Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nørvøy

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Nørvøy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nørvøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nørvøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nørvøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nørvøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nørvøy

Boligmarkedet i bydelen Nørvøy er variert. Bydelen er nokså stor i utstrekning, og deles gjerne inn i en indre og ytre del. Her finner man både eneboliger, leiligheter, rekkehus og tomannsboliger. I hele Ålesund kommunen er det bygget 9580 eneboliger og 5962 leiligheter, mange av disse ligger på Nørvøy. 

Det er bygget svært få hytter i kommunen generelt, kun 374 stykker. Da Nørvøy er en del av Ålesund sentrum, finner du nok ikke noen hytter i dette området. 

Hvis du ønsker å kjøpe gård eller småbruk, er nok ikke Nørvøy stedet å lete på. I Ålesund kommune er det kun 0,9% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer. Da Nørvøy som nevnt er en del av sentrum, er det ikke her du finner landbrukseiendommene. 

Det er beregnet at folketallet i Ålesund kommunen vil øke de nærmeste 20 årene, ifølge tall fra SSB. Økt befolkning er som regel bra for boligmarkedet, det pleier å gjøre at det er flere boliger til salgs og at det bygges flere nye boliger. 

Da Nørvøy ligger såpass sentralt til, vil det være naturlig å anta at det vil være et godt boligmarked her i tiden fremover. Det er også trolig at det vil bygges flere nye boliger i området. 

Eiendomsmeglere i Nørvøy

Ønsker du å kjøpe bolig i bydelen, finnes det flere aktive eiendomsmeglere her. Alle disse ønsker nettopp deg som kunde. Blant annet har Eiendomsmegler 1, DNB eiendom, Aktiv eiendom og Krogsveen boliger til salgs i bydelen. 

Er du på utkikk etter bolig i Nørvøy, og ønsker å komme i kontakt med en eller flere av eiendomsmeglerne, kan du bruke kontaktskjemaet her på våre nettsider. 

Om Nørvøy

Nørvøy er en bydel i Ålesund kommune, som ligger i Møre og Romsdal fylke. Totalt bor det hele 48 175 innbyggere i Ålesund(2.kvartal 2019). Det er vanlig å dele inn Nørvøy i en ytre og indre del, da øya som utgjør bydelen er nokså langstrakt. 

Nørvøy har et areal på 5 kvadratkilometer. Det bor i underkant av 10 000 personer i bydelen, omtrent 6000 bor i Nørvøy ytre og ca 4000 i Nørvøy indre. 

På Nørvøy finner man blant annet NTNU, Ålesund rådhus og mange finansinstitusjoner. I bydelen finner man blant annet flere rutebåtkaier og busstasjon. 

Bydelen har mange restauranter og kafeer. Her finner man hele 10 barnehager, en barneskole og en ungdomsskole. Voksenopplæringen ligger også i bydelen. 

Aalesunds fotballklubb har sin hjemmebane i Nørvøy. 

Nørvøy bærer preg av byfjellet Aksla, som gir særpreg til terrenget i bydelen. Fjellet gir god utsikt og det ligger for eksempel flere flotte restauranter med god utsikt her. 
 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.