Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hinna

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Hinna

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hinna så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hinna er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hinna?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Hinna

Hillevåg og Hinna har et veldig likt boligmarked. Her opplevde man en stor nedgang i 2015 som følge av oljekrisen. Med de siste årene har markedet løftet seg. Det har vært en økning både med tanke på boligprisene og antall boliger som blir solgt.

Bydelen består i hovedsak av boligområder med hus og småboliger. Med en god miks av nærhet til natur og sentrum er det flere som anser dette området som det perfekte stedet å bosette seg. Særlig småbarnsfamilier.

Eiendomsmegler Hinna

Med et boligmarked i vekst er det flere meglere som konkurrer om de samme kundene. DNB Eiendom og Krogsveen er noen blant de mange. At det er så mange å velge mellom er til fordel for boligselgerne. Sannsynligheten for å finne den beste megleren til lav pris er da større.

Om du skal selge boligen din i Hinna eller trenger en verdivurdering vil du ha behov for en eiendomsmegler. Da er det viktig at du finner den beste eiendomsmegleren. Da er det viktig at du finner en megler som du har god kjemi med og som kjenner nabolaget i Hinna godt.

Vi hjelper deg med å komme i kontakt med flere meglere, slik at du sparer mye jobb og tid. Da er det bare å få dem på befaring, deretter kan du sammenligne dine inntrykk av hver og enkelt. På denne måten vil du finne den beste megleren.

Om Hinna

Hinna er en bydel som man finner i Stavanger. Du finner Hinna ved Gandsfjorden, og omtrent 6 km sør for Stavanger sentrum og sørover til Forus. Hinna består av omtrent 22.615 innbyggere. I en tiårsperiode fra 2007-2017 var det en gjennomsnittlig årligvekst på omtrent 1,6 prosent. I Stavanger var det omtrent 1,2 prosent vekst.

I Hinnavågen er det store boligområder, dette gjelder også sør for Jåttå. Det er også betydelig med industri, du finner blant annet bygging av lagrings- og oljeboringsplattformer. Handelsvirksomhet, planteskoler og gartnerier er også betydelig i bydelen. Langs med gjorden har Hinna lokaltogforbindelse med Jærbanen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer