Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med Meglerhuset Nylander

Motta tilbud fra Meglerhuset Nylander og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.

Meglerhuset Nylander

Siden 1936 har de jobbet med salg av boliger, og sitter inne med god kompetanse og erfaring. Selskapet har gått i generasjoner, og er ledet av 3. generasjon Nylander. I dag jobber de med bransjen sitt beste IT-verktøy og den beste og mest effektive markedsføringen. Ved boligsalg er hovedfokuset deres å ivareta alle sine interesser. 

Få tilbud på eiendomsmegler fra Meglerhuset Nylander

Før du velger Meglerhuset Nylander

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra Meglerhuset Nylander som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale om enten prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

Før du velger Meglerhuset Nylander

Meglerhuset Nylander

Har røtter som strekker seg helt tilbake til 1936. Firmaet har siden den gang i stor grad forblitt innad i familien og drives i dag av tredje generasjonen Nylander. Foruten en særegen historie kan Nylander skilte med en rekke nominasjoner og priser. Spesielt når det gjelder markedsføring har de utmerket seg. 

I 2016 fikk de for eksempel “Gullmegleren” for beste markedsføring av bolig. Det skyldes blant annet en uredd holdning til det å fornye seg og ta i bruk ny teknologi. Noe som kan illustreres ved at Meglerhuset Nyland var nordens første eiendomsmegler som benyttet seg av internett som salgskanal.

Gratis verdivurdering av meglerhuset Nylander

For deg som tenker på å selge boligen din, tilbyr Meglerhuset Nylander en gratis verdivurdering. Et slikt tilbud kommer selvsagt med forbehold om at eiendommen din er innen rimelig avstand fra deres nærmeste avdeling.

Nylander har nemlig hovedkontor i Trondheim, og virksomheten er først og fremst er konsentrert til Trøndelag. Når det er sagt, har de også avdelinger i Møre og Romsdal og Hordaland.

Boligkjøp og finansiering

Det er ingen smal sak å danne seg ordentlig oversikt over boligmarkedet. Nylanders eiendomsmeglere kan derfor også hjelpe deg å finne en bolig som passer både budsjettet og behovene dine.

Ettersom Nylander er deleid av Danske Bank, kan de også henvise deg til finansrådgivere når du har funnet drømmeboligen din. 

Nyttige råd og verktøy

Meglerhuset Nylander har samlet en hel del nyttige råd og verktøy på nettsidene sine. Eiendomsmeglerne deres gir deg blant annet sine beste tips, enten du skal kjøpe eller selge bolig. Og ved hjelp av boligsøkerregisteret deres, kan du enkelt sjekke hvor mange søkere din bolig har.

Meglerhuset Nylander sitt budskjema

Alt forbundet med budgivning skal foregå skriftlig. På den måten sikrer man at prosessen er tilgjengelig for ettertiden. Det første budet gis gjennom et budskjema.

Hos Nylander gjøres det fortrinnsvis elektronisk. Du vil også bli bedt om legitimasjon og signatur. Dette gis raskest ved hjelp av BankID eller en lignende tjeneste. Når budskjemaet er mottatt, kan du imidlertid høyne budet med for eksempel en enkel tekstmelding.

Hvorfor velge Meglerhuset Nylander?

For mange som er bosatt i Trøndelag og skal kjøpe eller selge bolig er meglerforetaket et naturlig valg. Ikke bare er det stas, men også en trygghet i deres historiske røtter.

For Nylander er ingen oppkomling uten tidligere meritter å vise til. Du vet på mange måter hva du får med Nylander. Og det er ingen ringe ting i dagens somskiftelige virkelighet. Videre kan du forvente at dine særskilte behov og ønsker som enkeltkunde alltid blir ivaretatt her.

Kontakt 

Hovedkontoret deres ligger som nevnt i Trondheim, nærmere bestemt Søndre gate 13.

Ellers har Nylander en rekke avdelinger spredt utover Trøndelag, Møre og Romsdal og Hordaland.

Har du spørsmål, kan du nå dem på tlf: 73 82 00 00 eller [email protected] Alternativt legger du igjen navn og telefon- og postnummer på nettsidene deres, så tar nærmeste avdeling snarlig kontakt med deg.

Kom i kontakt med Meglerhuset Nylander

Motta tilbud fra Meglerhuset Nylander og inntil 4 andre eiendomsmeglere i ditt nærområde, helt uforpliktende og gratis.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg