cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Lund

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Lund

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Lund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Lund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Lund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Lund

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Lund

Her er det et aktivt boligmarked hvor det selges og kjøpes flere boliger hvert år. Det er mange boligkjøpere som er interessert i området, da det ligger veldig sentralt til. Uansett om du er på jakt etter eneboliger, leiligheter eller rekkehus vil du finne det i denne bydelen. Så her kan de fleste finne noe som passer enhver smak. 

Hvorfor det er et så populært området er nok på grunn av beliggenheten i nærhet til sentrum. I tillegg til sjø og natur rett ved siden av. En annen ting som virker positivt inn, er nok den kollektive trafikken og muligheten med E39 som kan ta deg både til Oslo og Stavanger. 

Eiendomsmegler Lund

Med et aktivt boligmarked er det naturligvis flere meglere som kan hjelpe deg med boligsalg. Både Eiendomsmegler 1 og Sørmegleren er få av mange som operer i dette området. 

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste for å komme i kontakt med meglerne. Du kan gjerne bruke vår. Da vet du at det er lokale dyktige meglere som kontakter deg, i tillegg vil de vite at de konkurrer om deg som kunde. Og da er sannsynligheten stor for at de strekker seg enda lenger. 

Inviter de deretter på befaring. Få de til å gå gjennom boligen og se hva de vil gi som prisantydning. Da kan du fort luke vekk de som gir urealistiske priser for å vinne deg som kunde. Samtidig vil det bli lettere å finne en megler som du har god kjemi med. 

Om Lund

Lund er både en delbydel og en budel som ligger i Kristiansand kommune. I dag er det over 30.500 innbyggere som er bosatt her. Noe som gjør det til den nest mest folkerike bydelen i Kristiansand. Lund grenser til Vennesla, Oddernes, Grim og Kvadraturen. Selve delbydelen har 15.000 innbyggere.

Vi finner Universitetet i Agder, som er godt plassert på Lund. I tillegg er det flere ungdomskoler og barneskoler i området. 

Gjennom Lund går det en firfeltsmotorvei. I tillegg er det gode bussforbindelser til andre steder i Kristiansand. Så her er det ikke vanskelig å komme seg rundt
 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.