Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Inderøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Inderøy

Kjente og seriøse meglere i Inderøy

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Inderøy. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Inderøy
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Inderøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Inderøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Inderøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Inderøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Inderøy

Boligmarkedet i Inderøy kommune består av en god blanding av eneboliger og leiligheter, men med helt klar vekt på eneboliger. Nærmere bestemt er det bygget 2772 eneboliger og 176 leiligheter i kommunen. De fleste eier egen bolig, men det finnes også et bra leiemarked.

Da det er bygget 760 hytter i kommunen, kan dette være et fint sted hvis du er på utkikk etter å realisere hyttedrømmen.

Det er i overkant av 26% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer, slik at muligheten kan absolutt være til stede hvis du er på utkikk etter en gård eller et småbruk.

Ifølge tall fra SSB vil folketallet i Inderøy gå ned de neste 20 årene. Årsaken til dette er vanskelig å si noe om, men det kan være at man heller velger å flytte til nærliggende kommuner så som Steinkjer eller Levanger. Nedgang i befolkningen kan føre til færre boliger på markedet.

Eiendomsmeglere i Inderøy

Det finnes flere aktive eiendomsmeglere i Inderøy som ønsker nettopp deg som kunde. Blant annet har Eiendomsmegler 1, DNB eiendom, Boli eiendomsmegling med flere boliger til salgs i kommunen. Ønsker du å komme i kontakt med en eller flere av disse, kan du bruke kontaktskjemaet her på våre nettsider.

Om Inderøy

Inderøy kommune ligger i Trøndelag fylke. Per 2.kvartal 2019 hadde kommunen 6807 innbyggere. Straumen er kommunens administrative senter. Kommunen har flere tettsteder i tillegg til Straumen, blant annet Hylla, Røra og Småland.

Flesteparten av kommunens innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Jordbruket er viktig for kommunen og produksjonen er variert. Røra fabrikker produserer blant annet saft og syltetøy. Om lag halvparten av innbyggerene jobber utenfor kommunen, hovedsakelig i Steinkjer og Verdal.

Inderøy har mange små og lokale bedrifter. Disse ligger samlet under konseptet “den gyldne omvei”. Her finner man blant annet lokal produksjon av oster, keramikk og lokalt håndverk.

Kommunen har 10 barnehager, seks barneskoler og en ungdomsskole. Inderøy videregående skole har flere linjer, blant annet en populær musikklinje.

Du finner flere legekontor, tannlege, helsestasjon, NAV-kontor og andre kommunale tjenester i kommunen. Det finnes et godt utbud av dagligvarebutikker og andre shoppingmuligheter.

Nordlandsbanen går gjennom kommunen, der Røra er en stasjon. E6 følger samme vei som jernbanen. Det er omtrent 40 minutter med bil til Trondheim Lufthavn.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Inderøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg