil fra Drammen sentrum.

I bydelen bor det 2991 innbyggere ut ifra tall fra 2016. Det gjør bydelen til den minste, ut ifra befolkning, av de åtte bydelene i Drammen. Ser man derimot på areal er det den største bydelen, og det er Drammen største utstrekning.

I Skoger finner man Drammens eldste byggverk, Skoger gamle kirke, og stedet har lang historie helt tilbake til middelalderen. Selve navnet Skoger kommer faktisk fra middelalderen. Riktignok har ikke stedet helt hengt med i utviklingen. Det er ikke lenge siden bydelen stod uten butikker. Dette har riktignok endret seg, og man finner i dag butikker i bydelen. Når det er sagt, drar fremdeles mange til Konnerud for å handle.

Tidligere stod jernbanelinjen Skoger stasjon sentralt, samt Skoger meieri og handelsforening. Med årene ble meieriet slått sammen med andre meieri i Drammendistriktet, mens stasjonsbygningen ble revet. I dag går E18 og jernbanesporet gjennom Skoger, noe som splitter bydelen i to. Det har vært mye skog- jordbruksareal, men i dag har noe gårdsdrift måtte vike for blant annet golfbanen Øvre Hanevold.

Totalt sett er Skoger Drammens grønne bydel med mye natur. Noen ønsker å gjøre området til et industriområde, mens andre ønsker det slik det er i dag. Det er altså en bygd med press fra flere kanter.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.