cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Meglerhuset

Meglerhuset Bodø var eneste frittstående, uavhengige og lokaleide meglerkontor i Bodø. Selskapet ble stiftet i 1998, men ble i 2018 kjøpt opp av PrivatMegleren. Det vil si at i dag er en del av PrivatMegleren-kjeden. 

Hos PrivatMegleren Bodø jobber håndplukkede og dedikerte eiendomsmeglere som alle har høy kompetanse innen boligmarkedet i nærmiljøet. De sitter med lang erfaring og kompetanse.

Selskapet sin portefølje utgjør i hovedsak attraktive eiendommer i Bodø og omegn. I tillegg har de fritidseiendommer på fjellet og ved sjøen.

Videre har de også noe næringsbygg og nyboligsalg. Uansett om du skal selge eller kjøpe, får du hjelper du trenger. 

Gratis verdivurdering av Meglerhuset Bodø

Ta kontakt i dag dersom du lurer på hva boligen din er verdt. Ved å bruke kontaktskjema på deres hjemmeside vil du bli kontaktet av PrivatMegleren som viser deg hvordan din bolig kan presenteres.

I tillegg til boligens verdi vil de også fortelle deg hva det koster å selge boligen, samt hva du bør gjøre før du skal selge. 

Selg bolig 

Hos PrivatMegleren Bodø får du en skreddersydd salgsprosess. De tar hensyn til din hverdag og hjelper deg gjennom hele prosessen. Deres mål er å sørge for at du som boligselger oppnår høyest mulig pris.

Gjennom deres applikasjon Mitt Boligsalg vil du kunne følge med til enhver tid på alle steg i prosessen. Her får du oversikt over eksponert målgruppe, markedsføringen, budrunde og mer. 

Kjøp bolig

Inne på nettsiden kan du se på flere boliger som ligger ute for salg. Du kan også ta kontakt med en megler så hjelper de deg å finne drømmeboligen. 

Meglerhuset Bodø sitt budskjema

Fra og med 1.1.2014 skal alle bud, aksept og avslag gis skriftlig til megleren. Kravet om skriftlighet er også oppfylt med digitale løsninger. 

Under overtakelse av boligen skal begge parter gå gjennom boligen nøye. Når man skriver under på overtakelsesprotokollen bekrefter både kjøper og selger at dette er gjort.

Dersom kjøper har kommentarer, kan dette noteres ned i protokollen. Dette kan være forhold slik som dårlig vasking, rydding eller annet. Ved slike tilfeller vil begge parter komme til enighet om en passende kompensasjon for forholdet.  

Når overtakelsesprotokollen er signert har risikoen for eiendommen gått over fra selger til kjøper. 

Trenger du boligkjøperforsikring?

Ifølge Anders Leisner i Huseiernes Landsforbund er behovet for en boligkjøperforsikring en individuell vurdering som må tas. Før du skaffer deg en slik forsikring bør du være klar over hva den faktisk dekker.

Mange tror nemlig at forsikringen dekker retting av feil, men det stemmer ikke. Forsikringen dekker saksomkostninger tilknyttet en boligtvist etter et boligkjøp.

Dersom du har fått god og utfyllende informasjon om boligens faktiske stand, samt gjort en grundig undersøkelse selv, trenger du neppe denne forsikringen. I hvert fall i følge Barholdsen som er fagdirektør for bolig i Forbrukerrådet. 

Hvorfor velge Meglerhuset Bodø?

  • 5 av 5 stjerner på anmeldelser på Facebook. 
  • Lokalkjente meglere
  • PrivatMegleren scorer høyt på kundetilfredshet, så her kan du være sikker på at du som kunde blir godt ivaretatt. 
  • Bra digital løsning: Mitt Boligsalg der du kan følge hele salgsprosessen. 

Meglerhuset Bodø – kontakt

Ta kontakt med meglerhuset på telefon nr. 75 59 14 14, gjennom kontaktskjema på nettsiden, eller direkte på mail til [email protected] eller [email protected].

Dersom du ønsker personlig oppmøte kan du dra til Dronningensgate 28, 8006 Bodø.  

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt
Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.

Få hjelp fra dyktige meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, og velg rett megler til rett pris.