Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Sagene

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Sagene

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Sagene så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Sagene er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Sagene?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Sagene

Sagene har opplevd en god vekst de siste årene. Det er mange som ønsker å bosette seg i området, så kjøp og salg av boliger er det mange av året rundt.

Går man tilbake ti år var ikke dette et like populært sted å bo, men i dag har det vært elleville budrunder og kriging om leiligheten på markedet. Dette har roet seg litt den siste tiden, noe som kan tyde på at markedet har blitt litt sundere.

Området tilbyr nærhet til byen, samtidig som man bor litt utenfor med gode tilganger til parker, trikker T-baner og mye mer. Dette er med andre ord et område hvor man kan bo sentralt allikevel litt i ro. Dette er nok noe som gjør at flere ønsker å trekke denne veien.

Eiendomsmegler Sagene

Med et aktivt boligmarked er det mange meglere som holder til i dette området. De ser potensiale og konkurrer med hverandre for å vinne oppdrag. Her er det med andre ord mange meglere å velge mellom. Aktiv Hviit Sagene, DNB Eiendom og Schala & Partners er noen av de mange meglerforetakene som operer her.

Eier du en bolig på Sagene som du vurderer å selge er det viktig at du først finner den beste megleren for oppdraget. En megler som du har god kjemi med og som kjenner nabolaget ditt godt er derfor veldig viktig.

Ønsker du å spare tid på å komme i kontakt med flere meglere kan vi hjelpe deg. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut ett skjema, og innen kort tid vil du bli kontaktet av flere.

Om Sagene

Sagene er en bydel i Oslo som ligger nordøst i indre by på begge sider av Akerselva, nord for Grünerløkka og er den eneste bydelen i Oslo som ikke grenser mot sentrum. Sagene er 3,1 km2 stort med rundt 41.538 innbyggere.

Områdene som du finner her er Sandaker, Torshov, Bjølsen, Sagene og Iladalen. Sagene er en av de 4 få bydelene som ble videreført uten at grensene ble endret. Navnet ble derimot endret fra Sagene-Torshov.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer