Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Sammenlign tilbud fra flere meglere

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Få tilbud på boligsalg fra %brand% og andre meglere i ditt nærområde.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Meglerhuset Nylander

Siden 1936 har Meglerhuset Nylander jobbet med salg av boliger, og sitter inne med god kompetanse og erfaring. Familien Nylander eier fortsatt en del av selskapet, sammen med blant andre Danske Bank.

I dag jobber de med bransjens beste IT-verktøy og den beste og mest effektive markedsføringen. Ved boligsalg er hovedfokuset deres å ivareta alle parters interesser. 

Meglerhuset Nylander

Sjekk erfaringer

Hør med venner og kjente om de har brukt en eiendomsmegler fra Meglerhuset Nylander som de er fornøyde med.

Gå over avtalene

Avklar hva som er inkludert i tilbudet til de ulike meglerne og hva du eventuelt ønsker å gjøre selv.

Forhandle avtalen

Kom frem til en avtale om enten prosent, fastpris eller timespris - og prut gjerne!

Meglerhuset Nylander

Meglerhuset Nylander har røtter som strekker seg helt tilbake til 1936. Firmaet har siden den gang i stor grad forblitt innad i familien og drives i dag fortsatt av familien Nylander.

Foruten en særegen historie kan Nylander skilte med en rekke nominasjoner og priser. Særlig når det gjelder markedsføring har de utmerket seg. 

I 2016 fikk de for eksempel bransje-prisen «Gullmegleren» for beste markedsføring av bolig. Det skyldes blant annet en uredd holdning til det å fornye seg og ta i bruk ny teknologi.

Dette gjenspeiles for eksempel i at Meglerhuset Nyland var Nordens første eiendomsmegler som benyttet seg av internett som salgskanal, tilbake i 1995.

Gratis verdivurdering fra meglerhuset Nylander

For deg som tenker på å selge boligen din, tilbyr Meglerhuset Nylander en gratis verdivurdering. Et slikt tilbud kommer selvsagt med forbehold om at eiendommen din er innen rimelig avstand fra deres nærmeste avdeling.

Nylander har nemlig hovedkontor i Trondheim, og virksomheten er først og fremst er konsentrert til Trøndelag. De ligger på rundt 10 prosent markedsandel i Trondheimstraktene, så du kan regne med en lokalkjent megler.

Sammenligne flere eiendomsmeglere i Trøndelag?

Boligkjøp og finansiering

Det er ingen smal sak å danne seg ordentlig oversikt over boligmarkedet. Nylanders eiendomsmeglere kan derfor også hjelpe deg å finne en bolig som passer både budsjettet og behovene dine.

Ettersom Nylander er deleid av Danske Bank, kan de også henvise deg til finansrådgivere som kan hjelpe deg med boliglån når du har funnet drømmeboligen din.

Nyttige råd og verktøy

Meglerhuset Nylander har samlet en hel del nyttige råd og verktøy på nettsidene sine.

Eiendomsmeglerne deres gir deg blant annet sine beste tips, enten du skal kjøpe eller selge bolig.

I boligsøkerregisteret deres, har kjøpere registrert informasjon om hvilke boliger de ønsker. Dette gjør at du enkelt kan sjekke hvor mange som er interessert i samme type bolig som du har.

Meglerhuset Nylander sitt budskjema

Alt forbundet med budgivning skal foregå skriftlig. På den måten sikrer man at prosessen er tilgjengelig for ettertiden. Det første budet gis gjennom et budskjema.

Hos Nylander gjøres det fortrinnsvis elektronisk. Du vil også bli bedt om legitimasjon og signatur. Dette gis raskest ved hjelp av BankID eller en lignende tjeneste. Når budskjemaet er mottatt, kan du imidlertid høyne budet med for eksempel en enkel tekstmelding.

Hvorfor velge Meglerhuset Nylander Trondheim?

For mange som er bosatt i Trøndelag og skal kjøpe eller selge bolig er meglerforetaket et naturlig valg. Ikke bare er det stas, men også en trygghet i deres historiske røtter.

For Nylander er ingen oppkomling uten tidligere meritter å vise til. Du vet på mange måter hva du får med Nylander. Og det er ingen ringe ting i dagens omskiftelige virkelighet. Videre kan du forvente at dine særskilte behov og ønsker som enkeltkunde alltid blir ivaretatt her.

Kontakt 

Nylander har flere avdelinger i Trøndelag, deriblant Trondheim, Røros og Stjørdal. Hovedkontoret deres ligger i Søndre gate 13 i Trondheim.

Er du usikker på hvilken avdeling som er nærmest deg, kan du gå inn på nettsiden deres og legge igjen informasjon i deres kontaktskjema. Deretter tar nærmeste meglerkontor kontakt tilbake for å bistå deg.

Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer