Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Bragernes

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Bragernes

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Bragernes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Bragernes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Bragernes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Bragernes

Boligmarkedet i Bragernes går svært bra og er et område med den sterkeste prisveksten i landet, ifølge E24. Generelt i Drammen kommune har det vært stor utvikling innen boligtilbud og tilbud forøvrig. Det har gjort kommunen til et attraktivt sted å kjøpe. Særlig populært er Bragernes som ligger i sentrum av Drammen. Man ser derfor en svært god prisvekst over tid.

Som følge av økt etterspørsel kommer det stadig flere prosjekter for boligutbygging. Av boligtyper finner man leiligheter, eneboliger og rekkehus. En god del av boligene har vakker utsikt ut mot Drammenselven. Flere av leilighetene kommer også med parkeringsplass, som er etterlengtet for en del.

Demografisk er det et spesielt attraktivt område for barnefamilier med nærhet til skoler og gode fritidstilbud, samt marka rett i nærheten. Flere av leilighetene er godt egnet som pendlerbolig for de som arbeider i Oslo - både for de som ønsker å kjøre og de som ønsker å ta toget.

Totalt sett har Drammen blitt et populært og attraktivt sted å bo. Dette har gjort at det er god prisvekst i boligmarkedet her, og derfor kan man også gjøre et godt boligkjøp. Prisnivå ligger noe under Oslo, men det er en stigende trend.

Bragernes ligger noe høyere i prisklassen enn Drammen ellers. Dette kan skyldes at man finner en del større eneboliger og villaer i bydelen. Ser man på kvadratprisen ligger det nok likevel hakke over på grunn av beliggenheten i sentrum.

Om Bragernes

Bragernes er en av de åtte bydelene i Drammen kommune. I Bragernes bor det 12 485 innbyggere (per tall fra 2016), og bydelen utgjør derfor den mest bebodde i Drammen. Bydelen ligger sentralt i Drammen på nordsiden av Drammenselven.

Bragernes er en av de to opprinnelige bydelene i Drammen og har broforbindelse over elva til Strømsø. Ut ifra grensen er det overnevnte som bor i bydelen, men i noen sammenhenger brukes Bragernes om hele Drammens-område på nordsiden av Drammenselven. Med denne avgrensningen hadde Bragernes 23 967 innbyggere per tall fra 2014, noe som utgjør 36% av Drammen-kommunes folketall.

Navnet stammer fra norrønt av og gårdsnavnet Brakar. Bragernes ble så til fra dansk påvirkning. Det har altså vært bebyggelse i Bragernes helt tilbake til middelalderen, selv om stedet riktignok først ble utviklet til en by etter at tømmerhandel og eksport kom på 1500-tallet. Bragernes ble da en håndverks- og kjøpmannsstand.

Bragernes utgjør sentrum av Drammen og i bydelen finner man handelsgater med blant annet Torget Vest. Videre ligger Drammen sykehus lokalisert her, samt Drammen tingrett. I bydelen ligger også Drammen park, Drammens Teater og fem skoler.

Sentrum byr på en rekke fritidsaktiviteter for store og små. Gjennom «ung og aktiv» i Drammen kan man delta på speiderarbeid, korps, sang og musikk, bueskyting, ball-lek og mye mer. Innen idrett tilbyr blant annet Drammen idrettsråd, Ballklubb og Byen Vår ulike aktivitetsdager. I tillegg er det turveier, treningsapparater, sandstrand, sandvolleyballbane og bordtennis i elveparken. Parken ble utnevnt til «Årets grønne park» i 2014 på vegne av Norske anleggsgartnere – miljø og landskapsentreprenører (NAML).

Totalt er det fem skoler i Bragenes: to barneskoler, en ungdomsskole, en voksenskole, og en forberedende skole til videregående. Over broen på andre siden av Drammenselven finner man ulike videregående skoler.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer