Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Steinkjer

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Steinkjer

Kjente og seriøse meglere i Steinkjer

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Steinkjer. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Steinkjer
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Steinkjer så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Steinkjer er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Steinkjer?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Steinkjer

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Steinkjer

Boligmarkedet i Steinkjer har hatt en veldig positiv utvikling det siste året. Dette kan man merke både på landbruket, næringslivet og boligmarkedet. Det er flere som kjøper og selger boliger her. 

Med tilgang på flott natur og sjø blir det et attraktivt sted for mange. Det er også gode jobbmuligheter, og fine områder å bo som en familie. Ønsker du en dagstur til en større by kan du ta kjøreturen på 3 timer til Trondheim. 

Eiendomsmegler Steinkjer

Skal du selge boligen din i Steinkjer? Da er det veldig viktig at du finner den beste megleren som du har god kjemi med. 

På grunn av et aktiv marked er det flere meglere som konkurrer om oppdrag. Man finner blant annet Boli Eiendomsmegling, EiendomsMegler 1 og DNB Eiendom i byen. 

Vi anbefaler at du innhenter tilbud fra flere meglere slik at de vet at de er i konkurranse. Du kan gjerne bruke vårt skjema. Deretter bør du invitere de på befaring. Da vil du raskt finne en god megler som du har god kjemi med. 
Bruk gjerne vårt skjema for å komme i kontakt med flere flinke meglere. 

Om Steinkjer

Steinkjer er et administrasjonssenter og en By som ligger i  kommunen med samme navn. Byen defineres som flatene Nordsileiret, Sørsileieret, Sørsia, Sannan og Nordsia, som er avgrenset av skråningene rundt. Detter er omtrent tilsvarende av hva som var Steinkjer kommune før i 1964.

Steinkjer ble by 7 mai 1857. Og skulle da med sine 600 innbyggere bygge et nytt bysamfunn. Et eget bystyre ble derfor etablert, kirke ble bygd, brannvesen, meieri, mølle var noe som kom på plass etter hvert. 

Etter 21 april 1940 under annen verdenskrig ble praktisk hele byen lagt i bakken etter tyskerne bombet byen. På 1950-tallet vokste byen igjen og utvidet. Siden den tid har Steinkjer vokst mye som en liten by. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Steinkjer

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg