Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fjell

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Fjell

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fjell så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fjell er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fjell?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Fjell

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Austad/Fjell

#Boligmarkedet i Drammen kommune har hatt en stor utvikling de siste årene. En av grunnen er at flere velger å bosette seg litt utenfor Oslo, og Drammen er i god pendler-avstand. Både Austad og Fjell ligger svært tilgjengelig med nærhet til det meste. Det er heller ikke noe problem å pendle dersom man ønsker det.

Drammen som helhet har hatt en god prisstigning over tid og boligmarkedet går godt på langsiktig basis. Naturlige svingninger i boligmarkedet forekommer som andre områder for øvrig.

Det var særlig i 1960-70 årene området Austad og Fjell ble til. Da kom det store boligblokker og området har relativt høye boligblokker. I dag finner man både leiligheter, rekkehus og eneboliger i bydelen. Særlig i Fjell er det flere større eneboliger med flotte hager og god nærhet ut til marka.

Austad ligger ikke langt unna Strømsø og Drammen sentrum. Her er det noe mer leiligheter enn Fjell, og passer godt for særlig barnefamilier og eldre. Fjell som ligger litt lenger unna har flere eneboliger, men i fremdeles i god nærhet til sentrum. Ettersom Fjell ligger langs E18 er det også her gode pendlermuligheter.

Begge stedene passer ypperlig for barnefamilier som ikke ønsker å bo i storbyen Oslo. Med gode idrettstilbud og nærhet til marka er det mange gode tilbud for barn og unge. Fritidstilbud er særlig noe Drammen-kommune er gode på.

Demografisk er det altså særlig barnefamilier som er bosatt, men man finner også studenter i Austad da Universitetet i Sørøst-Norge har campus ved Drammen sentrum. I tillegg er det en del eldre som er bosett, særlig i Fjell. Her har man også eldretilbud på Fjell Helse- og omsorgsdistrikt som er et bo og servicesenter.

Prismessig ligger det noe under Oslo-priser, men det har vært en tydelig prisvekst.

Om Austad/Fjell

Austad/Fjell er en av de åtte bydelene i Drammen og består i hovedsak av de to bydelsområdene Austad og Fjell. Det bor 8 158 innbyggere der (tall fra 2016), og i dag er bydelen den femte største bydelen ut ifra beboere.

Austad ligger rett ved siden av Strømsø og har derfor nærhet til Strømsø torg som er bysenteret med handlegater. Fjell ligger noe lenger bort, men fremdeles svært sentralt. Navnet Austad kommer fra Austad gård som var den viktigste gården sør for Drammenselven. Det samme gjelder navnet Fjell som stammer fra tre gamle Fjell-gårder.

Det er gode idrett og fritidsmuligheter. På den gamle sletten til Drafnkollen er det treningsbane for ballspill. Her var det tidligere hoppbakke og det har vært holdt to norgesmesterskap der. Videre har man marka rett i nærheten som byr på fine fotturer og sykkelturer. Hellashytta er blant de mest besøkte stedene.

Av idrettsklubber er det blant annet Fjell sportsklubb og «ung og aktiv». Fjell sportsklubb har kunstgressbane som ble åpent 19.august 2016. De tilbyr fotballskole for barn og unge, både jenter og gutter. I tillegg er det et senior herrelag i 5.divisjon. «Ung og aktiv» i Drammen tilbyr danseskole, basketball, friluftsliv, slalåmklubb, film- og foto, karate, musikk og mer. Tilbudet er med andre ord bredt.

Videre byr bydelen på Bowlingbane, Drammenshallen, Marienlyst stadion og mer. Marienlyst stadion er hjemmebanen til Strømsgodset IF.

Det er også god nærhet til barnehager og skoler. Deriblant Fjell skole, Marienlyst skole, Danvik Folkehøgskole og Galterud skole.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.