Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grim

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Grim

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Grim så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Grim er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Grim?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Grim

Grim har opplevd et rolig men aktivt boligmarked. Flere boliger blir solgt hvert år, og det er flere som er interesserte å bo i området. Prisene er noe variert, men som regel blir de fleste boligene solgt. Området består av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Så her kan virkelig enhver person finne noe som passer deres behov.

At bydelen ligger såpass sentralt, med gode kollektive forbindelser har en positiv innvirkning. Det er flere som ser det som et perfekt sted for å etablere seg, da det er rolig, men sentralt. I tillegg skader det ikke at det er noe billigere her enn i sentrum.

Eiendomsmegler Grim

Med et aktivt boligmarked er det flere av de største meglerforetakene som konkurrer om de samme oppdragene. Aktiv Eiendomsmegling, Exbo Eiendomsmegler og Eiendomsmegler 1 er få av flere. Så her bør det absolutt ikke bli noe problem å komme i kontakt med flere dyktige meglere.

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste for å komme i kontakt med meglerne. Da vet de at de er i konkurranse og er villig til å strekke seg enda lenger. I tillegg vet du at du har kommet i kontakt med flere lokalkjente meglere, som er dyktig i sin jobb.

Videre kan det være lurt å invitere flere meglere på befaring. Sett gjerne opp en liste over kriterier som er viktig for deg hos en megler. Da vil de bli enklere å skille ut de flinke fra de dårlige.

Om Grim

I kristiansand finner man Grim, som er en av åtte bydeler. Områdene som bydelen består av er Krossen-Dalane, Suldalen, Enrum-Paradis, Grimsmyra, Møllevannet-Klappane, Kolsberg og Grim-Dueknipen. I dag består byden av omtrent 5.500 innbyggere.

I bydelen finner vi en ungdomsskole. Her kommer elevene fra andre bydeler som Hellemyr og Tinnheia. I tillegg er det to barneskoler i bydelen.

Videre så finner vi riksvei 9 som går sentralt gjennom Grim. Man finner også en toglinje som får fra bydelen og inn til Kristiansand. I tillegg er det flere busser som går her støtt og stadig.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer