Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gulskogen

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Gulskogen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gulskogen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gulskogen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gulskogen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gulskogen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gulskogen

Boligmarkedet generelt i Drammens-området har hatt en stor utvikling. Det er stadig flere som flytter litt utenfor Oslo, og flere velger Drammen. Dette er nok på grunn av at det ligger sentralt til og Drammen er en veletablert kommune. Her finner mange gode fritidstilbud og natur rett i nærheten. Over tid har det også vært en god prisstigning.

Ettersom Gulskogen ligger svært sentralt til med Drammen sentrum bare et steinkast unna, har boligene hatt økende etterspørsel. Av bebyggelse er det flere leilighetskomplekser, men man finner også rekkehus og eneboliger. Flere av boligene annonseres som pendlervennlig. I tillegg finner man samtlige boliger med flott utsikt ut mot Drammenselven.

Boligutbygging i Gulskogen har stått noe stille til tider. Dette skyldes i stor grad dårlig veinett og lite skolekapasitet. Etter at Gulskogen skole ble etablert har dette lagt til rette for boligvekst. Fremover er det derfor planlagt flere boligfelt. Selv om det er mangel på boliger, vil etterspørselen gjøre at det blir bygget mer over tid. I tillegg er Gulskogen et samlingssted for befolkningen med kjøpesenteret Gulskogen Senter. Dette fører også til noen trafikkproblemer, men som trolig vil bli løst på sikt.

Gulskogen området er definitivt stedet der det skjer mye fremover, noe som gjør det til et sikkert boligkjøp. Det er et svært trivelig område å bo i med nærhet til kjøpesentre og gode kollektiv muligheter. Bydelen passer godt for både unge, barnefamilier og eldre.

Om Gulskogen

Gulskogen er en bydel i Drammen kommune, som ligger i Buskerud fylke. I dag bor det 5023 innbygger i bydelen (tall fra 2016) og Gulskogen er derfor den nest minste bebodde bydelen i Drammen.

Bydelen ligger sentralt på sørsiden av Drammenselven, ikke langt fra Drammen sentrum (Strømsø torg). I tillegg er det bor over elven til Åssiden, noe som gjør at man kommer seg enkelt til blant annet Drammen skisenter. Videre finner man Gulskogen jernbanestasjon, kjøpesenter, barnehage og skole i bydelen.

Det er mye forskjellig tilbud i bydelen, slik som Gulskogen kjøpesenter. Senteret ligger i hjertet av bydelen og ble bygget i 2010. Etter at senteret ble bygget har mye av sentrumshandelen flyttet seg dit. Utover dette er det mange gode sport og fritidstilbud.

Gjennom Strømsgodset idrettsforening, som ble etabler i 1907, finner man flere idretter for alle aldere. I tillegg har «ung og aktiv» en rekke tilbud for barn og unge i Drammen, deriblant dansing, kickboxing, gospel og mer.

På Gulskogen idrettspark, på folkemunn kalt «banen», er det fotballbaner og bandy. Idrettsparken ble etabler i 1950 og har i dag en gressbane, og to kunstgressbaner der en er oppvarmet. På vinteren er den ene banen islagt og utgjør derfor en flott skøytebane. Banen er også hjemmebanen til Strømsgodset idrettsforening. Faktisk ble Gulskogen idrettspark brukt som finalested under NM finalen i bandy i 1965 og 1968

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.