cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Askøy

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Askøy

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Askøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Askøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Askøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Askøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Askøy

Bosetningen i Askøy ligger jevnt fordelt, der de fleste bor langs kysten på Askøyna, Herdla og Hanøyni. Det er klart størst konsentrasjon i tettstedet Askøy der man finner kommunesenteret Kleppestø. I tillegg er det også en del bosetning i de andre fire tettstedene Davanger, Frommereid, Hanøy og Ramsøy.

Askøy har vært ett av de få stedene i Hordaland som har hatt en prisvekst i slutten av 2018. Dette kommer mye av nærheten til Bergen der mange ser mulighet til å flytte til Askøy for noe rimeligere bolig, og pendle til Bergen for arbeid.

Per i dag er det 7860 eneboliger og 688 leiligheter i Askøy, hvor 87,9% er selveier. Ellers finner man 971 fritidsboliger i kommunen. Når det gjelder antall boligomsetninger så har dette økt jevnt de siste årene, samt at prisene har økt jevnt over mange år. Den jevne prisøkningen viser til et godt boligmarked.

Eiendomsmegler Askøy

Askøy har blitt et populært område for flere å bosette seg. Som følge av dette er det flere meglere som har sett på kommunen som en god mulighet å operere i. Her kan du blant annet velge mellom Eiendomsmegler 1, Proaktiv eiendomsmegling og DNB eiendom.

For å finne den beste megleren til ditt boligsalg anbefaler vi at du bruker en sammenligningstjeneste. Du er velkommen til å bruke vår. Da fyller du kun ut ett skjema, deretter kontakter meglerne deg med ulike tilbud. Da er det bare å velge og vrake, slik at du finner den beste megleren for jobben.

Om Askøy

Askøy kommune ligger nordvest for Bergen og er en del av Hordaland fylke. I tillegg til Askøyna omfatter kommunen øyene Herdla, Hanøya, Ramsøyna, Florvågøyna og flere andre mindre øyer.

Askøy grenser til Bergen, Fjell, Øygarden, Osterøy og Meland. I næringslivet er det lite sysselsetting innen primærnæringene, men en del innen industri med bygge- og anleggsvirksomhet, og verkstedindustri innen bygging av skip, oljeplattformer og maskinindustri.

I tillegg er det noe næringsmiddel- og trelastindustri, men med nærhet til Bergen har 47% av de bosatte yrkesaktive i Askøy arbeidsplass i Bergen. I dag bor det 29 275 innbyggere i Askøy, men prognoser viser til en økende befolkning.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.