cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Blindheim

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Blindheim

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Blindheim så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Blindheim er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Blindheim?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Blindheim

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Blindheim

Som ellers i Ålesund kommune er boligmarkedet i bydelen Blindheim variert. Her finner man både eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter. Det er totalt bygget 9580 eneboliger og 5962 leiligheter i hele kommunen. 

Boligmarkedet i kommunen generelt er godt, de fleste eier egen bolig, men skulle du trenge å leie er det også et godt marked for dette. 

Blindheim regnes som en bydel til Ålesund, men blir ofte tatt for å være en egen bygd. Dette har kanskje sammenheng med at den ligger litt utenfor Ålesund sentrum, sammenlignet med de andre bydelene. 

Ønsker du å kjøpe hytte, kan dette generelt være vanskelig i Ålesund kommune. Dette da det kun er oppført 374 hytter i hele kommunen. Det kan være større mulighet å finne hytte nærmere Blindheim enn de andre bydelene, da Blindheim ligger mer i utkanten av Ålesund sentrum. 

Totalt er det kun 0,9% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer. Sammenlignet med de øvrige bydelene, kan det være mulig å finne småbruk eller gårder i denne bydelen. Dette da den ligger mer i utkanten av kommunen, og det er mindre området som er brukt til for eksempel boligfelt og industri her. 

Det er ifølge tall fra SSB regnet med at folketallet i Ålesund vil øke de nærmeste 20 årene. For boligmarkedet pleier dette å være positivt. Mye innflytting gjør som regel at det ligger flere boliger ute til salgs, og at det også bygges flere nye boliger. I Blindheim finnes det en del urørt mark, og man ser at det bygges en god del nye boliger i området. 

Eiendomsmegler Blindheim

Er du på utkikk etter en bolig i Blindheim? Da finnes det flere aktive eiendomsmeglere som har boliger til salgs i bydelen. Alle disse konkurrerer om nettopp deg som kunde. Blant annet har Eiendomsmegler 1, Krogsveen, Notar, Aktiv med flere boliger til salgs her. 

Idehus og NyBolig har flere byggeprosjekter til salgs i bydelen. 

Ønsker du å komme i kontakt med en eller flere av disse eiendomsmeglerne kan du bruke kontaktskjemaet her på vår nettside. 

Om Blindheim

Blindheim regnes som en av Ålesunds bydeler. Per 2.kvartal 2019 hadde Ålesund totalt 48175 innbyggere. Av disse bor omtrent 7800 i denne bydelen. 

E39 går gjennom bydelen, og gir god veiforbindelse inn til Ålesund sentrum. Det er også kort veil til Ålesund Lufthavn Vigra. 

Bor du i bydelen finnes det mange fasiliteter innen kort avstand. Det er et godt utbud av dagligvarebutikker, kafeer og restauranter. 

Man har kort vei ut i skog og mark, blant annet ligger Blindheimsfjellet like i nærheten. Det er også kort vei til sjøen. 

I bydelen finner man åtte barnehager, to barneskoler og en ungdomsskole. Det finnes også et skoletilbud i bydelen som tilbyr opplæring for de elevene som trenger en alternativ skolehverdag. Dette gjelder fra 9.trinn og oppover. 

Ålesund folkehøgskole har lokaler i bydelen. Her finner man også idrettshall og stadion. Bydelen er kjent for blant annet sitt kvinnelag i volleyball. 
 

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer