Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Svolvær

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Svolvær

Kjente og seriøse meglere i Svolvær

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Svolvær. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Svolvær
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Svolvær så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Svolvær er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Svolvær?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Svolvær

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Svolvær

Svolvær sitt boligmarked er ikke like aktivt som resten av byene er på landsbasis. Men det blir solgt og kjøpt boliger her også. 
Man ser ofte at de som ønsker å kjøpe bolig her er godt kjent med byen fra før og vender gjerne hjem for å etablere seg, samtidig som de ønsker å bo i en by. 

Eiendomsmeglere Svolvær

Med et boligmarked som er aktivt er det flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. Både Eiendomsmegler 1 og DNB eiendom er to av flere som ønsker å hjelpe boligselgere med realisere sin drøm. 

Har du en bolig som du vurderer å selge i Svolvær by? Da er det viktig at du finner den beste megleren til oppdraget. 

Innhent tilbud fra flere meglere for å finne den beste for jobben. Sammenlign tilbudene og velg den megleren du har best kjemi med, som du føler kan gjennomføre oppdraget på en best mulig måte. 

Om Svolvær

Svolvær er både et administrasjonssenter og en by som ligger i Vågan kommune, Nordland fylke. I januar 2018 ble det målt at byen hadde 4.720 innbyggere. 

Tidligere var Svolvær en egen bykommune, men ble slått sammen med Gimsøy og Vågen til Vågan kommune. Den 17 mail. 1996 fikk Svolvær tilbake bystatusen sin.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Svolvær

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg