Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Konnerud

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Konnerud

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Konnerud så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Konnerud er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Konnerud?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Konnerud

Konnerud er en moderne drabantby og et svært attraktivt boligområde. Bydelen har fått status som et velstående strøk. Bebyggelsen består av både eneboliger, rekkehus og leilighetskomplekser. Over tid har det blitt stadig mer boligutbyggelser. Når det er sagt så har bydelen satt en begrensning for videre utbygging inntil trafikkproblemene er løst på veier fra Konnerud til Drammen sentrum.

Stedet er velegnet for barnefamilier med flotte boligstrøk som er trygge. I tillegg er det god nærhet til de ulike skolene og godt tilbud innen fritidsaktiviteter. Det er heller ikke langt inn til Drammen sentrum.

Boligmarkedet generelt i Drammens-området går godt og har hatt stor utvikling. Selv om Konnerud har noe færre utbyggelser enn tidligere, er det fremdeles boligprosjekter jevnlig. Boligprisene har generelt en god prisstigning i Drammen, og prisene på Konnerud viser til prisstigning over tid.

Med status som velstående strøk er prisene noe høyere i Konnerud sammenlignet med Drammen forøvrig. Sammenligner man det derimot med Oslo, finner man her boliger med noe mer plass å boltre seg på til samme pris. Likevel tar prisene seg opp år for år.

Beliggenheten på boligene er gjennomgående gode, og områdene er generelt svært attraktive. Flere eneboliger har store hager og gode terrasseområder. I tillegg finner man flere boliger med flott utsikt. Noen eneboliger blir solgt som rekkehus, der det er to separerte enheter i samme hus. Ellers finner man leiligheter om man ikke ønsker like stor plass. Samtlige leiligheter har også terrasse med god utsikt.

Om Konnerud

Konnerud ligger i Drammen kommune og per tall fra 2016 bor det 10 530 innbyggere i bydelen. Dette gjør at Konnerud er tredje mest bebodde bydel i Drammen, og er også blant stedet med store boligområder.

Tidligere var Konnerud et gruvested der det ble gjort mye gruvedrift innen sølv, bly og kobber. I løpet av 1980-tallet ble det gjort store utbygginger av flere boligfelt. Boligutbyggingen har fortsatt ettersom drammen blir er stadig mer populært bosted.

Bydelen er kjent for snørike vintre og sine preparerte skiløyper langt innover Konnerudskogen på vinteren. Videre finner man flotte bademuligheter på Stordammen og Inntaksdammen på sommerstid.

Av skoler er det Konnerud skole (barneskole), Svensedammen ungdomsskole og Hallermoen skole. I tillegg er det Vestbygda skole som ligger mellom Konnerud og Skog.

Når det gjelder sport og fritid er det blant annet Konnerud idrettslag som ble stiftet i 1927. Laget består av flere gode skiløpere og friidrettsutøvere, men også fotball er sentralt. Klubben har arrangert NM på ski to ganger, samt to ganger arrangert World Cup i skisprint. Videre har man hoppbakken Konnerudkollen, håndball-lag, kunstisbane og mer.

Videre finner mye vakker natur i bydelen, så stedet er ypperlig for den turglade både til fots og på ski.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer