Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Raufoss

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Raufoss

Kjente og seriøse meglere i Raufoss

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Raufoss. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Raufoss
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Raufoss så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Raufoss er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Raufoss?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Raufoss

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Raufoss

Boligmarkedet i hele kommunen består av både eneboliger og leiligheter, men med absolutt hovedvekt på eneboliger.

I umiddelbar nærhet til byen finnes det sju barnehager og en barneskole.

Ungdomsskolen, som er felles for hele kommunen, ligger på Raufoss. Det er som sagt kort vei til Gjøvik, og inn til Oslo tar toget 1 timer og 45 minutter. 

Eiendomsmegler Raufoss

Det er ikke noen eiendomsmeglere som har kontor i byen, men på Gjøvik ligger det flere kontorer å velge blant. For eksempel kan du bruke DNB eiendom, Eiendomsmegler 1, Gjestvang og Partners, Garanti eiendomsmekling AS og RE/MAX Heimdalh og Partnere AS. 

Området har hatt stor prisvekst sammenlignet med for eksempel deler av Gjøvik, der boligprisene kun har økt med 0,7% det siste året. Kvadratmeterprisen i området rundt har økt en del, noe som trolig påvirker byen.  

Om Raufoss

Byen ligger i Vestre Toten kommune, som hører til Oppland fylke. Raufoss er kommunens administrative senter. Det ligger mye industri i byen, blant annet Raufoss Metall, Hydro Aluminium profiler, Nammo og Kongsberg Automotive. 

I tilknytning til ammunisjonsfabrikken ligger det et fabrikkmuseum. I hele Vestre Toten kommune bor det i overkant av 13 400 innbyggere, av disse bor de aller fleste i sentrum. 

Både Gjøvikbanen og riksvei 4 gjør at det er enkelt å komme seg til byeb fra for eksempel Gjøvik eller Oslo. Det er mange som pendler inn til sentrum for å jobbe, omtrent 38% av arbeidsplassene i hele kommunen er besatte av innpendlere. Det tar bare 13 minutter med bil mellom Raufoss og Gjøvik, med toget bruker man 10 minutter. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Raufoss

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg