Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nørvøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Nørvøy

Kjente og seriøse meglere i Nørvøy

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Nørvøy. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Nørvøy
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Nørvøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Nørvøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Nørvøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Nørvøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Nørvøy

Boligmarkedet i bydelen Nørvøy er variert. Bydelen er nokså stor i utstrekning, og deles gjerne inn i en indre og ytre del. Her finner man både eneboliger, leiligheter, rekkehus og tomannsboliger. I hele Ålesund kommunen er det bygget 9580 eneboliger og 5962 leiligheter, mange av disse ligger på Nørvøy. 

Det er bygget svært få hytter i kommunen generelt, kun 374 stykker. Da Nørvøy er en del av Ålesund sentrum, finner du nok ikke noen hytter i dette området. 

Hvis du ønsker å kjøpe gård eller småbruk, er nok ikke Nørvøy stedet å lete på. I Ålesund kommune er det kun 0,9% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer. Da Nørvøy som nevnt er en del av sentrum, er det ikke her du finner landbrukseiendommene. 

Det er beregnet at folketallet i Ålesund kommunen vil øke de nærmeste 20 årene, ifølge tall fra SSB. Økt befolkning er som regel bra for boligmarkedet, det pleier å gjøre at det er flere boliger til salgs og at det bygges flere nye boliger. 

Da Nørvøy ligger såpass sentralt til, vil det være naturlig å anta at det vil være et godt boligmarked her i tiden fremover. Det er også trolig at det vil bygges flere nye boliger i området. 

Eiendomsmeglere i Nørvøy

Ønsker du å kjøpe bolig i bydelen, finnes det flere aktive eiendomsmeglere her. Alle disse ønsker nettopp deg som kunde. Blant annet har Eiendomsmegler 1, DNB eiendom, Aktiv eiendom og Krogsveen boliger til salgs i bydelen. 

Er du på utkikk etter bolig i Nørvøy, og ønsker å komme i kontakt med en eller flere av eiendomsmeglerne, kan du bruke kontaktskjemaet her på våre nettsider. 

Om Nørvøy

Nørvøy er en bydel i Ålesund kommune, som ligger i Møre og Romsdal fylke. Totalt bor det hele 48 175 innbyggere i Ålesund(2.kvartal 2019). Det er vanlig å dele inn Nørvøy i en ytre og indre del, da øya som utgjør bydelen er nokså langstrakt. 

Nørvøy har et areal på 5 kvadratkilometer. Det bor i underkant av 10 000 personer i bydelen, omtrent 6000 bor i Nørvøy ytre og ca 4000 i Nørvøy indre. 

På Nørvøy finner man blant annet NTNU, Ålesund rådhus og mange finansinstitusjoner. I bydelen finner man blant annet flere rutebåtkaier og busstasjon. 

Bydelen har mange restauranter og kafeer. Her finner man hele 10 barnehager, en barneskole og en ungdomsskole. Voksenopplæringen ligger også i bydelen. 

Aalesunds fotballklubb har sin hjemmebane i Nørvøy. 

Nørvøy bærer preg av byfjellet Aksla, som gir særpreg til terrenget i bydelen. Fjellet gir god utsikt og det ligger for eksempel flere flotte restauranter med god utsikt her. 
 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Nørvøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg