cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nordre Aker

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Nordre Aker

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nordre Aker så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nordre Aker er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nordre Aker?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nordre Aker

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nordre Aker

Nordre aker sitt boligmarked har i likhet med resten av byen et veldig aktivt boligmarked. Det selges mange boliger i området her året rundt. Og prisene, ligger på et høyt nivå. Den siste tiden har prisene og etterspørselen falt til et litt sunnere nivå. Nå er det ikke lenger like mange elleville budrunder som det har vært tidligere.

Årsaken til at bydelen har et så godt boligmarked er vanskelig å svare på. Men det at det ligger rett ved marka har nok en viktig innvirkning. Her får man både mulighet til byliv og marka. Noen ville kanskje sagt i pose og sekk.

At du bor litt «landlig» i en by, er nok noe som drar flere familier hit. Det er et fint sted hvor barn kan vokse opp, samtidig som det er kort vei inn til byen om man har arbeidsplass her.

Eiendomsmegler Nordre Aker

Med et attraktivt og aktivt boligmarked er det flere meglere som konkurrer om oppdragene her. Noen av de største meglerforetakene man møter på er Nordvik, Krogsveen og DNB Eiendom. Så her kan man virkelig velge og vrake blant de beste meglerne.

Har du en bolig som ligger på Nordre Aker og du vurderer å selge, er det veldig viktig at du finner den beste megleren for jobben. Da er det viktig at du finner en megler som kjenner nabolaget ditt godt. Samtidig at du har god kjemi med megleren, slik at du får en enklest mulig boligprosess.

For å finne den beste megleren kan det være lurt å få flere hjem på befaring. På denne måten kan du sammenligne de ulike meglerne, få tilbud og deretter velge den beste.

Om Nordre Aker

Nordre Aker er en bydel i Oslo som ble opprettet 1. januar i 2004. Bydelen er 13,6 km2 og består av 50.603 innbyggere. Nordre Aker består av de tidligere bydelene Grefsen-Kjelsås og Sogn med tillegg av Ullevål Hageby og Blindern fra tidligere bydel St. Hanshaugen-Ullevål og Gaustad fra den tidligere bydelen Vinderen.

Nordre Aker strekker seg fra indre by i sør til Nordmarka i Nord og ligger på begge sider av Akerselva. Bydelen går fra Grefsenkollen i øst til Sognsvann/Sognsvannbekken i vest. Man kan se at det siste halvåret av 1990-tallet har det vært en enorm utbygging av både boliger og næringsvirksomhet i Nydalen.

T-baneforbindelsen til bydelen er veldig bra. Med Sognsvannsbanen og Sentrumsringen blir du ført fra vestre og sentrale deler til sentrum. De østre delene av bydelen blir dekket av både buss og sporvogn. Gjøviksbanen kjører langs Akerselva og gjennom bydelen, her er det stasjoner på Kjelsås, Nydalen og Grefsen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.