Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Østensjø

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Østensjø

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Østensjø så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Østensjø er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Østensjø?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Østensjø

De siste årene har boligmarkedet i Østensjø vært veldig aktivt. Flere boliger selges og kjøpes hvert år. Noe som har ført til at boligprisene har steget.

Med en blanding av at man får natur, nærhet til byen og rolige omgivelser trekker stadig flere boligkjøpere til området. Mange ser på dette som et flott sted å bo, særlig barnefamilier.

Eiendomsmegler Østensjø

Med et aktivt boligmarked følger det naturligvis med flere flinke meglere som konkurrer om de samme kundene. EiendomsMEgler 1, DNB Eiendom og PrivatMegleren er få av mange man møter på.

Har du en leilighet eller hus på Østensjø som du vurderer å selge? Da kan vi hjelpe deg med å finne den rette megleren. Vi hjelper deg med å komme i kontakt med flere meglere og samtidig få tilbud. På denne måten kan du sammenligne og finne den beste megleren. Før du bestemmer deg for en megler anbefaler vi at du inviterer dem hjem på befaring. På denne måten finner du en som du har god kjemi med og som kjenner nabolaget ditt godt.

Om Østensjø

Østensjø er en bydel i Oslo som er 12,2 km2 med omtrent 49.911 innbyggere. Bydelen finner man i ytre by sør og består av bydelene Østensjø, Manglerud og bøler. Østensjø ligger mellom Østmarka og E6, og strekker seg fra Alnaelva i nord til Ljanselva i sør.

Sentralt i Østensjø finner man den vernede innsjøen Østensjøvannet. Boligområdet består hovedsakelig av drabantbybebyggelse fra 1960 årene, dette gjelder Manglerud, Bogerud, Oppsal og Bøler. Man finner også en del småhus innimellom. Når det kommer til kollektivtilbudet kan man ta T-bane fra Ryen/Manglerud til sentrum og fra Mortensrud gjennom hele den østlige delen av Østensjø.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer